Anneniz mi bakıcı mı?

Belki düşünmüşsünüzdür ama bakıcı tutarsanız mutlaka evin her odasına kamera taktırın ve sık sık kontrol edin (kamera olduğundan bakıcının haberi olmasın)
Kamera olduğundan bakıcının haberi tabi ki olsun.Kadın belki üzerini değiştirecek?En azından iki odaya takıp bu ikisi dışında başka odaya geçmeyin denebilir.Diğer taraftan amaç çocuğa zarar verip vermediğini tespit etmekse benim çocuğum dayağı yedikten sonra kamera vardı deyip şikayet etsem ne etmesem ne.

Anneniz çocuğuna güzel bakıyor mu? Buna dair bir şey yazmamışsınız. Cevap evetse idare ediverin. Çocuğunuz daha çok küçükmüş. Bakıcıya çocuk baktıran biri olarak söylüyorum içinize sinen birini bulmak çok zor. Biraz büyüsün kreşe verirsiniz zaten

Kim bakarsa hiçbir zaman yüzde yüz istediğiniz gibi olmayacak öncelikle. İkisinin de artı ve eksileri var. Bakicim akrabamız olduğu için güven konusunda sorunumuz yok. Çok da iyi bakıyor ama bazi kuralları oturtmak zaman aldı. Annem için çıldırıyor ama bakıcıya gitmek istemiyor. Birakirken aglasa da sonra hemen adapte oluyor.Ben kar zarar dengesine bakardım. Güvenilir bir bakıcı bulabilirseniz annenizle yüz göz olmayın derim. Benim şu an kafam rahat.

benim aklımda şöyle bir kanı oluşmuş ''aile büyükleri çocuklara daha iyi bakar'' bir arkadaşım ise bakıcı tuttu. kafam rahat diyor.
Ne saçma bie önerme .
Annen sana çok iyi baktı mi ki? Kendin diyorsun birine kızar başkasına çatar diye.
Türkiye şartlarında çoğu annenin iyi annelikle uzaktan yakından alakası yok bence. Toplumda bu kadar sorunlu insan olmasının esas sebebi analar, babalar

Belki düşünmüşsünüzdür ama bakıcı tutarsanız mutlaka evin her odasına kamera taktırın ve sık sık kontrol edin (kamera olduğundan bakıcının haberi olmasın)
Eve bence de kamera takılmalı ama kişinin haberi olmadan görüntülerini kaydetmek suç teşkil eder. Eğer kamera takılacaksa bakıcıya bilgi vermeliler

Tanıdıklarına eşe dosta sor. Düzgün bir bakıcı bulursan kaçırma.

Torunuma 8.aydan, 21.aya kadar ben baktım. Sonra bakıcı bulduk. Aynı şehirde olsaydık, bakmaya devam ederdim. Şehirler arası gel git zor oldu ama kendisini ifade etmesini bekledik.
Daha sonra şehrimize tayin istediler, devam ettim.
İstisnai durumlar olsa da, anneanne ve babaanneler sevgiyle büyütür diye düşünüyorum.

sizin söylediklerinize de katılıyorum. ben de haksızlık yapmak istemiyorum. gerçekten çok zor yıpratıcı

teşekkür ediyorum uzun uzun ayrıntıları yazmışsıınız. arkadaşımda birebir dediklerinizi yaşadı. çocuğa bir faydası da olmadı demişti

ben de kamera işini düşündüm ama sanırım aklımda öyle kalmış gizli kamera suç teşkil ediyormuş. şimdi gelen bakıcının kameradan haberdar olması aslında benim içimi rahatlatıyor hiç değilse sürprizle karşılaşmam. onun da özelini ihlal etmem diye düşünüyorum ama bilemedim.

haklısınız ben de kendimi biraz yapıcı olarak geliştirmem gerekiyor. bazı şeyler birikince ben de gerildim. evden de çıkamıyorum bu sebeple biraz da sorun benden kaynaklanıyor gibi

çok seviyor annem. sağolsun bize göstermediği sıcaklığı sevgiyi torununa gösterdiğini hissediyorum ama bize resmen düşman gibi oluyor bazen

yetiştirilmeden kaynaklı annem benim düşünce yapımdan farklı bakıyor olaylara. mesela ben bebeğimle ingilizce konuşmaya başladım kitaplık oluşturduk eşimle. kendisi el kadar çocuğa ingilizce ne gerek ne anlayacak ki diyor. bunlar aslında normal annemin bakış açısından dolayı. fakat bebeğimin yönlendirmesini anneme göre yapmak istemiyorum

çok üzüldüm gerçekten. çocuklar için öngörülemez sonuçlar ortaya çıkabiliyor. 3 sene de az değil. umarım bir daha yaşamazsınız kimse yaşamasın

Bence anneniz baksin 1 yil daha oyincak kitp vs aldiginizda yine laf ederse senin icin aliyorum oyuncaklar kitaplarla bol bol oynasinda seni cok yormasin diyebilirsiniz seni dusundugim icin diyin topu ona atin
mantıklıymış. deneyeceğim teşekkürler

Acil durumlar disinda anneye/kV e birakilmamali diye düşünüyorum.
Hem yaslilar hemde sorun cikabiliyor.
Türkiyede en mantiklisi bakici ( kucuk yasta kres yoktu galiba Türkiyede?)
var aslında ama belli yerlerde oralara da götürmek biraz zaman alıyor. hastalık vs olunca hemen yetişemeyiz.

haklısın aynısını birisi daha yazmıştı. annemin yaşından dolayı evde oturması taraftarıyım ben de. hatta biz, doğum yaptığımda annem yorulmasın diye hemşire tutmuştuk refakatçi olarak. annemin de gezmeye ihtiyacı var aslında. bazen haksızlık ediyorum galiba diye düşünüyorum

2 yaşında olduğu zaman verebileceğim sanırım kreşe. bakıcı bulmak zor hele de tam emin bir şekilde bakıcı bulmak daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…