Annenin onay vermediği bir evlilik hakkında? Annemi dinlemeli miyim ? Haklı çıkar mı?

Adama bak topla bavulunu gel evlenelim diyor. 😂😂 Bulmuş saf kızı.
Giderseniz annesiyle yaşadığı evde hep beraber yaşayacaksınız. Bu çok açık. Çok mutsuz olacaksınız. Gerçi adamın evlenme niyetiyle çağırıp cagirmadigi da belli değil. Belki başka işler yapıyor, kim bilir.
Annenizi dinlemeyip hayatınızı karartacaginiz aşikar. Yapacak bir şey yok.
Ben yalnızca düşüncenizi sordum hadsiz bir şekilde yorumda bulunmanızı değil hakaret etmenizi değil ve ben mutlu olacağıma inanıyorsam olurum Allah büyük.

Ben ancak seneye avukat çıkabilirim maalesef
Sen avukat olarak çıkamayacaksın. Aç bak bakalım yök ve idari hakimler en son ne toplantı yapmışlar ? Yök , idari hakimlere ne brifing vermiş ?
Ya Harvard law school mezunu değil bakmayın yurt dışında okudum dediğine. 5 bin dolara kayıt yapılan dersaneler bahsettikleri. Hiçbir denkliği yok Almanya’da avukatlık filan da yapamaz dediği tamamen saçma sapan bir şey. Yurtdışında hukuk fakültesi okumak zaten olayın başlıca saçmalığını anlatıyor. Her ülkenin hukukı tek ve kendine özgüdür. Mühendislik matematik değil ki bu evrensel olsun.
Almanya’da avukatlık yapmak içşn baro sınavlarını geçmen gerekir ki o kapasiten olsaydı zaten Türkiye’de hukuk fakültesi kazanabilirdin.
İnanmayın şunun çarpıtmalarına. Vizyon kazanmak için yurtdışında okumadı, sınavları kazanamadığı için 3. Dünya ülkelerindeki dershanelere yazıldı. Yök de uyandı tabi duruma bunların bu ahlaksızlığına izin vermiyor

Sen avukat olarak çıkamayacaksın. Aç bak bakalım yök ve idari hakimler en son ne toplantı yapmışlar ? Yök , idari hakimlere ne brifing vermiş ?
Ya Harvard law school mezunu değil bakmayın yurt dışında okudum dediğine. 5 bin dolara kayıt yapılan dersaneler bahsettikleri. Hiçbir denkliği yok Almanya’da avukatlık filan da yapamaz dediği tamamen saçma sapan bir şey. Yurtdışında hukuk fakültesi okumak zaten olayın başlıca saçmalığını anlatıyor. Her ülkenin hukukı tek ve kendine özgüdür. Mühendislik matematik değil ki bu evrensel olsun.
Almanya’da avukatlık yapmak içşn baro sınavlarını geçmen gerekir ki o kapasiten olsaydı zaten Türkiye’de hukuk fakültesi kazanabilirdin.
İnanmayın şunun çarpıtmalarına. Vizyon kazanmak için yurtdışında okumadı, sınavları kazanamadığı için 3. Dünya ülkelerindeki dershanelere yazıldı. Yök de uyandı tabi duruma bunların bu ahlaksızlığına izin vermiyor
Defol git şeytan! Senin dediğin hiçbirşeyi kabul etmiyorum ! Göreceksin ben başaracağım hatta hakim bile olacağım! Tanrı boşuna koymadı yüreğime hayalimi içimdeki sıcaklık hep var biliyorum sen yolumdan çekil yorum yapma yeter ! Ben şimdiden başardım bile ! İnancım sonsuz. Allah benim yanımda ve o yanimdaysa kimse engel olamaz karşıma geçemez! Nasibimde var ve olanı yaşayacağım! Hakkımı kimsede bırakmam söke söke alacağım ben kimseye benzemiyorum !

Evet yurtdışında okumak istemiş olamaz mıyım özelde okumak istedim belki de devlet üniversitelerini beğenmedim belki de ! Ayrıca hangi okul mezunu olduğumu bile bilmiyorsunuz istersem Almanya'da mesleğimi icra edebiliyorum sorun sizin çok sevdiğiniz toz konduramadiginiz ülkenizde zulüm var insanlara yapılan adaletsizlik var önyargı var !
Benim bildiğim yurt dışında alınan hukuk eğitiminin Türkiyede geçerli olmadığı. Burda özellikle Türk hukuku ile ilgili eğitim veriliyor. Başka ülkenin hukuku Türkiyede geçerli olmadığı için denklik te verilmiyor diye biliyorum. Mühendislik, Tıp ve hemşirelik gibi bölüm mezunlarına sınavla denklik veriliyor çünkü eğitim evrensel. Ülkeden ülkeye değişmiyor.

Ne kadar zavallı birisin yav kuyruk acına mi basıldı yazık ama seninle muhatap olamayacağım üzgünüm

Ya bedavadan gelip burda iş yapacaklar, yök un onyargisi olmaz ki , neyin onyargisi
Gerekirse bir sene sınava hazırlanıp burda da okuyacağım! Ancak size ne oluyor benim hayatımdan onu anlamıyorum?

Defol git şeytan! Senin dediğin hiçbirşeyi kabul etmiyorum ! Göreceksin ben başaracağım hatta hakim bile olacağım! Tanrı boşuna koymadı yüreğime hayalimi içimdeki sıcaklık hep var biliyorum sen yolumdan çekil yorum yapma yeter ! Ben şimdiden başardım bile ! İnancım sonsuz. Allah benim yanımda ve o yanimdaysa kimse engel olamaz karşıma geçemez! Nasibimde var ve olanı yaşayacağım! Hakkımı kimsede bırakmam söke söke alacağım ben kimseye benzemiyorum !
E egecell şu arkadaşa dava açsana , hukukcusun diye aklımda kalmış

Ben yalnızca düşüncenizi sordum hadsiz bir şekilde yorumda bulunmanızı değil hakaret etmenizi değil ve ben mutlu olacağıma inanıyorsam olurum Allah büyük.
Eee niye konu açıyorsunuz o zaman? Evlenin ve ne olacak görün. İnsanlar burda tecrübelerine dayanarak yorum yapmaya çalışıyor. Size yardımcı olmaya çalışıyor. Böyle bir üslupla karşılık vermek hoş değil. Açıkçası nem de mutlu olacağını düşünmüyorum. İstediğinizi yapacaksanız fikir almaya ihtiyacınız yok. Burda insanları yormayın.

Selam bu arada ben hakimim o ayrıntıyı atlamışım . Olamayacaksın bunu bir hakim olarak söylüyorum. Hatta görüş de yazdık bu konuda biliyor musun ?
Bu denklik meselesi Kıbrıs’ta patladı. Sizler Ukrayna’ya Azerbaycan’a kayıt olup sonra denklik sınavıyla uğraşmamak için hali hazırda Kıbrıs’a yatay geçiş yapmaya başladınız. 3 soru yapıp Ukrayna bilmem ne üniversitesine kaydolup sonra hop ordan Kıbrıs’a yatay geçiş yapıp Türkiye’de avukatlık yapmaya başladınız. Sonra barolar, adalet bakanlığı duruma uyanıp yökü uyardı yıl 2018 bu arada. Yök baktı ki hukuk fakültesi kazanan sayısı 3000 mezun olan sayısı 50.000. Tak bütün ruhsatları askıya aldı. Bütün yatay geçişleri ve yurtdışı mezunlarını incelemeye başladı. Dönemin Kıbrıs milli eğitim bakanı ile yök arasında toplantılar yapıldı. Sonuç olarak sizlerin yani yökün tanımadığı okulların diplomaları denkliğe tabi oldu. Yatay geçiş yapanlar protokole uygunluk yazısı almak zorunda kaldı. Bil bakalım bu arada görüş bildirenlerden birisi kimdi 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ sana bu yurtdışı denklik olayını a dan z ye sayar aklını alırım. Bir daha da hakaret etmemeni öneririm yoksa kesinleşmiş cezan olacağı için istesen de hakim olamazsın 🥰🥰🥰

Ya bedavadan gelip burda iş yapacaklar, yök un onyargisi olmaz ki , neyin onyargisi
Utanmıyorlar da ya sosyal medyaya bir bak dandik dandik puanlarla doktor olmak isteyen mi dersin hakim olmak isteyen mi dersin. Hepsi de hakkı olduğuna inanıyor uyanıklar. Ama iş çok sıkı tutuluyor dediğim gibi yök ve adalet bakanlığı özellikle idari hakimler sürekli eğitiliyor bu konularda

Utanmıyorlar da ya sosyal medyaya bir bak dandik dandik puanlarla doktor olmak isteyen mi dersin hakim olmak isteyen mi dersin. Hepsi de hakkı olduğuna inanıyor uyanıklar. Ama iş çok sıkı tutuluyor dediğim gibi yök ve adalet bakanlığı özellikle idari hakimler sürekli eğitiliyor bu konularda
Çok şükür ya bir de bana akıl veriyor oku diye :)

Back
X