Annemle küsüz

hazallll topal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
12
1
1
24
Kızlar annemle tam 3 aydır görüşmüyoruz eşimle ayrılmıştım geri barıştım beni sildi o günü bugündür konuşmuyor. İki gün önce babaannem vefat etti haberini aldık sabah 6 da eşimle gittik morga gömüldü halamın evine gidildi o gün akşama kadar oradaydık eşim babamın yanından hiç ayrılmadı herşeye koşturdu babamla iyiyiz zaten bi sorunumuz yok ama annem o kadar milletin içinde yüzüme bile bakmadı eşimle benim yanımdan geçerken oflamalar puflamar ergen ergen tripler annanem ve dayım yurt dışından geldiler cenazeye ananemi de doldurmuş bana soğuk sarıldı hatta öpmek bile istemedi eşim de elini öpmek istedi elini vermedi ama milleti bi kucaklayışı var görmeyin bende çok bozuldum eşim sonuçta ertesi günü sabahın köründe işe gidecek sırf sizi de görelim diye o saate kadar bekledi koşturdu benim için o haraketi yapması çok zoruma gitti daha sonra erkekler tarafına gittim babama sarıldım baba biz gidiyoruz yarın ve sonraki günler de gelmicem artık dedim niye kızım noldu dedi annem kırk yabancı gibi

Kadın ayrılık aşamasında şahit olduklarını unutamamış olabilir.Ama ele güne karşı yalandan da olsa sizinle konuşabilirdi.O dönem nasıl bi ayrılık durumu yaşadınız belirleyici olan bu .

Back