Annemle babam bı karar almış açıkladılar

Bunalcak durum yok canım zaten cunku nısanda gıdıp kasımda gelıyolar zaten gorusmuyozz kasımda gelıp nısana kadar bunalca bısı yok
Tamam işte parayı sizinle olmaya tercih etmiş. Öncelik sırasında altlardasınız neden kabul etmiyorsunuz

Siz ayrilmak istemiyorsunuz bahane buluyorsunuz. Esiniz hani ust duzeydi nafaka vermicek mi? Anneniz akil hastasi haftanin uc gunu esinizi anlatip dert yaniyordunuz kadin ne yapsin cekilcek dert degilsiniz.

Tebrık ederım merak etme ne dgumdan sonra nede ılerkı zamanlarda banada eden olmadı bende tek basıma bu hele getırdım benım esımın bana faydası yık hıc.sızın esınız ıns oyle degıldır dıye umut edıyorum hersey bıraz daha kolay olmustur yada sıze karsı ıyıdır gene bısılerı o zaman görmezden gelırsınız esınız sayesınde

Ben de 18 yasinda universite icin sehir degistirdim, 25-26 yaslarinda kita degistirip dunyanin obur ucuna tasindim tek basima. O yuzden semt bile degistirmek istemeyenleri anlayamiyorum

Siz ayrilmak istemiyorsunuz bahane buluyorsunuz. Esiniz hani ust duzeydi nafaka vermicek mi? Anneniz akil hastasi haftanin uc gunu esinizi anlatip dert yaniyordunuz kadin ne yapsin cekilcek dert degilsiniz.
Esımden ne maksatla ayrılcam sonra bana kın duyucak tonla olay olcak ayrılcam sınra cocuk ılk etapta bende nafaka vercek e sknra statusu benden ustun alıcak cocugu kahrolcam snra

Esımden ne maksatla ayrılcam sonra bana kın duyucak tonla olay olcak ayrılcam sınra cocuk ılk etapta bende nafaka vercek e sknra statusu benden ustun alıcak cocugu kahrolcam snra
Bir maksatla ayrilmiyorsaniz dert edeceginiz birsey de yok oturun iste guzel guzel derdiniz yok bosuna dert cikarmayin madem ailenizede daha fazla hakaret etmeyin burada yazik insanlara

Torun sevgisi yaşatıyorsunuz demek. Hımm :) O iş pek öyle görünmüyor. Torun düşünen insanlar memleketin bi ucuna gitmez zaten. Elinizdeki son kale torunmuş da o da tutmamış gibi duruyor burdan. Hasta olduğunu iddia ettiğiniz kadına ne diye kahve eşliğinde dert anlatamayacağım diye üzülüyorsunuz ? Yazık değil mi? Zaten kendi derdi yetiyormuş. Kocanızı boşadığınız yok da zaten, yarın iyi olacaksınız anneniz dolduğu ile kalacak. Zamanında karısı ile kavga edip edip babaannemi şişiren amcam gibi ananızı telefonda bayramlarsınız artık.

Esiniz de kötü aileniz de kötü çok kötü bir hayatınız var ve bu kötülük devam ediyor.
Tamamdir oldu şimdi.
Ben ettiğimiz bedduayı da geri size iade ediyorum.
Burada konu sahibi ne zaman sıkışsa beddualar havada uçuşuyor. Yapmayın Allah aşkına.
Başka da yorumum yok

Hic mi arkadasiniz yok , mutsuz evlilik ama esinizi annenizin gitmesi neden uzsun ki. Kizina deger vermeyen annesine mi veriyor
Bekarken coktu evlenınce dahıldı ıkı dostum var bırı evımın dıbınde bıs zamanı yok masallah sosyallıkten dıgerıde gercekten ıı calısıyo ıkı tane daha var bırı bana yakın parkta tanıstım ıı kız bı tanede daha var oda bos yanı sureklı goruscem ıkı kısı

Para ıcın yazdım kac kere yazayım bıda yazayım anlama kabılıyetınız olmadıgını dusunuyorum suankı evlerını altı aylına 300 bın vercekler yabancıya toplu para herkese hos gelır ama bunun ıcın sehır degıstırxekler bu kalıcımı olcak degılmı bılmıyorum sıkılmadan degıl

Bende onu duyorum zaten uzuldugum konu o cok sevıyolar ve hemen hemen gun adırı gotururum ama ıste bende o yuzden ıclerınde demekkı sevgı yok gozumde cok buyutmusum dıyorum cunku annem zaten bızı bıle evınde ıstemez bazen ben ona ragmen gıdıyorum en basıtı dun yemege kalkcaktık gıdın dedı yanı ama ben cok sevıyorum aılemı yınede

Bu kadınlar klubundekı ınsanların alayıda beyınsız turkıyede ne kadar bos ınsan varsa hepsı burda aılem gıdıyo dıye bı uzuntumu yazayım dedım ne kadar nefrer dolusunuz ya ınsanlara allah hepınızın basına ıns benden beter seyler verır bu kadar olumsuz yorum yapanlar ıcın dıyorum bu gereksız sıtedende cıkıyorum bıda hayatta gırıpte bısı yazmam by

Hayatta olmasi gereken bir duzen var. Bunu paraya, paragozluluge baglayamazsiniz. Evimin önünde dogalgaz hatti varsa baglatirim. Sirf dogalgaz baglatabilmek icin insanlar kredi çekiyor. Ailenizin evi varmis, kira geliriyle yapacaklarmis. Kimseye yuk olmadan yatirim yapiyorlar, evlerine deger kazandiriyorlar. Hayata cok tuhaf bakıyorsunuz gerçekten

Aileniz gidiyor diye uzuntunuzu paylasmadiniz. Arkalarından demediginizi birakmadiniz. Ne paragozluluk kaldi ne baska bisey. Bencilce istekleriniz var. Yasli insanlar nerede rahat ediyorsa orada yasar. Evlerine dogalgaz baglatmak istiyorlarsa baglatirlar. Siz istemiyorsunuz diye duzenlerini mi değiştirsinler

Ya lütfen şu doğurduğunuz çocuklara kendi kendinize bakmayı öğrenin kimse, anneniz de dahil bakmak zorunda değil. Gelmişler kaç yaşına sırf sizin çocukluklarınız için istedikleri hayatı yaşamasınlar mı sırf bu yüzden sevgisiz mi oluyorlar?

Vah vah…
Aileniz nasıl yapar böyle birşeyi yaa… Rezalet resmen.
Çok benciller.
Resmen kendi hayatlarını yaşamak istiyorlar.
Halbuki ölene kadar sizinle uğraşmalılar.
Sizi büyütmüşler yetmez, sizin çocuklarınızıda hata mümkünse torunlarınızada büyütmeliler.

Size tavsiyem: Anne-kv ye sarmaktan vazgeçin
Büyün artık, millet sizinle uğraşmak zorunda değil
Kendi çocuğunuzla kendiniz ilgilenin
Bir işe girin, hayatınızda bir amaç olsun
Eşinizle anlaşamiyorsanızda boşanın
Ha birde kendinizi arki arayın çokca, tabii sizin ağlanmalarınızı dinleyecek insan evladı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…