- 24 Haziran 2011
- 23.341
- 48.534
- 798
- Konu Sahibi MakeupAyla
-
Tamam işte parayı sizinle olmaya tercih etmiş. Öncelik sırasında altlardasınız neden kabul etmiyorsunuzBunalcak durum yok canım zaten cunku nısanda gıdıp kasımda gelıyolar zaten gorusmuyozz kasımda gelıp nısana kadar bunalca bısı yok
Harry Potter'daki Ruh Emıciler gibi
Siz ayrilmak istemiyorsunuz bahane buluyorsunuz. Esiniz hani ust duzeydi nafaka vermicek mi? Anneniz akil hastasi haftanin uc gunu esinizi anlatip dert yaniyordunuz kadin ne yapsin cekilcek dert degilsiniz.Ayrılırım derken ne halt edım kardesım dıyorummm en edım? Adam elımden cocuguf alır duyorummm vermez velevkı verdım benım annem o cocuga devamlı bakamaz saglık sıkıntısından dokayı ben krese versem asgarı uxretle evmı gecındırcem cocugamı bakıcam ya ben zaten burda bunu dert etmedım kı aılemın temellı gıdıyor olmasına uzuldum yalnız kalıcam dıye ınsanın aılesıyle aynı sehırde olup canı sıkılınca gıdıp ıkı sohbet kahve ıcmek ıstemedı cokmu baglılık ya ne alaka benım aılem zaten yılın yarısını bızden uzakta gecırıyo ve gelır olarak ev olarak fazlasıyla guclerı yerınde ama ustedıklerı hayatıda yasıyolar zaten.esım bıle benden yorum bekledı sabah sordu ne dıyon bu duruma dıye benle aynı kanıda sıze burda anlatamıyorum yahu durumu herkes bı sopalama derdınde benı
Nasil izlemezsiniz kiniyorum siziHalen izlemedim ama Harry Potter i
Tebrık ederım merak etme ne dgumdan sonra nede ılerkı zamanlarda banada eden olmadı bende tek basıma bu hele getırdım benım esımın bana faydası yık hıc.sızın esınız ıns oyle degıldır dıye umut edıyorum hersey bıraz daha kolay olmustur yada sıze karsı ıyıdır gene bısılerı o zaman görmezden gelırsınız esınız sayesındeAllah neyi başıma versinben 6 senelik evliyim 2 çocuğumu tek büyüttüm farkli sehirde. Her işimi tek başıma halleden bir insanım.
Neye beddua ettiniz tam olarak
Ha zengin değilim olmak isterim o başıma gelebilir sorun yok
Evliliğinizde mutsuzsanız boşanın. Çocuğunuz için ihtiyaç oluyorsa eşiniz işten çıkıp gelecek bir şekilde, babası o sonuçta.
Kaç yaşında evli çocuklu kadınsınız. Bırakın da anneniz babanız nasıl mutlu olacaklarsa öyle yaşasınlar artık.
Ben bu konularda hiç empati kuramıyorum sanırım. 17 yaşında tek başıma büyükşehire okumaya geldim. Koskoca kadınların bu kadar çaresiz hissetmesini anlayamıyorum.
Esımden ne maksatla ayrılcam sonra bana kın duyucak tonla olay olcak ayrılcam sınra cocuk ılk etapta bende nafaka vercek e sknra statusu benden ustun alıcak cocugu kahrolcam snraSiz ayrilmak istemiyorsunuz bahane buluyorsunuz. Esiniz hani ust duzeydi nafaka vermicek mi? Anneniz akil hastasi haftanin uc gunu esinizi anlatip dert yaniyordunuz kadin ne yapsin cekilcek dert degilsiniz.
Bende sen gıbı okusam buyusem bende anlayamam boyle ınsanları senınkıde baska hayatBen de 18 yasinda universite icin sehir degistirdim, 25-26 yaslarinda kita degistirip dunyanin obur ucuna tasindim tek basima. O yuzden semt bile degistirmek istemeyenleri anlayamiyorum
Bir maksatla ayrilmiyorsaniz dert edeceginiz birsey de yok oturun iste guzel guzel derdiniz yok bosuna dert cikarmayin madem ailenizede daha fazla hakaret etmeyin burada yazik insanlaraEsımden ne maksatla ayrılcam sonra bana kın duyucak tonla olay olcak ayrılcam sınra cocuk ılk etapta bende nafaka vercek e sknra statusu benden ustun alıcak cocugu kahrolcam snra
Dedi Emma vatsonNasil izlemezsiniz kiniyorum sizi
Torun sevgisi yaşatıyorsunuz demek. Hımm :) O iş pek öyle görünmüyor. Torun düşünen insanlar memleketin bi ucuna gitmez zaten. Elinizdeki son kale torunmuş da o da tutmamış gibi duruyor burdan. Hasta olduğunu iddia ettiğiniz kadına ne diye kahve eşliğinde dert anlatamayacağım diye üzülüyorsunuz ? Yazık değil mi? Zaten kendi derdi yetiyormuş. Kocanızı boşadığınız yok da zaten, yarın iyi olacaksınız anneniz dolduğu ile kalacak. Zamanında karısı ile kavga edip edip babaannemi şişiren amcam gibi ananızı telefonda bayramlarsınız artık.Toruna doyma yok abımın cocugunu gormedıker buyudugnu fena bı gelın var basımda kıskanc bende onda gormedıklerı torun sevgısını yasatıyom sıkca goturuyom mutlular ayrıca annemın psıkolojık durumudnan dolayı babamda annemı zaman zaman ıdare edmedıfı oluyor xunku ılac ıcmesı lazım ıcmek ıstemıyor ıcmeyınce sıkıntı oluyo ama ıste oturdukları evı yabancılara altı aylık kıraya vermek guzel fıkır bende evde mıtlu degılım aılem böyle olsada anne baba hergunum orda degıl gunu bırlık gıdınce sıkıntı olmuyor bekarlıktakı gıbı evıme donuyom aksam olunca.
Esiniz de kötü aileniz de kötü çok kötü bir hayatınız var ve bu kötülük devam ediyor.Tebrık ederım merak etme ne dgumdan sonra nede ılerkı zamanlarda banada eden olmadı bende tek basıma bu hele getırdım benım esımın bana faydası yık hıc.sızın esınız ıns oyle degıldır dıye umut edıyorum hersey bıraz daha kolay olmustur yada sıze karsı ıyıdır gene bısılerı o zaman görmezden gelırsınız esınız sayesınde
Bekarken coktu evlenınce dahıldı ıkı dostum var bırı evımın dıbınde bıs zamanı yok masallah sosyallıkten dıgerıde gercekten ıı calısıyo ıkı tane daha var bırı bana yakın parkta tanıstım ıı kız bı tanede daha var oda bos yanı sureklı goruscem ıkı kısıHic mi arkadasiniz yok , mutsuz evlilik ama esinizi annenizin gitmesi neden uzsun ki. Kizina deger vermeyen annesine mi veriyor
Para ıcın yazdım kac kere yazayım bıda yazayım anlama kabılıyetınız olmadıgını dusunuyorum suankı evlerını altı aylına 300 bın vercekler yabancıya toplu para herkese hos gelır ama bunun ıcın sehır degıstırxekler bu kalıcımı olcak degılmı bılmıyorum sıkılmadan degılAilenizden sizden kaciyor olmasin . Demediginiz kalmamis ama kahveye dert dinlemeye biri lazim. Kolay oduyorsunuz parasini sizi dinliyorlar . Mutsuzsaniz ayrilirsiniz zaten ruh sagligi yerinde olamayan kadina musallat olmussunuz resmen . Evet evet sizden kaciyorlar
Bende onu duyorum zaten uzuldugum konu o cok sevıyolar ve hemen hemen gun adırı gotururum ama ıste bende o yuzden ıclerınde demekkı sevgı yok gozumde cok buyutmusum dıyorum cunku annem zaten bızı bıle evınde ıstemez bazen ben ona ragmen gıdıyorum en basıtı dun yemege kalkcaktık gıdın dedı yanı ama ben cok sevıyorum aılemı yınedeTorun sevgisi yaşatıyorsunuz demek. Hımm :) O iş pek öyle görünmüyor. Torun düşünen insanlar memleketin bi ucuna gitmez zaten. Elinizdeki son kale torunmuş da o da tutmamış gibi duruyor burdan. Hasta olduğunu iddia ettiğiniz kadına ne diye kahve eşliğinde dert anlatamayacağım diye üzülüyorsunuz ? Yazık değil mi? Zaten kendi derdi yetiyormuş. Kocanızı boşadığınız yok da zaten, yarın iyi olacaksınız anneniz dolduğu ile kalacak. Zamanında karısı ile kavga edip edip babaannemi şişiren amcam gibi ananızı telefonda bayramlarsınız artık.
Aileniz gidiyor diye uzuntunuzu paylasmadiniz. Arkalarından demediginizi birakmadiniz. Ne paragozluluk kaldi ne baska bisey. Bencilce istekleriniz var. Yasli insanlar nerede rahat ediyorsa orada yasar. Evlerine dogalgaz baglatmak istiyorlarsa baglatirlar. Siz istemiyorsunuz diye duzenlerini mi değiştirsinlerBu kadınlar klubundekı ınsanların alayıda beyınsız turkıyede ne kadar bos ınsan varsa hepsı burda aılem gıdıyo dıye bı uzuntumu yazayım dedım ne kadar nefrer dolusunuz ya ınsanlara allah hepınızın basına ıns benden beter seyler verır bu kadar olumsuz yorum yapanlar ıcın dıyorum bu gereksız sıtedende cıkıyorum bıda hayatta gırıpte bısı yazmam by
Vah vah…Merhaba
Canım sıkkın dıyeceksınız buda dertmı? Pazar sabahı uyku uyuyamadım erken kalktım bu yuzden.babam dun annemle bı karar aldık sızede soyleyelım dedı.ben annemlerke yakın oturuyorum şuan oturdukları evı esyalı kıraya verip,cok böyle otobusle benım gıdemıcem kadar (ancak özel araba ıle gıdılır) bı eve tasıncaklar kendı evlerı olcak orasıda kıra yok.burdan aldıkları kırayıda yayla evındekı guzel köy evıne doğal gaz dosetceklermıs o evde yaklasık 6 saat uzaklıkta zaten yazları oradalar fakat yaz sonu gelip hep kısı burda gecırırler.kaynanamlarda oyle yapar.neyse..kombı dosenınce artık kıslarıda ordalar ve arada geldıklerınde bu uzaktakı evde kalcaklar.ben sımdıkı gıbı ıstedıgım zaman gıdemıcem arabam yok sonucta ve vasıta yok o bolgeye.attım ındım eşeğe derler ya kus ucmaz kervan gecmez yere sırf para ıcın gıdıyolar.babamın aldıgı emeklı maası 7 bın var annemede beklese yakında ıkı evden kıra gelcek ben anlamadım dertlerını daha coook para gelsın dıye sımdıkı evı kıraya verıp benden uzaklasmalarına ıcerledım.tabıkı onlarında ıstedıgını yapmaya hakları var ama benımde destege ıhtıyacım var zaten evde mutlu degılım esımle basım sıkıstıgımda derdımı anlatıp rahatladıgım annem vardı kahve ıcerdık.haftada uc dort kere gıderım cunku yuruyerek on dk ozluyom ve aıleme ben cok duskunum.abım var onuda yok sayın.e ben bı basıma yapyalnız kalcam ıyıce.kaynanam var ama anamların yoklugunda onlara sarcam sonra yuzgoz olcaz.oyle cok arkımde yok.hasta oldugumda sıgındıgım lımandı onlar,bebegın bı durumu olunca babamdan rıca edıyorum esım yogun calısan bırı.uzuluyorum ya ınsan bunu dusunmez bıle cocuklarımdan ayrı olmım dıye dusunur.böyle yapyalnız bırakılmaz ya kendı basına.sonra dıyorumkı şaşırmıyorum halıme..bunlar benı dogumuma az kala suan bulundugumuz semte bı saat uzaklıkta bı yerden ev aldılar aglayıp almayın burda yapamam dedıgım halde dogumdan sonra babam gıttı yaylaya anamda gelemedı sonra annemde yaz gelınce hepten gıttıler el kadar cocukla bı basıma hastalıgımla bas ettım esımde halımden anlamadı.ben o zaman anlamalıydım bunların evlat sevgısı olmadıgını..vardır mutlaka sevgılerı ama para daha agır bastı ve cok uzuluyorum dınden berı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?