- 19 Mayıs 2020
- 46.780
- 209.594
- 548
- Konu Sahibi MakeupAyla
-
Biraz da kaynanaya götürün, genç dinç gümbür gümbür kadınmış? Benim öyle kaynanam olsa hiç arkama bakmam, sonuna kadar kullanırım.Bende onu duyorum zaten uzuldugum konu o cok sevıyolar ve hemen hemen gun adırı gotururum ama ıste bende o yuzden ıclerınde demekkı sevgı yok gozumde cok buyutmusum dıyorum cunku annem zaten bızı bıle evınde ıstemez bazen ben ona ragmen gıdıyorum en basıtı dun yemege kalkcaktık gıdın dedı yanı ama ben cok sevıyorum aılemı yınede
Beddua etmeyin, tutmuyor, çenenize yazık valla. Kelime israfı.Bu kadınlar klubundekı ınsanların alayıda beyınsız turkıyede ne kadar bos ınsan varsa hepsı burda aılem gıdıyo dıye bı uzuntumu yazayım dedım ne kadar nefrer dolusunuz ya ınsanlara allah hepınızın basına ıns benden beter seyler verır bu kadar olumsuz yorum yapanlar ıcın dıyorum bu gereksız sıtedende cıkıyorum bıda hayatta gırıpte bısı yazmam by
Ne üzüntüsü be, asıl beyinsiz sensin.Bu kadınlar klubundekı ınsanların alayıda beyınsız turkıyede ne kadar bos ınsan varsa hepsı burda aılem gıdıyo dıye bı uzuntumu yazayım dedım ne kadar nefrer dolusunuz ya ınsanlara allah hepınızın basına ıns benden beter seyler verır bu kadar olumsuz yorum yapanlar ıcın dıyorum bu gereksız sıtedende cıkıyorum bıda hayatta gırıpte bısı yazmam by
Tek ayak cezasi aldi zaten bedduadan sonra.Beddua etmeyin, tutmuyor, çenenize yazık valla. Kelime israfı.
Abi zırt pırt milletin evine gidip kapmanızdaki amaç nedir?Bende onu duyorum zaten uzuldugum konu o cok sevıyolar ve hemen hemen gun adırı gotururum ama ıste bende o yuzden ıclerınde demekkı sevgı yok gozumde cok buyutmusum dıyorum cunku annem zaten bızı bıle evınde ıstemez bazen ben ona ragmen gıdıyorum en basıtı dun yemege kalkcaktık gıdın dedı yanı ama ben cok sevıyorum aılemı yınede
Bu kadınlar klubundekı ınsanların alayıda beyınsız turkıyede ne kadar bos ınsan varsa hepsı burda aılem gıdıyo dıye bı uzuntumu yazayım dedım ne kadar nefrer dolusunuz ya ınsanlara allah hepınızın basına ıns benden beter seyler verır bu kadar olumsuz yorum yapanlar ıcın dıyorum bu gereksız sıtedende cıkıyorum bıda hayatta gırıpte bısı yazmam by
Hoşçakalın belki sitenin yaş seviyesi yükselir siz gidinceBu kadınlar klubundekı ınsanların alayıda beyınsız turkıyede ne kadar bos ınsan varsa hepsı burda aılem gıdıyo dıye bı uzuntumu yazayım dedım ne kadar nefrer dolusunuz ya ınsanlara allah hepınızın basına ıns benden beter seyler verır bu kadar olumsuz yorum yapanlar ıcın dıyorum bu gereksız sıtedende cıkıyorum bıda hayatta gırıpte bısı yazmam by
Anlattığı kadar kötü ebeveyn olsalar bu kadar yapışmazdı. Kocayı da rahatı bozulacak diye boşamıyor, adam işkolik mişkolik, para getiriyor mu rahatını sağlıyor mu, bitti zaten. Yok çocuğu alırlar falan, bana anlatmasın. Kadın ölecek opportunistlikten, ama nasıl işse hepimizden dertli.Ne üzüntüsü be, asıl beyinsiz sensin.
Senin gibi mental sıkıntılı bünyenin her derdini dinleyen annene ruh hastası dedin (ki kadının senin gibi bir kızı olduğu sürece ruh hastası olması gayet normal, birşey diyemiyorum)
Babana bi baskıcı bi paragöz dedin
Bunlar mı üzüntü?
Sana ne, giderler gitmezler sana ne
Ne yapacaklardı
“yiaaa ayla 36 yaşına gelmiş onu bırakamayız” mı diyeceklerdi
Oldu olacak annen kanguru kesesi yaptırsın da seni içine koyup gezdirsin, bu ne saçmalık?
Evliliği sadece sevişmek sanan zihniyetlerden olduğun için mental sıkıntılarına birşey diyemiyorum, annene babana kayınvalidene eşine acımaktan başka birşey gelmiyor elimden.
Bari o elindeki çocuğu kendine bağımlı birey olamamış ruh hastası gibi büyütme.
Vah vah…
Aileniz nasıl yapar böyle birşeyi yaa… Rezalet resmen.
Çok benciller.
Resmen kendi hayatlarını yaşamak istiyorlar.
Halbuki ölene kadar sizinle uğraşmalılar.
Sizi büyütmüşler yetmez, sizin çocuklarınızıda hata mümkünse torunlarınızada büyütmeliler.
Size tavsiyem: Anne-kv ye sarmaktan vazgeçin
Büyün artık, millet sizinle uğraşmak zorunda değil
Kendi çocuğunuzla kendiniz ilgilenin
Bir işe girin, hayatınızda bir amaç olsun
Eşinizle anlaşamiyorsanızda boşanın
Ha birde kendinizi arki arayın çokca, tabii sizin ağlanmalarınızı dinleyecek insan evladı varsa
Banınız kalktığında üyeliğinizi iptal etmek isterseniz linke tıklayın: https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferencesBu kadınlar klubundekı ınsanların alayıda beyınsız turkıyede ne kadar bos ınsan varsa hepsı burda aılem gıdıyo dıye bı uzuntumu yazayım dedım ne kadar nefrer dolusunuz ya ınsanlara allah hepınızın basına ıns benden beter seyler verır bu kadar olumsuz yorum yapanlar ıcın dıyorum bu gereksız sıtedende cıkıyorum bıda hayatta gırıpte bısı yazmam by
Kendi evinde mutsuzsa, mutlu olmanın yollarını bulsun.Bence konu sahibi kendi evinde mutsuz, annesinin babasinin evi tek sığınabilecegi yer. Onlar gidince orda yalniz kalacak.
Adamın kendini ne diye işe güce vurduğu belli ahahahah ya adama çok üzüldüm şuvan. Ailesi kaçıp gidiyor, adam netsin? Boşasa çocuk var, yine el mecbur maruz kalacak buna. Üzücü. Çocuğa niye bu kadar tutunduğu da belli oldu, sigorta gibi bişiy o.Banınız kalktığında üyeliğinizi iptal etmek isterseniz linke tıklayın: https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences
üyelik iptal’i işaretleyip kaydet butonuna basın, sistem yaklaşık 30 dakika içinde otomatik olarak üyeliği iptal eder.
Yazacaklarımı da hakaret sanmayın zira hakaret değil, geçmiş konularınızı da ele alınca bence siz bir uzman yardımı almalısınız, psikolojik bir sıkıntınız var, annenizin de psikolojik sorunları olduğunu yazmışsınız, ya genetik veya sonradan gelişen psikolojik bir hastalığınız olduğunu düşünüyorum çünkü eşiniz bebeğinizi elinizden alacak biri değil, aksine siz telefonu açmayınca panikleyip iş yerinden izin alarak eve koşan biri, sizi merak etti diye koşa koşa eve gelen eşinize uykunuzdan uyandırdı diye ağzınıza geleni saymıştınız.
Bebeğinize bakarken içinize gelen sıkıntıların akşama kadar sürdüğünü, anksiyete yaşadığınızı yazdığınız konunuz da var.
Kayınvalideniz lohusalığınızda 40 gün size bakmış sonrasında da ara ara gelip ilgilenmiş, kayınvalideden yana da bir sorununuz yok, zaten çekilmez bir kayınvalideniz olsaydı anne babanız başka şehire yerleşince kayınvalidemlere sarmak zorunda kalacağım yazmazdınız.
İstiyorsunuz ki herkes sizi idare etsin, herkes sizin istediğiniz gibi davransın, eşiniz sizin istediğiniz gibi davranınca seviyorsunuz, kayınvalideniz para biriktirin dediğinde eşiniz annesine sesini çıkarmıyor diye soğuyorsunuz, annenize paracı para için başka şehire gidiyorlar beni düşünmüyorlar diyorsunuz ama borcunuz var ve harcamalar yüzünden maaş yetmiyor diye kayınvalideniz para biriktirin deyince ben ailemden böyle görmedim, yılbaşında kimse gidemezken biz kayak yapmaya giderdik diyorsunuz, paracı dediğiniz ailenizin imkanlarından faydalanırken gözünüze batmıyormuş.
Siz herkesi sizin istediğiniz gibi olurlarsa seviyorsunuz.
Ailenize gelince, anneniz arada sizi bile evde istemiyormuş, bu konudaki bazı yorumlarınızda kendiniz yazmışsınız, kadın zaten hastaymış demek ki çok bunalıyor, evden çıkmasa bile bacaklarını uzatıp huzurla kafa dinlemek istiyor, babanız karısı huzurla kafasını dinlesin diye uzaklaştırıyor, bunu yaparken kimseden izin almaları gerekmiyor, kendi aralarında anlaşıp karar vermişler kararlarını da size söylemişler.
Eee tamam işte artık aileniz karışamaz okulunuza devam edin arkadaşlarınızla görüşün gezin. Onlar öyle yaptı diye bu bağımlı ruh halini niye devam ettiriyorsunuz?Calısıyo arkadaslarım bos zamanlarında gezıyoruz aılemle gezıyordum zaten onda sorun yok bekarken ama aılem cok baskıcı yanından ayırmadı arkadasımla bıle kalamazdım bekarken onlar kalırdı bızde oyle bı aıle seyıyle buyudum kı yanı ..
Eşinin telefon açıp ulaşamayınca panikle milleti arayıp yine ulaşamayınca işten izin alıp eve geldiği konusuna ben de yorum yapmıştım, adamın eve gelince “neredesin aşkım“ vs sözlerine karşılık uykusu bölündü diye afedersiniz mal mıdır nedir gibi lafları var konu sahibesinin.Adamın kendini ne diye işe güce vurduğu belli ahahahah ya adama çok üzüldüm şuvan. Ailesi kaçıp gidiyor, adam netsin? Boşasa çocuk var, yine el mecbur maruz kalacak buna. Üzücü. Çocuğa niye bu kadar tutunduğu da belli oldu, sigorta gibi bişiy o.
Ailelerimiz de yapabileceğimize inanmış, bu bir avantaj kabul ediyorum. Ama bazı insanlar kendini mağdur olarak görmekten vazgeçemiyor, maalesef.Ben de 18 yasinda universite icin sehir degistirdim, 25-26 yaslarinda kita degistirip dunyanin obur ucuna tasindim tek basima. O yuzden semt bile degistirmek istemeyenleri anlayamiyorum
Farklı şehirlerde yaşama kararı almanın sevmekle birbirine düşkün olmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum, kızım var evlense evlenirken de başka şehire yerleşse veya evlendikten bir süre sonra benim yaşadığım yerden ayrılıp eşiyle farklı bir yerde hayat kurmak istese bana düşkün değilmiş sevmiyormuş demem.Bence aileniz size o kadar düşkün değil miş sizin gibi. Kaçmak istiyorlar.
Bana pek öyle gelmedi. Ruh emiciliğinizden kurtulmak istiyor olabilirler.kus ucmaz kervan gecmez yere sırf para ıcın gıdıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?