Annemle anlaşamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çözüm bulup kendinizi kurtarmak mı istiyorsunuz yoksa sürekli yaşadığınız sıkıntıları sadece paylaşmak ve hayatınıza hiç bir değişiklik yapmadan devam mı etmek istiyorsunuz? Hayatınız artık 300 bölümlük Brezilya dizisi olmuş. Ve sizin tabır koyamama, sınır koyamama durumu da aynı saçmalığın devam etmesine neden olmuş. Buna göre cevap yazacağım

Çok doğru söylüyorsunuz ama sınır koyma ve tavır koyma huyu maalesef bende yok kalbim engel oluyor merhametim engel oluyor onlara baktıkça içim acıyor Böyle bir şey var bilmiyorum Yazık diyorum hep ben hiç kendimi düşünmedim ki bu yaşıma kadar ondan şu an bunları cekiyorum

Soruma cevap vermediniz. Çözüm mü devam mı? Sadece konuşayım mı? Bu arada ilk yazdıklarınızı biraz düzenleyin. Satır aralarını açın, virgül koyun. İnanın okunmuyor.

Bundan sonra öyle yapacağım aramamak için zorlayacaksın kendimi yeter yıllar boyu çektirdiler eşimle iyiydik ama annem geldi aramız bozuldu ben annem hakaret edince yaptıkları yüzünden oyüzden kizdi benim yanimda neden hakaret ettin annene diye bende sen uzattın annemden çok dedim

Ağlamaktan gözüm görmemiş ameliyatlıyim anc

Annem uzatinca hakaret ettim Bi tarafından anlama diye eşim kizdi benim yanimda annene hakaret etme diye uzattıkça uzattı Annemde kriz gecrdi eşim baksana annenin haline benim hale bakmadı ama

Aşırı uzun ama yastıkla boğmaya kalkan kadınla ilişkinizi bitirsenize

Halen neden görüşüyorsunuz silin

Allah razı olsun

Aşırı uzun ama yastıkla boğmaya kalkan kadınla ilişkinizi bitirsenize

Halen neden görüşüyorsunuz silin
Annedir atamıyorsun ki katlandım böyle yıllarca babam annem hep beni dövüyor diye öldüreyim kurtul diye yastıkla boğmaya kalktı kurtardilar annem de engel oldu ama keşke ölseymisim

Birincisi hatanız annenizi evlilik hayatınıza sokmanız.
Eşinize güvenip tüm her şeyi anlatmışsınız o da karakter yoksunu bunu kullanmış. Adamın yanında annenize hakaret etmişsiniz.

Annenizi, babanızı eve sokmamanız, görüşmenizi çok resmî kısa tutmanız gerekirdi.

Eğer eşiniz size böyle davranıyorsa onu da defetmek gerekirdi.

Sizin de değişik bir ruh haliniz var. Aileden sevgi görmeyen insanlarda böyle sürekli başkasından sevgi ilgi isteği oluyor. Bu hiç bir şekilde başkasının sevgisi ile kapanmaz.

Birinden profesyonel yardım alın. Düzenli görüşün.işe girin çalışın. Maddi olarak kendinizi garantiye alın.

Eşinizi ailenizle muhatap etmeyin bir kere. Kendiniz görüşün olmadı ama sizin durumunuzda görüşmeniz tuhaf.

Yıllar önce olmuş trajedi bir olay ve hala çok yoğun duygulanıyorsunuz. Sizin bunun üzerine birisi ile çalışmanız gerek.
Anne ve baba deli. Herkesin annesi babası iyi olmuyor. Çocuk esirgeme çocuk dolu. Bazen yolun kenarına, çöpe bırakılıyor. Bunları kabul etmek gerek. Siz ne yaparsanız yapın size karşı davranışları sizin yaptıklarınızla değişmeyecek.

Hakaret etmek kadına, kendini ispat etmeye çalışmak kısacası kısa diyaloglar haricinde konuşmak sizi daha kötüleştirir. Sürekli gündelik hayata müdahil ettirmek bu açıdan yanlış. Hayatınızla alakalı şeyleri bilmemeli. Siz sınır koymadan, kadına istediği açık alanı veriyorsunuz.

Belki çocuk istemediler belki kız çocuklarını sevmediler olabilir bunlar. Çok acı gerçekten ama bunlar ne yazık ki olan şeyler. Aynısı çocuklar için de geçerli. Anne babasına kötü davranan insanlar var.

Siz kötü olmayın. Size kötü davranın demiyoruz ama teyzeniz gibi. Uzak akraba gibi davranın. İlişkinin sınırları olsun. O sürede kendinizi geliştirin ve yardım alın

Son düzenleme:
Ve bir davranışta tutarlı olmanız gerekiyor. Düzenli ararsınız istersiniz ama hayatınızla alakalı hiç bir şey anlatmadan havadan sudan konuşur onun ağzına laf vermeden kapatırsınız.

Ne merhameti ne vicdanı Allah aşkına? Merhamet duygun olsa kendine merhamet edesin. Sana yazık günah değil mi? Hadi seni geçtim kendi doğacak evlatlarını düşün, onların aklı başında kendisini koruyan bir anneye ihtiyaçları olacak.

Anlıyorum sırf ailen diye kabul ediyorsun olanı biteni, belki annen 10 kötü söz söyleyip, ardından bir kerecik iyi, tatlı söz söylese hemen kendini kandıracaksın annem iyi oldu diye ama değil işte. Huylu huyundan vazgeçmez. Evde iş yapıyorum, temizliğim var, bulaşığıö var diye görüşme bahane bul. Bir daha da sakın kocanls ilgili olanı biteni kendi ailene anlatma, onların öyle çok sıkı fıkı olup senin arkandan konuşmalarına müsade etme.

Bugün daha gençsin, annen yaşlanınca daha fena olur, daha kötü laflar eder, başın daha çok ağrır. Şuan sende gençsin diye böyle alttan alıyorsun anneni babanı, ama yarın öbürgün ev işi çocuk, yaşının verdiği yorgunlukla seninde sabrın kalmayacak.

Anlattiklariniza cok üzüldüm. İlk olarak gecmis olsun, biran önce sağlığınıza kavusmaya bakin. Ikincisi annenizle araniza biraz resmiyet koyacaksiniz. Yukarda söylemisler, uzak akraba gibi. Üçüncüsü de cok basarili oldugunuz bir alan var mi? Dikis nakis, yemek, kuaförlük vs. Bu alanda kendini iyice gelistirip bir meslek edinin. Tüm dikkatinizi ve enerjinizi buna verin. Bir ise girin. Maddi gücünüz olursa, esinizden de korkmazsinuz, annenizden de. Gerektiğinde 1+1 bir ev tutar, orda yaşar gidersiniz. Kurban psikolojisinden çikmaniz gerek.

Ah canım benim şunu unutma bekarken ailesinin prensesi kadınlara kocaları da prenses gibi davranır ailenin sevmediği kızı koca da sevmiyor ilgilenmiyor bu kısır döngüdur kim ne dersin anne baban sana ilgi sevgi verseydi kocanda bu yolda gidecekti o yüzden çıtayı yükseltmek kimseden bişey bekleme kendini kendin sev kendinle kendin ilgilen senden bir tane daha Yok bunu unutma

Öğretmenim fakat atanamayan 6 aydır evdeyim ameliyat yüzünden yoksa iyileşirsin Allah izin verirse ise geri dönerim bu psikolojiyle mesleğimi yapamıyorum iyi değilim kim bana ne yaparsa yapsın iki gün sonra unutuyorum kin yok Bi anlık öfke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…