• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin tepkileri..,

Sen biseyler yapsan nelerden mutlu olurdunuz nelerden keyif alirdiniz. Neyi severdi mutlaka yapmissinizdir ama siz adim atsaniz belki onda da biseyler canlanir. Biz de ikiz bekliyoruz 3.5 aylik. Bizi neler bekliyor bilmiyorum ama herkes iyi olsun isterim.

Hatırlamıyorum biliyormusun nelerden keyif alırdık
Aslında itiraf etmek gerekirse pek ortak noktamız olduğu da söylenemez
Işine karışmaz ve aktif bir cinsel Hayatımız olursa ona göre herşey yolunda
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza Alın inşallah

Çok geç artık şirketle konuştuk ayda 2 kere en fazla pazartesi gidip cuma eve gelecek. Inşallah üstesinden geliriz. Eşimi seviyorum ama mesafeler korkutuyor beni. Eşimin kariyeri için ve çocuklarımızın geleceği için bu seçimi yapmak zorundaydık. Herşeyin Hayırlısı. Elimden geldiğince dayanacam yapacak bişey yok.

Aynen benim eşimin sistemi de bu sen kabullenirsen kolay olabilir belki ama ben kabullenemedim ve biz hiç gerçekten evli bir çift olamadık aslında
Hep hafta sonuna evlilik sığdırmaya çalıştık tükendik

Ahh bu anneler çenelerini tutamıyor ya
Bence sen sürekli kırıcı olmadan anneni uyar "annecim yorumlarini kendine sakla, uzuluyorum, kocamı bana cekistirme, bunaliyorum, daraliyorum" diye diye telkinde bulun

Öyle söylediğimde de içine atıp kötü olacak çok emeği var haklılık Payı da var diye kıyamıyorum :(

Trsekkur ederim iyi dileklerin icin ama ne bileyim bence yapilacak biseyler olmali. Umarim hersey iyi olur.
Hatırlamıyorum biliyormusun nelerden keyif alırdık
Aslında itiraf etmek gerekirse pek ortak noktamız olduğu da söylenemez
Işine karışmaz ve aktif bir cinsel Hayatımız olursa ona göre herşey yolunda
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza Alın inşallah

Daha önce denedik yardım almayı eşim çok istekli değildi zaten pek devam etmek istemedi yazın üç ay aileden ayrı kaldık eşim çabalamıyor

Tükeniyoruz biraz özel ilgine ihtiyacım var diyorum o an tamam diyor devamı gelmiyor
Evlilik çok boyutlu ve erkekler bazen bizim derinden etkilendiğimiz sıkıntıları çok yüzeysel yaşıyorlar bence o yüzden sen daha fazla çabala çünkü mutsuz yaşamakta evliliği bitirmekte çok zor.. ayrıca ilgi boyutunda tamam demesi bile aslında çabalaman için yeterli bi sebep daha fazla uzaklaşıp azarlayıp tersleyebilirdi de. Bence uzun ayrılıklar ve geldiğinde geçirdiğiniz zamanların kalitesinden dolayı paylaşımlarınız tükenmiş

Evlilik çok boyutlu ve erkekler bazen bizim derinden etkilendiğimiz sıkıntıları çok yüzeysel yaşıyorlar bence o yüzden sen daha fazla çabala çünkü mutsuz yaşamakta evliliği bitirmekte çok zor.. ayrıca ilgi boyutunda tamam demesi bile aslında çabalaman için yeterli bi sebep daha fazla uzaklaşıp azarlayıp tersleyebilirdi de. Bence uzun ayrılıklar ve geldiğinde geçirdiğiniz zamanların kalitesinden dolayı paylaşımlarınız tükenmiş

Evet tükendik ama aslında yeteri kadar paylaşımımız olamadı bile
Evlenirken 3 ay sonra düzelecek işi diye evlendik
4 yıl bitti süre uzadıkça hırçınlaştım uzaklaştım ve Biz hiç gerçek evli bir çift gibi yaşayamadık

Evet tükendik ama aslında yeteri kadar paylaşımımız olamadı bile
Evlenirken 3 ay sonra düzelecek işi diye evlendik
4 yıl bitti süre uzadıkça hırçınlaştım uzaklaştım ve Biz hiç gerçek evli bir çift gibi yaşayamadık
Bağımsız yaşamaya alışmışsınız zaten alışkanlıkta olmamışsınız birbiriniz için bence heyecan duycağınız ortamlar yarat sanki yeniden başlıyormuşsunuz gibi ne biliyim kısa başbaşa tatile çıkmayı teklif et öncesinde konuşun nelerin özlemini çektiğinizi

Bağımsız yaşamaya alışmışsınız zaten alışkanlıkta olmamışsınız birbiriniz için bence heyecan duycağınız ortamlar yarat sanki yeniden başlıyormuşsunuz gibi ne biliyim kısa başbaşa tatile çıkmayı teklif et öncesinde konuşun nelerin özlemini çektiğinizi

Hepsini anlattım sevgim bitiyor bile dedim
Ama o hala yok ki ortam ne gezer
Hafta sonu gelince sevişsem sorun yok ben de artık uzun zamandır yatak defterini kapattım
Gündüz Aklına bile gelmiyorum gece olunca pek bi sevecen oluyor istediği olmazsa Tartışma, olursa da anında normale/ tabiri caizse hödük haline dönüyor

Artık her haftasonu gece tartışıp uyuyoruz

Hepsini anlattım sevgim bitiyor bile dedim
Ama o hala yok ki ortam ne gezer
Hafta sonu gelince sevişsem sorun yok ben de artık uzun zamandır yatak defterini kapattım
Gündüz Aklına bile gelmiyorum gece olunca pek bi sevecen oluyor istediği olmazsa Tartışma, olursa da anında normale/ tabiri caizse hödük haline dönüyor

Artık her haftasonu gece tartışıp uyuyoruz
İlişki monotonlaşınca cinsel hayatta bitiyor tabiki ama sizin ilişkiniz her hafta kavga kaldırcak güçte değil keşke eşinde çabalarına karşılık verse de daha fazla çözülmeseniz

Aslinda annen ve baban ,.daha fazla yardimci olmasa .
Belkide esin ona dusen sorumlulugu alir ..

Anneninde babaninda bukadar yorum yapmasi hic dogru degil ..

İlişki monotonlaşınca cinsel hayatta bitiyor tabiki ama sizin ilişkiniz her hafta kavga kaldırcak güçte değil keşke eşinde çabalarına karşılık verse de daha fazla çözülmeseniz

Öyle bi yaraya dokundun ki bilemezsin önceleri isyan eder sesimi duyurmaya çalışırdım artık bıraktım
Çok yorgunum üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi ama kimse Görmüyor kimse sesimi duymuyor
Çocuklarım olmasa katlanamazdım sanırım
Ölümü ensemde hissettiğimde herkesin herşeyin yalan olduğunu anladım
Eşimden beklediğim desteği göremedim yine işinin derdine düştü başka sorunlara odaklandı beni ihmal etti
ailem çocuklarıma sahip çıkmak için uğraştı
Kv öleyim diye bekledi
Bi tek çocuklarım sadece onlar ortada kalacak diye korktum

Aslinda annen ve baban ,.daha fazla yardimci olmasa .
Belkide esin ona dusen sorumlulugu alir ..

Anneninde babaninda bukadar yorum yapmasi hic dogru degil ..

Bi kaç ay gittiler kv çağırdı psikolojim çöktü
Sonra annemler gelene kadar yardımcı aldım akşamları
Çünkü çocukları kreşe götürmek getirmek işten gelince yemekleri ilgi en önemlisi kreş çocuğu çok hasta olur hastalıklarıyla başedemedim eşim gitmek zorundayım dedi
Alternatif Çözümler buldu kendi gelmedi

Öyle bi yaraya dokundun ki bilemezsin önceleri isyan eder sesimi duyurmaya çalışırdım artık bıraktım
Çok yorgunum üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi ama kimse Görmüyor kimse sesimi duymuyor
Çocuklarım olmasa katlanamazdım sanırım
Ölümü ensemde hissettiğimde herkesin herşeyin yalan olduğunu anladım
Eşimden beklediğim desteği göremedim yine işinin derdine düştü başka sorunlara odaklandı beni ihmal etti
ailem çocuklarıma sahip çıkmak için uğraştı
Kv öleyim diye bekledi
Bi tek çocuklarım sadece onlar ortada kalacak diye korktum
Bende hep çabala derken zaten hep çocukların için bunu önerdim malesef çocuk olunca öyle kolay olmuyor ayrıl demesi. Neler yaşadığını bilmiyorum tabiki ama gerçekten bundan sonra mutlu olabileceğinize olan inancın bittiyse çocukların için dahi olsa istemediğin bi birlikteliği yaşama. Ekonomik anlamda bunu kaldırabilecek durumdamısın bilmiyorum tabiki

Bende hep çabala derken zaten hep çocukların için bunu önerdim malesef çocuk olunca öyle kolay olmuyor ayrıl demesi. Neler yaşadığını bilmiyorum tabiki ama gerçekten bundan sonra mutlu olabileceğinize olan inancın bittiyse çocukların için dahi olsa istemediğin bi birlikteliği yaşama. Ekonomik anlamda bunu kaldırabilecek durumdamısın bilmiyorum tabiki

Çalışıyorum memurum
Ama bu hayat boşanmaktan daha kolay geliyor sadece anne ve baba Rolü aynı evde

Sakın yanlış anlama senin durumunu hafife aldığım için söylemedim
Aslında eksik söyledim çünkü benim başka özel durumlarım vardı 6 ay hastanede yattım üst üste operasyonlar geçirdim falan

Çok teşekkür ederim
Çok çok geçmiş olsun. Herşey üstüste gelince yıpratmış seni. Umarım tez zamanda yoluna girer herşey.

Çalışıyorum memurum
Ama bu hayat boşanmaktan daha kolay geliyor sadece anne ve baba Rolü aynı evde
Katlanabileceğini düşünüyorsan zaten pek bi seçenek kalmıyor sana ya kurtarmak için uğraşmak ya da boşvermek

Katlanabileceğini düşünüyorsan zaten pek bi seçenek kalmıyor sana ya kurtarmak için uğraşmak ya da boşvermek

Sanırım şu an boşvermeyi Seçtim
Zira çok yoruldum mücadele etmekten
Sorumlularımı biliyorum çocuklar için ortak yapmamız gerekenleri yapıyoruz
Gün içinde çocuklar için haberleşiyoruz
Herkese normal evli gibi görünüyoruz
Sorunları mümkün olduğunca konuşmayıp yaşıyoruz(?)

Sanırım şu an boşvermeyi Seçtim
Zira çok yoruldum mücadele etmekten
Sorumlularımı biliyorum çocuklar için ortak yapmamız gerekenleri yapıyoruz
Gün içinde çocuklar için haberleşiyoruz
Herkese normal evli gibi görünüyoruz
Sorunları mümkün olduğunca konuşmayıp yaşıyoruz(?)
Yaşamaksa! Bu evcilik oyunu sana sağlıklı kararlar alıp sağlam adımlar atmanda yardımcı olur. Umarım herşey beklemediğin şekilde düzene girer

Back