• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin tepkileri..,

hatta daha kötüsü de oluyor korkutmak gibi olmasın ama biz sorunları aşıp aşıp anca bu seviyeye indirebildik
allah yardımcınız olsun umarım kararınız doğrudur ama dönme şansınız varsa dönün

aynen öyle bir yapısı var

amin hepinmizin... çok haklısın

ikiz gibiyle ikiz çok farklı emin ol...
en azından biri yürüyebiliyorken ikinci kucağında senin ama benim ikisi aynı anda kucak çocuğu
aynı anda diş çıkar aynı anda hasta olur aynı anda mama yer ikisi de kucakta yada aynı anda tut elimden yürüt beni der
yalnız kaldığımda çok oldu hastalık gibi durumlar olmazsa çocukların yemesine içmesine dikkat etmezsem ancak yetişiyorum.
5 gün kalıyor 2 gün burda ama sadece pazar evde izinli
Canım 16 aylık çocuğun neresi büyük? Oda kucak çocuğuydu. Seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını yaşadım. 2 sene sokağa yalnız çıkamadım çocuklarla çünkü ikiside kucak istiyordu. Yardımcı olmak için söylemiştim sana. Ama madem eşin iş değiştirecekmiş biraz daha sabredeceksin o zaman.

benim ikizlerim doğduğundan beri şuan 3 yaşına girecekler yalnız başıma bakıyorum, sabah iş akşam ev çocuklarım..

inanın yalnız olmuş olsanız herşeyi kendinize göre ayarlıyorsunuz, kendi düzeniniz oluyor, ne annenize ne de başkasına ihtiyaç duymuyorsunuz..
elbette ki çok zor kolay olduğunu hiç kimse söyleyemez, fakat şuan eşinizle problemleriniz, ailenizin size yaklaşımı çocukların huysuzlukları vs. derken siz yıpranmış hissediyorsunuz yalnız kalıp kafanızı dinleyemiyorsunuz bile. çok iyi anlıyorum sizi ;
yanlız olsanız çocukların uyku saatinde yatırdıktan sonra kalan koca gece size ait.. ne dır dır çekersiniz nede laf, söz..

Allah yardımcınız olsun inş..

Eşim sürekli şehir dışında ve ikiz bebeklerim var...
Annemler ilk 1 sene benimle kaldı 3 ay gittiler yazın şimdi 1 aydır yine benimleler. Eşim yılbaşında iş değiştirmeyi düşünüyor o zamana kadar destek olacaklar
Çocuklar gündüz kreşte ve artık annem yorulmasın diye temizlik için haftada bir bayan geliyor eve

Gel gelelim Hayatımız ikizlerle çok yorucu ve eşimin işi yüzünden aramız pek de iyi değil ama annem bazen öyle bir laf ediyor ki ben daha çok yaralanıyorum...

Evlenirken başta eşimi istememiştim annem olumlu bakmıştı. Şehir dışına gidiyor diye tepki gösterdiğimde 'adam işe gidiyor ekmek parası peşinde' diye babam kızmıştı

Şimdi annem eşime kızıyor sen ondan umudunu kes o haftasonu gelip çocukları sever gider bu hayata tek başına tutunmayı Öğren, bi memurla evlenseydin işe birlikte gider gelirdiniz hayatınız düzenli olurdu akılsızlık ettiniz gibi olumsuz konuştukça daha çok üzülüyorum

eşim hafta sonu bazen çocuklarla çok güzel ilgileniyor bazen uyumak istiyorum diyor hatta uyku sersemi çocuklara bağırıyor ve inanılmaz rahat keyfinden vazgeçmiyor. çok gergin bi anda bir ferah ferah hiiiçç keyfini bozmuyor
ben bunun yanlışlığını ona zaten söylüyorum zaten bu konuda eşimle polemik yaşıyoruz ama annem de bana söylüyor. daha çok geriliyorum

Babam ve sen böyle yapmıştınız deyince de baban bu kadar ileri gideceğini düşünemedi yüz bulup bu işi sürekli yapacağını tahmin etmedi diyor
Sen istemiştin deyince de işe giderken mini etek giyiyordun çok geziyordun seni ancak o frenlerdi vs diyor

Zaten zor olan hayatımda stresim daha da artıyor

Yaşam şartlarım beni eşimden soğuttu zaten artık evli değil anne baba olarak yaşıyoruz resmen... Ama bunları duyunca daha da soğuyorum...
Takmamayı başaramıyorum

Annenleri yolla kendi evlerine.

Bence eşim olsa yardımcı olur diyorsun ama ilk yazında eşim keyfine düşkün arada çocuklara bağrıyor diyorsun.
Bence sen biraz annenlere haksızlık ediyorsun.Sonuçta aynı evde kaldığınız için eşinin davranışlarını sana yuardımcı olmadığını onlarda görüyor ve annen sana üzüldüğü için bunları söylüyor.Annenin kıymetini inanki bil.Kimse evini yurdunu bırakıp gelmez.
Annen baban eve dönünce benim dediğimi daha iyi anlayacaksın.

Anneni babani bosver sen esinle arani duzeltmeye bak. Anne baba her turlu konusur. Iyi olsan ayri kotu olssn daha ayri konusur. Az daha sabret bak is degisikligi de yapacakmis. Ins. Daha gjzel olur hersey

Vee sonuc neymiss..
Anneler her zaman her seyin en iyisini bilmiyormus..

sağol canım senin de ama.
nasıl kara kara düşündüşümü bilemezssin.
keşke sağ olan bir annem veya sağlığı olan bir kv m olsaydı da varsın dırdır etselerdi.
boş sözler olarak gelmesin sana.
dediğim gibi bir oğlum var ve onu büyütürken çok sıkıntı çektim.
şimdi o zamandan bile daha yalnızım üzüntüm büyük.
alınganlık yapmaz isen ailenin varlığının kıymetini bilmen için örnek verdim.iyi tarafı da var demek istedim,tamamen yalnız değilsin ne güzel demek istedim.
eşinle olan sıkıntında ise çok haklısın eşin seni çok yalnız bırakmış en zor zamanlarında.inş. dediğini yapar da ailesinin başına gelir en kısa zamanda.sen de biraz rahat nefes alırsın.
yine de sabret canım.sabır ve zaman her şeyin ilacı.zamanla yoluna girecektir herşey.

Boş gelir mi hiç annem olmasaydı çok zorlanırdım Allah razı olsun

Ama içini ferah tut Rabbim kolaylığını veriyor yalnızken

Canım 16 aylık çocuğun neresi büyük? Oda kucak çocuğuydu. Seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını yaşadım. 2 sene sokağa yalnız çıkamadım çocuklarla çünkü ikiside kucak istiyordu. Yardımcı olmak için söylemiştim sana. Ama madem eşin iş değiştirecekmiş biraz daha sabredeceksin o zaman.

Sakın yanlış anlama senin durumunu hafife aldığım için söylemedim
Aslında eksik söyledim çünkü benim başka özel durumlarım vardı 6 ay hastanede yattım üst üste operasyonlar geçirdim falan

Çok teşekkür ederim

benim ikizlerim doğduğundan beri şuan 3 yaşına girecekler yalnız başıma bakıyorum, sabah iş akşam ev çocuklarım..

inanın yalnız olmuş olsanız herşeyi kendinize göre ayarlıyorsunuz, kendi düzeniniz oluyor, ne annenize ne de başkasına ihtiyaç duymuyorsunuz..
elbette ki çok zor kolay olduğunu hiç kimse söyleyemez, fakat şuan eşinizle problemleriniz, ailenizin size yaklaşımı çocukların huysuzlukları vs. derken siz yıpranmış hissediyorsunuz yalnız kalıp kafanızı dinleyemiyorsunuz bile. çok iyi anlıyorum sizi ;
yanlız olsanız çocukların uyku saatinde yatırdıktan sonra kalan koca gece size ait.. ne dır dır çekersiniz nede laf, söz..

Allah yardımcınız olsun inş..

Evet yalnız bi şekilde Tabiki gidiyor birazda çocukların huyuyla alakalı biraz da özel durumlarla
Oğlum çok huysuz ve ben uzun Süreli hastanede kaldım sağlık sorunları yaşadım
Allah sizin de yardımcınız olsun

Bence eşim olsa yardımcı olur diyorsun ama ilk yazında eşim keyfine düşkün arada çocuklara bağrıyor diyorsun.
Bence sen biraz annenlere haksızlık ediyorsun.Sonuçta aynı evde kaldığınız için eşinin davranışlarını sana yuardımcı olmadığını onlarda görüyor ve annen sana üzüldüğü için bunları söylüyor.Annenin kıymetini inanki bil.Kimse evini yurdunu bırakıp gelmez.
Annen baban eve dönünce benim dediğimi daha iyi anlayacaksın.

Annemin hakkını asla ödeyemem ben Ölümle mücadele ederken hem bana ağladı hem iki çocuğuma baktı aylarca
Hala da kahrımızı çekiyor

Eşim keyfi olursa yada İkimiz evde yalnız isek bakar ama annemler yada başkası varsa sadece sever

Ailenizin desteğine ihtiyacınız kalmamış artık birlikte kalmayın zaten eşiniz uzakta geldiği zamanlarda da özel anlar romantiklikler yaşamazsanız manevi açıdan bağınız biter.. onların lafını duymayın evinizi ayırın. Olumsuzluklara odaklanmak yerine eşinizle mutluluk çareleri arayın

Bu ayrı bi derdim gerçekten
Eşimle bağımız neredeyse artık sadece çocuklar kaldı
Ne o bana hitap ediyor ne ben ona
Çok kez çözmeye çalıştım duygularımı anlattım yardım et içimde bişeyler canlansın dedim olmadı o da bunu yapamadı
Durumumuz hiç de parlak değil esasında

Çok kez çözmeye çalıştım duygularımı anlattım yardım et içimde bişeyler canlansın dedim olmadı o da bunu yapamadı
Gerçekten çok üzüldüm senin adına psikolojik yardım alsanız eşinizde kabul ederse. Ailenizden ayrılıp hediyeler hazırlıklarla romantiklerle heyecanınızı uyandırmayı dene bence derinlerde sevgi olduğuna inanıyorsan tabi

ailelerin bu kdr mudahale etmesine karsıyım kendi ailemde olsa rahatsız eder beni ya neden boyle yapıyor aileler anlamıyorum

Çok kez çözmeye çalıştım duygularımı a. attım yardım et içimde bişeyler canlansın dedim olmadı o da bunu yapamadı
Sen biseyler yapsan nelerden mutlu olurdunuz nelerden keyif alirdiniz. Neyi severdi mutlaka yapmissinizdir ama siz adim atsaniz belki onda da biseyler canlanir. Biz de ikiz bekliyoruz 3.5 aylik. Bizi neler bekliyor bilmiyorum ama herkes iyi olsun isterim.

hatta daha kötüsü de oluyor korkutmak gibi olmasın ama biz sorunları aşıp aşıp anca bu seviyeye indirebildik
allah yardımcınız olsun umarım kararınız doğrudur ama dönme şansınız varsa dönün
Çok geç artık şirketle konuştuk ayda 2 kere en fazla pazartesi gidip cuma eve gelecek. Inşallah üstesinden geliriz. Eşimi seviyorum ama mesafeler korkutuyor beni. Eşimin kariyeri için ve çocuklarımızın geleceği için bu seçimi yapmak zorundaydık. Herşeyin Hayırlısı. Elimden geldiğince dayanacam yapacak bişey yok.

Ahh bu anneler çenelerini tutamıyor ya
Bence sen sürekli kırıcı olmadan anneni uyar "annecim yorumlarini kendine sakla, uzuluyorum, kocamı bana cekistirme, bunaliyorum, daraliyorum" diye diye telkinde bulun

Gerçekten çok üzüldüm senin adına psikolojik yardım alsanız eşinizde kabul ederse. Ailenizden ayrılıp hediyeler hazırlıklarla romantiklerle heyecanınızı uyandırmayı dene bence derinlerde sevgi olduğuna inanıyorsan tabi

Daha önce denedik yardım almayı eşim çok istekli değildi zaten pek devam etmek istemedi yazın üç ay aileden ayrı kaldık eşim çabalamıyor

Tükeniyoruz biraz özel ilgine ihtiyacım var diyorum o an tamam diyor devamı gelmiyor

Back