Annemin tepkileri..,

Canım 16 aylık çocuğun neresi büyük? Oda kucak çocuğuydu. Seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını yaşadım. 2 sene sokağa yalnız çıkamadım çocuklarla çünkü ikiside kucak istiyordu. Yardımcı olmak için söylemiştim sana. Ama madem eşin iş değiştirecekmiş biraz daha sabredeceksin o zaman.

benim ikizlerim doğduğundan beri şuan 3 yaşına girecekler yalnız başıma bakıyorum, sabah iş akşam ev çocuklarım..

inanın yalnız olmuş olsanız herşeyi kendinize göre ayarlıyorsunuz, kendi düzeniniz oluyor, ne annenize ne de başkasına ihtiyaç duymuyorsunuz..
elbette ki çok zor kolay olduğunu hiç kimse söyleyemez, fakat şuan eşinizle problemleriniz, ailenizin size yaklaşımı çocukların huysuzlukları vs. derken siz yıpranmış hissediyorsunuz yalnız kalıp kafanızı dinleyemiyorsunuz bile. çok iyi anlıyorum sizi ;
yanlız olsanız çocukların uyku saatinde yatırdıktan sonra kalan koca gece size ait.. ne dır dır çekersiniz nede laf, söz..

Allah yardımcınız olsun inş..

Annenleri yolla kendi evlerine.

Bence eşim olsa yardımcı olur diyorsun ama ilk yazında eşim keyfine düşkün arada çocuklara bağrıyor diyorsun.
Bence sen biraz annenlere haksızlık ediyorsun.Sonuçta aynı evde kaldığınız için eşinin davranışlarını sana yuardımcı olmadığını onlarda görüyor ve annen sana üzüldüğü için bunları söylüyor.Annenin kıymetini inanki bil.Kimse evini yurdunu bırakıp gelmez.
Annen baban eve dönünce benim dediğimi daha iyi anlayacaksın.

Anneni babani bosver sen esinle arani duzeltmeye bak. Anne baba her turlu konusur. Iyi olsan ayri kotu olssn daha ayri konusur. Az daha sabret bak is degisikligi de yapacakmis. Ins. Daha gjzel olur hersey

Vee sonuc neymiss..
Anneler her zaman her seyin en iyisini bilmiyormus..

Boş gelir mi hiç annem olmasaydı çok zorlanırdım Allah razı olsun

Ama içini ferah tut Rabbim kolaylığını veriyor yalnızken

Sakın yanlış anlama senin durumunu hafife aldığım için söylemedim
Aslında eksik söyledim çünkü benim başka özel durumlarım vardı 6 ay hastanede yattım üst üste operasyonlar geçirdim falan

Çok teşekkür ederim

Evet yalnız bi şekilde Tabiki gidiyor birazda çocukların huyuyla alakalı biraz da özel durumlarla
Oğlum çok huysuz ve ben uzun Süreli hastanede kaldım sağlık sorunları yaşadım
Allah sizin de yardımcınız olsun

Annemin hakkını asla ödeyemem ben Ölümle mücadele ederken hem bana ağladı hem iki çocuğuma baktı aylarca
Hala da kahrımızı çekiyor

Eşim keyfi olursa yada İkimiz evde yalnız isek bakar ama annemler yada başkası varsa sadece sever

Bu ayrı bi derdim gerçekten
Eşimle bağımız neredeyse artık sadece çocuklar kaldı
Ne o bana hitap ediyor ne ben ona
Çok kez çözmeye çalıştım duygularımı anlattım yardım et içimde bişeyler canlansın dedim olmadı o da bunu yapamadı
Durumumuz hiç de parlak değil esasında

Gerçekten çok üzüldüm senin adına psikolojik yardım alsanız eşinizde kabul ederse. Ailenizden ayrılıp hediyeler hazırlıklarla romantiklerle heyecanınızı uyandırmayı dene bence derinlerde sevgi olduğuna inanıyorsan tabi

ailelerin bu kdr mudahale etmesine karsıyım kendi ailemde olsa rahatsız eder beni ya neden boyle yapıyor aileler anlamıyorum

Sen biseyler yapsan nelerden mutlu olurdunuz nelerden keyif alirdiniz. Neyi severdi mutlaka yapmissinizdir ama siz adim atsaniz belki onda da biseyler canlanir. Biz de ikiz bekliyoruz 3.5 aylik. Bizi neler bekliyor bilmiyorum ama herkes iyi olsun isterim.

Çok geç artık şirketle konuştuk ayda 2 kere en fazla pazartesi gidip cuma eve gelecek. Inşallah üstesinden geliriz. Eşimi seviyorum ama mesafeler korkutuyor beni. Eşimin kariyeri için ve çocuklarımızın geleceği için bu seçimi yapmak zorundaydık. Herşeyin Hayırlısı. Elimden geldiğince dayanacam yapacak bişey yok.

Ahh bu anneler çenelerini tutamıyor ya
Bence sen sürekli kırıcı olmadan anneni uyar "annecim yorumlarini kendine sakla, uzuluyorum, kocamı bana cekistirme, bunaliyorum, daraliyorum" diye diye telkinde bulun

Daha önce denedik yardım almayı eşim çok istekli değildi zaten pek devam etmek istemedi yazın üç ay aileden ayrı kaldık eşim çabalamıyor

Tükeniyoruz biraz özel ilgine ihtiyacım var diyorum o an tamam diyor devamı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…