Annemin sürekli bişeyleri ima etmesi

Siz evlendikten sonra eşinizin
O kadar baskı yapıyorki ya sussun vereyim diyorsunuz
Aşırı onu bunu örnek veriyor
Ya ben okurken bana 5 tl yi çok gördünüz zor zamanımda yoktunuz diyorum
Ama ana baba hakkı diyor
Siz evlendikten sonra eşinizin desteği ile okuyup, atanmistiniz diye hatırlıyorum. Ailenizin meslek sahibi olmanızda dahi payı yok bu durumda. Ki aileniz sayesinde okusanız bile zaten görevleri

aileye para yollamak nedir ya. kocaman kadınsınız hiç mi mantıklı düşünemiyorsunuz kendinizi zor duruma sokuyorsunuz.

10 yaşında çocuk bile hakkını savunur. çocuklarınıza üzüldüm siz daha kendinizi koruyamıyorsunuz etrafa karşı. onlar nasıl yıpranıyordur kimbilir

güçlü olun biraz. ezdirmeyin kendinizi en önemlisi kendi çekirdek ailenizi

Anneniz muhtaç değil. Ona para göndermeyi derhal kesin. Çocuğunuzun rızkıdır, yazık. Bir an evvel de evine postalayın, hayrı olmadığı gibi bir de zararı var üstüne. Böyle bir psikolojik işkenceyi çekeceğime onurumla hasta olur yıkılır yatarım valla.

Helal olsun vallahi

Her ay para göndermeyi kesmekle başlayabilirsiniz. Gereğinden fazla odun veriyor gibisiniz. Siz de evladısınız yediğiniz ictiginiz çocuklarınıza aldığınız annenizin gözüne batıyor sanki. Bu tarz insanlardan hoşlanmam kim olursa olsun.

Anneniz sömürgen bir istismarcı.
Kendine başka yolunacak kaz bulsun.
İkiniz de iki yetişkinsiniz şu an, onun aciz küçük evladı değilsiniz, alışmış başınızı ezmeye, hala da devam etmek istiyor.
Size saygı duymuyorsa, ki duymuyor, mesafe koyun.
Kendinizi ona ispatlamak ve onayını almak için çırpınmayı bırakın.

59 milyonluk serveti duyunca diğer kısımları unuttum

Şaka bir yana ama anne baba olunca işte insan böyle hem çok kırılıyor hemde çıkmaza giriyor. Babanız ne diyor bu konularda.

Çocuk doğuran kadın güçlü olmalı olmak zorunda bahanelerin arkasına saklanmamalı. Annem çok pasif/agresif bir kadın olduğu için benim pasif kadınlara tahammülüm yok maalesef.
Kız çocuğunuz varmış siz sadece onlardan sorumlusunuz ileri de onların sizden kötü bahsetmemesi için annenle ilişkinizi ya en aza indirin yada koparın ona siz karar vereceksiniz. Sizin ruh sağlığınız bozuldukça çocuklarınızın ki de bozulacak buna hakkınız yok.
Annenizi değiştiremezsiniz ama bakış açınızı değiştirebilirsiniz ve bu elinizde olan bir durum. Her zaman öncelik kendi çekirdek ailenizdir ve kendi isteğinizle dünyaya getirdiğiniz evlatlarınız sadece onlara borçlusunuz.

Aynen toksikliği tammem kendi sorunu siz sınırını çizin ve rahatlayın keyfinize bakın...

Para yollmayi kes safmisiniz, okadar mal varlığıyla onlar yollasın size,zar zor çalışıp didiniyorsunuz yazık degilmi,para olmuş pul bu devirde hiç birşeye yetmiyor niye annenize yollayasaniz varlıklı üstelik

ne güzel yazdınız kaleminize sağlık
valla ufkumu açtınız, ne faydalı bir yorum, tabii anlayana

Aranıza mesafe koyun

O elli milyonluk servetten sana pay düşecek mi merak ettim ?? Zira kızlara miras vermeyen bir aileniz vardı diye hatırlıyorum

Ayy şu çok bilmiş tavrınız
Maşallah çok akıllısınız ben anlamıyorum bilmiyorum demiyorum ama çevremde mal insanlar var (malum her yerde var) ben de dert yanıyorum
Derdim vara ne yazayım istersiniz ?
Tavam karardı mendilim kayboldu falan mı
Her konumu tek tek hakimsiniz buarada
Ben de nedense burdaki hiçbir profil ne paylaşıyor diye takip etmiyorum sizinkine girsem ne görürüm ne paylaşmış merak bile etmedim mesela boş vaktim yok

Benim çevremde mal insanlar yok. Sizin neden var? Neden çekirdek aileniz dışında herkese bu kadar prim veriyorsunuz? Çocuklarımla ilgilenmem lazım, diğer gelinler gitmiyor ben yine de gittim dediniz, neden? Gelirimiz belli çocuklarım var diyor ama hala ailenize para yolluyorsunuz, ki milyonlari varmış, neden?

Sürekli aynı postu yazıyorsunuz, sürekli aynı hatayı yapana ne denilir? Bie sürü emoji koyup takmadığınızı gösteriyorsunuz aferin ama çocuklarınıza haksızlık ediyorsunuz. Ben okurum geçerim, o çocuklar bunu yaşıyor.

Bugüne kadar öyle bir muhabbet hiç olmadı ama dedemlerin malını paylaşırken kızkardeşlerine vermişler
İyi bari
Benim annem de böyle . Ben istediklerini alıp çok fazla yüz göz olmuyorum haftada bir falan arıyorum bir şeyi eksikse alıyorum falan. Yani geçen ben de 10bin liralık telefon aldım iPhone bizim neyimize sen de haklısın dedi plkjgft takmıyorum arayinca kısa konuşuyorum susturmak için birkaç bişey alıyorum o kadar

Aslında benim yaptığımda bu ama burda ne yazsam sıkıntı yapıp büyütüyorlar :) gören de çalışıp hepsini gönderiyorum sanacak susması için arada bişey veriyorum
Arada verdiğim parayı vermek istemiyorum diye konu açsam eminim bu defa da “hayırsız evlat” derlerdi :)

Neden eleştiriyorlar çünkü siz bu konudan sikayetlenip konu acmissiniz bu yüzden. Siz de rahatsizsiniz insanlar da çıkış yolu gösteriyor tabi usluplar her zaman serttir burası kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…