- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
Avrupada yaşıyor annem, günde 1 saat çalışma ücreti bana gönderdiği . 350 € Kadar yolluyor bu da aşağı yukarı 1000 lira ediyor.. bilemiyorum burada yalan söyleyip kendimi haklı da gösterebilirdim ama ben bunu yapmak istemedim, olduğu gibi neyse onu anlattım.. belki de anlatamadım , herkes benimle bir düşünmek zorunda değil, buraya konu açıp da ters laflar dinlemek ne kadar doğru bunu da bilmiyorum ben sadece anlatmak istedim.. ne bileyim insan üzülüyor yahu ne kadar üzülmüyorum dese de. ben zaten 11 yaşlarındayken annemden ayrıldım. sonrasında da anneannemleydim ama o aile ortamını hiç. hissedemedim, ilk kez yuvam diyebildiğim bi yerim oldu. evet belki 3 kuruş ben katıyorsam 3 kuruş da annelerimiz katıyor, ama mutluyum burada ..ben anneme yardım etmem demiyorum ki zaten , ihtiyacı olur veririm niye vermeyeyim ama annem düzenli olarak ona para gondermemî istiyor, yurtdışında tatil , estetik ameliyatlar bunları ileride çok iyi kazancım olursa belki karşılamak bana koymaz ama ikimiz eşimle toplam 3bin kazanırsak ki türkiyede çoğu aile bu şartlarda geçiniyor nasıl verebilirim ki bu parayı anneme ?
Bir nevi burs yatırdığını düşünüyor :) Siz kazanmaya başladığınızda azar azar ödersiniz, istediğinin tamamını karşılayamazsanızda.