Yine anlatamadım sanırım ..arkadaşlar, haklısın dediğinizi işitmek değil arzum yalnızca annemle yaptığınız empatiyi benimle de yapmanızı istiyorum hepsi bu. ben şayet bi yıl önce evlenmeseydim halen anneannem ile yaşıyor olacaktım. ki oradayken de kendim kazanıp alıyordum yediğime içtiğime giydigime kadar.internet faturama ve eve alınan diğer erzaklara kadar. anneannemin durumu vardı ama benden bekliyordu çünkü beraber yaşıyorduk.. kendi evime uapmak istedim bu harcamayı bunun nesi yanlış anlamıyorum gerçekten. annem bu evliliği beklemiyordu,ona kalsa ben anneannemde kalacaktım o da bulunduğu yerde, o zaman yapmadığı yardımı şimdi yapıyor, benim fuzuli bi harcamam yok ki, eşim benimle evlendi diye sırtına semer vurmadım ya? Çalışıp baksın diyenler olmuş e iyi de zaten çalışıyor, o da ben de çalışıyoruz ama burgerda verilen aylık belli , burada part time çalışarak kişi başı maksimum 400,500 kazanıriz. Bir yandan dershane ödüyoruz. zamanla yarışıyoruz bi nevi. annemi özlüyorum sesini duymak istiyorum, okulu bitir de bana şunu şunu yap diyor bu normal midir yani? Herkes çocuğuna bakıyor bakmıyor mu? Siz çocuğunuza para verirken ileride bana şunu sunualir deyip mi yapiyirsunuz ?