Tamam arkadaşlar,en hayırlı evlat sizsiniz..SİZ ANNENİZE YAPMAZSINIZ DEMEZSİNİZ ASLA.Anlamıyorsunuz ki her anne sizin gibi değil.Her anne sizin anneniz gibi de değil.Böyle çocuğunu nefret aşamasına getiren anneler de var işte.Konularını gördüğüm kadarıyla konu sahibi arkadaşımın hayatını son birkaç yıldır zindan eden bir aile var burada..Kaç yaşında insanın ilişkisine karışıyorlar,zorla ülke değişikliği yaptırmak istiyorlar.Üstüne bir de bir araba dolusu dayak yemiş kız.Hayatınızda hiç şiddet gördünüz mü bilmiyorum ama ben bir kapkaç olayında yaşamıştım ve insanın özsaygısını mahveden bir şey...Bu arkadaşımız bir de en yakınından ailesinden şiddet görmüş,annesi de dövene alkış tutmuş.Aynı konu kocam beni dövdü kv de onun tarafında diye hepsinden tiksiniyorum diye yazılsaydı son 8 sayfa tüü boyları posları devrilsin,allahından bulsunlarla dolardı.Konu anne olunca böyle davranmak niye..Anne kutsaldır ama çocuğunu dövdüren anne kutsal mıdır? Ya da çocuğunu düşünen ebeveyn kızını dövmeli mi?İlk önce kendinizle bunu tartışın..Yorumları okuyunca şok oldum,yerden yere vurmuşsunuz kızı..Kendi görüşünde değilse,annesine sevgisi azalmışsa ya ergendir ya suçludur zaten..BDV deki,'svgilm bni facetn aldattı:sS' tarzı konulara bile daha teselli edici şeyler yazıyorsunuz,bu konudaki kişi dayak yemiş,dayak yemenin şokuyla annesine kötü bir şey yazmış sonra pişman olmuş silmiş hala ağır yorumlar yapılıyor ya..Burası BDV,destek olun köstek olmayın..