Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinkilerin bu konuda ki kararı net rızaları olmayacak, en kötü ihtimalle kaçarsınız sonradan kabullenirler, en iyi ihtimalle gönülsüz verirler damatları olduktan sonra eğer iyi bir karaktere sahipse, sonradan severler. Yalanı yoksa, işinde gücündeyse, sana saygı duyuyorsa, seviyorsa, gözü dışarda değilse daha ne olacak iyi bir eş olmaya aday :)Anne baba rizasi olsun istedik bugüne Kadar artik dayanacak gücüm kalmadi benim. Memur olmasini bekliyoruz sinavi var ona giricek insallah kazanir diger ay
evet beyin yapilarimiz cok uyuyor. Birbirimizi cok iyi anliyoruz e seviyoruzda daha ne olsun?
kimin ne yasadigini bilmeden yargilamazsan sevinirim. Ayrica da ben herseyi daha iyi bilirim demiyorum. Sadece beni sartli sevecek bir aile istemiyorum. Aile dedigin yanlislar yapildiginda da insanin yaninda olur sadece olmasini istedikleri seyi yaptigimAnnen senin göremediklerini görüyordur ve haklı çıkacaktır ileride görürsün neden dersen onların Annen senin göremediklerini görüyordur ve haklı çıkacaktır ileride görürsün neden dersen onların hayat deneyimi var seninse sadece aşkın oda geçici olur zatenkimin ne yasadigini bilmeden yargilamazsan sevinirim. Ayrica da ben herseyi daha iyi bilirim demiyorum. Sadece beni sartli sevecek bir aile istemiyorum. Aile dedigin yanlislar yapildiginda da insanin yaninda olur sadece olmasini istedikleri seyi yaptigimAnnen senin göremediklerini görüyordur ve haklı çıkacaktır ileride görürsün neden dersen onların hay
Bana yabanci kültüre butunuyle adapte olmussun gibi geldi.huylari suylari gecmis size
Ailene neden tepki gosterdigini de anlamadim aynı ofke sende de var
Annen senin göremediklerini görüyordur ve haklı çıkacaktır ileride görürsün neden dersen onların hayat deneyimi var seninse sadece aşkın oda geçici olur zaten
Merhaba,babanız konusunda haklı olduğunuzu düşünüyorum,en nefret ettiğim şey ebeveynlerin çocuğuna dayak atması,iğreniyorum çok.Hele hele 26 yaşında ki bir kadını dövmek çok çok kötü.
Ama bence annenize biraz daha ılımlı olabilirdiniz,gördüğüm kadarıyla çok bir şey dememiş,koruma içgüdüsüyle davranmış,annenizle aranızı düzeltin bence,ama baba konusuna karışmıyorum ,o kadar dayaktan sonra ben olsam konuşmam..
Size yakışanı yaptınız helal olsun...tamam belki suan cok doluyum cok sinirliyim o yüzden böyle bir tepki veriyorum siliyorum o cümleyi.
elestiriye kapali degilim ki ben sadece onca yazdigim seylere ragmen birtek o cümleye odaklanmanizi anlayamiyorum. Herkes ayni seye deginecekse hic yazilmasin daha iyi. Benim yardima ihtiyacim var suanda elestirilip iyice sinirimin bozulmasini istemiyorum.
Kabul ediyorum yanlisti. Ve siliyorum kusura bakmayin haklisiniz.