- 14 Ağustos 2014
- 841
- 578
- 128
Allah için burada anneyi-babayı savunacam diye suyunu çıkarıp ta dayağı masum göstermeye çalışmayın.
"hepimiz dayak yedik" filan... bir fiske yemedim ben ne anamdan, ne babamdan kurban olurum onlara. ne oldu o..pu mu oldum, hırsız mı oldum? hiç kavga etmedik mi ailemle, ettik ama dayak ne ya? hayvan mı var karşılarında? hem de 1 tokat filan dememiş, dayak diyor konu sahibi. 26 yaşında bir kadın morarana kadar dövülüyorsa o adamın da kadının da anne/baba da olsa psikolojik sorunları vardır. buna anne hakkı, baba bilmem nesi diye sömürü yapılması çok saçma.
ama konu sahibi siz de daha sakin, daha yaşınıza, konumunuza yakışan şekilde tepkiler gösterin bence. olgun olun, yaşınıza göre davranın ki kararlarınızda kararlı olduğunuzu hissetmeyi, saygı duymayı öğrensinler.
valla ben de sizin yerinizde olsam gelmem Türkiye'ye. ohh kendileri hayatlarını planlıyor. evi barkı, çoluk çocuğu topluyor haydi Almanya, sonra emeklilik geliyor, haydi memleket. yok ya, oradaki çocuk bitki mi? büyüdü, yaşadı, okudu... oraya alıştı. sen nasıl belli bir yaşta tası tarağı toplayıp gittiysen, kararını gerçekleştirdiysen bu da konu sahibinin hayatı. oraya alıştıysanız gelmeyin. bi de yani Almanya'dan Türkiye'ye alışmak zor olur bence.
erkek arkadaşınız için de tek sorun zaza olması ise arkasında durun sevginizin.
biraz sakinleşin, uzaklaşın ailenizle.kararlarınızı savunun ama kırmayın, gemileri yakmayın. anne, baba onlar, siz üzülürsünüz.
yok canim baksana ben asi bir insanmisim :) ne gerek var benimkisi Hayat degil zaten annemle babama köle olmaya gelmisim dünyaya. Ayrilirim beni seven adamdan da türkiyeyede gelirim yoksa annemle babam kime dayak atacaklar? Yazik onlara anne baba haklari sonucta dayak atma heveslerini kursaklarinda birakmayim demi ama?
26 yil cok kötü bir insan olmusum ben. Nasil böyle birisi olabildim ben canim annem canim babam Kurban olurum ben onlara. Eve gider derim babacigim o gün az dövmüstün beni bundan sonra günde 3 ögün döv ne de olsa babalik hakkin derim.
Iyi bir evlat kriterlerine uydum mu kizlar ne dersiniz? Ciddi cevaplar bekliyorum.