Annemin kaderi

Uzaktan yorum yapınca insan böyle diyor, ama annemin babası sadece bahçesinden bir adam geçtiği için adam öldürmüş birisi. Kendisinin çalışması bile o aile yapısında çok büyük bir şey. Annem çok boşanma yoluna gitti ama nereye sığınacağım dedi 2 çocuk olduğu için bir yer bulamadı kendine. Daha yeni anladı kendi ayakları üstünde durup evli kalmadan yaşanabileceğini. Onun kafasında boşanmak hep, babanın yanında sığıntı kalmaktı. Annemde hala o böyle seçim yapmış çocuklarına zulüm etmiş suçunu bulmanıza inanamadım:) kader diye vicdan rahatlatmıyorum hala ne yapabilirim diye düşünüyorum, buraya belki bir fikir veren olur bizim tanıdığımız şöyle yaptı yazar diye yazmıştım.

Anneniz benden genç maşallah neden yaşlı olsun onu anlamadım.

Evet zorlu zamanlar geçmiş herkesin geçirdiği gibi ama anneniz yaşlı değil demek için uğradım.

Kolaylıklar dilerim hayatınızda
Teşekkürler 1971 doğumlu 53 yaşında, gözüme büyük geliyor bu yaş

Annemde 45 sene çekti ve hem bana hem anneanem ve teyzemlere çektirdi ama 2 yıl önce 70 yaşında nihayet ayrıldı boşanma süreçleri devam ediyor.

Anneniz bı şeylerin farkına varmamis, farketmiş çözüm bulamamış, yıllar geçmiş siz büyümüşsünüz, şartlar maddi durumlar değişmiş.. iki çocuk olarak ortak küçük bir daire tutup annenize destek olabilirsiniz belki. Babanız felç geçirmese bile anneniz yanında kalmaya devam edecekmiş, felç geçirdi diye vicdan yaptığı için değil yani.

Çok geçmiş olsun dert yarıştırmak gibi bir derdim yok. Herkesin zorluğu kendine… annem sokakta kalmıyor zaten o evde mutsuz olduğunu söylüyorum. felç geçirmese şu an ayrıydılar bundan eminim:) bugün kiralık ev bakmaya başladık inşallah hayırlısyla olur

Babaniz felc gecirmis onun ne dediginin ne onemi var alin kullanin parasını laf ederse kapiya koymakla tehtit edin boyle hayirsiz adamlara acimaya degmez varligi sirf zarar annenizde fazla yufka yurekli yazik

Eskiden yıllarca boşanmaya çalıştı, boşanamadı. Çok boşanmak istiyor ama onu hasta bırakmaya vicdanı el vermiyor. Kimse bakmaz zaten. Kardeşleri de bakmaz babama.
Yapmasın vicdan hasta masta ama hesapta para tutmayı biliyor… merak etmeyin bakım evine gider maaşı var nasılsa.. böyle insanlara sinir oluyorum. Baba dediğin eve bakar . Kusura bakmayın ama babanız bedavacı

Daha felc olmus bir bağırıp cagirsa ucunuzunde gucu yeter daha sesini kessin yerine otursun susmuyorsa para vermiyorsa ceksin gitsin kim bakiyorsa baksin siz iyimisiniz. O kadinda dusse kim bakacak. Acik acik konusun versin maas kartini malulen ayligi en dusuk 14 bin. O faizdeki parayida cekin o evi satsaniz ustune biraz ekleseniz yine giris kat falan alabilirsiniz 2 milyona satsaniz ustune 200 bin daha ekleyebilseniz bence bulursunuz. Hangi semt bilmiyorum. Ama siz babanizla konusun. O kadinada yazik neden hala calisiyor. Parada varmis faizde. Adam sanki kendiyle goturecek. Dikkat edin bu tipler ailesine bacisina kardesine birakmasin o parayi.son dakika golu atmasin. Vallahi annelere cok uzuluyorum . Gunah ya

Anneniz çok iyi ve fedakar birisi. Babanız bu durumu sömürmüş yıllarca.
Anneniz yaptığı iyiliklerin karşılığını blr gün fazla fazla bulur umarım.
Babanız arkası olmadığını bildiği için bunları yapabilmiş . Ama o zaman slzler çocuktunuz . Şimdi büyüksünüz . Anneniz yalnız değil ablanız ve siz varsınız .
Daha iyi blr evi daha iyi blr hayatı olabilir . 53 yaşında daha hayatı bitmedi . Siz ablanızla beraber hep yanında destek olun.

Bende çok üzüldüm annnenize

Babanız ne kadar bakıma muhtaç? Yatalak mı? Yatalaksa maaşını kim çekiyor? Yatalak değilse anneniz niye bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…