Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
İşte kalmıyor:)Yeme ile alakalı değil hareketle alakalı:)Seninde öyle oluyor mu:)
Uzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)

Uzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)
Ben ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalı
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)

Ben ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalı
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)
Yasla metobolizma yavasliyor ben aslinda cok alip vermem cocuk olana kadar hep 60 62 dim ama tatliya cok düştüm. Seninde illaki vardir kilo almana sebep olan bisey ama farkinda degilsindir :)

Oglen dedimki diyet bir ogle yemegi yapayim yulaf lapasi yaptim uzerine cilek muz findik koydum esimede yaptim sevip yiycez sandim ama sadece ustundeki meyveleri yiyebildik
onu yiyeceğime yağlarımla mutlu mesut yaşarım daha iyi gerçekten çok kötü Allah affetsin ama insan yiyeceği değil bence

O zaman bizi de tanı:)
Biz bazen ciddi konuşuruz,bazen saçmalarız,bazen ağlarız ,bazen güleriz:)Ama hep birbirimize destek oluruz:)
Burda bağzı arkadaslar var isim vermek istemiyorum ama Elalis Elhan bunlarin basinda onlarin soylediklerini birkac kez okumak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…