Tamm gel ama sinirlerini aldırağlarım ama
İşte kalmıyor:)Yeme ile alakalı değil hareketle alakalı:)Seninde öyle oluyor mu:)Bazilari veriyor bazilari veremiyor demekki :) kilo sabit kalmali bence yani keske oyle olsaydi
Çocuklar evde kolay değil canımBu sene hiç formumda değilim sanırım yaşlanıyorum
Sabahtan beri burada takılınca kim yeni kim eski farketmedimUtanma utanma.. Yani ben kilosunu bilmediğimiz biri kırılır diye düşündüm ama fazla kilosu yokmuş Allahtan.. ama zamanla tanışırız..
Daha sık takıl herkesi tanırsın:)Sabahtan beri burada takılınca kim yeni kim eski farketmedim
Düşünüyorum da hiç boşluğum olmamış be nevoşum 10 senedir full koşturmacaÇocuklar evde kolay değil canım
Uzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)İşte kalmıyor:)Yeme ile alakalı değil hareketle alakalı:)Seninde öyle oluyor mu:)
benim her yerim tombulBenimde yüzüm daha tombul
Amin canım sağlık olsun ne yapalımDüşünüyorum da hiç boşluğum olmamış be nevoşum 10 senedir full koşturmaca
Gebelikleri idi doğumları büyüt okula başlat bundan sonrası da daha hızlı gelecek sanırım Allah sağlıktan ayormasında
Görmedim bilmiyorum:)benim her yerim tombul
Aslında çok eski üyeyim. Bu pandemi sürecinde çok fazla takılmaya başladım. Bayağı kişileri tanıtımDaha sık takıl herkesi tanırsın:)
Sen nasılsın canımAmin canım sağlık olsun ne yapalım
Ben ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalıUzun zamandir evde leslie yapiyorum ve karin ve basen antremani eger yediklerime dikkat edersem veriyorum aletmez azitir her gun tatli yersem geri aliyorum ama son bir senedir 65 ortalamasindayim :)
görsen her yerim tombul yusyuvarlak bi şeyimGörmedim bilmiyorum:)
O zaman bizi de tanı:)Aslında çok eski üyeyim. Bu pandemi sürecinde çok fazla takılmaya başladım. Bayağı kişileri tanıtım
Yasla metobolizma yavasliyor ben aslinda cok alip vermem cocuk olana kadar hep 60 62 dim ama tatliya cok düştüm. Seninde illaki vardir kilo almana sebep olan bisey ama farkinda degilsindir :)Ben ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalı
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)
onu yiyeceğime yağlarımla mutlu mesut yaşarım daha iyi gerçekten çok kötü Allah affetsin ama insan yiyeceği değil benceOglen dedimki diyet bir ogle yemegi yapayim yulaf lapasi yaptim uzerine cilek muz findik koydum esimede yaptim sevip yiycez sandim ama sadece ustundeki meyveleri yiyebildik
Sana özel msj attım bi bak acilBen ilk defa bu yıl veremedim acaba yaş ile mi alakalı
2-3 yıl önceydi 75 ten 60 a düştüm sonra 62-63 1 yıl kaldı:)Ama işte koruyamadım her yıl 2-3 derken bu kiloya tekrar geldim:)