Orası öyle:)Kız ben kaç kilo verdim bıraksan geri geliyo her diyet öyle.. hep dikkat etmek lazım..
Dedi 171 ela..nevoş at bunu gruptan
pazartesi hacamat yaptırcam inşallah :)retro_hippo su an isvec yapiyor
4 gunu bitti :)
Sagligini olumsuz etkilemeyecekse yapabilirsin canim
1.64 boy 60 kilo. Ben 58den aşağıya inince ruh gibi oluyorum yüzüm gözüm çöküyor. O yüzden bu kilolarda kalıp yüzmeye gidiyorum ( gidiyordum) sıkılaşıyordum ideal oluyordu.Aman sende ne utaniyosundur gitme sende kilo boy ver kal aramizda
boydan değil kilodan kaybetti arkadaşDedi 171 ela..
Ben onu 2 ay önce yaptım yenildimİyi ge beraber verelimbenim biriyle iddaya girmem lazim gecen iki ay once falan kuzenimle girdim bir ayda 3 kilo verdim idda ugruna cok iyiydi
İyiymiş:)2 kere tam yaptım dönmedi :)
ama sonrasında da dikkat ettim
Tamam sen iyisin sen gec istedigin kadar börek yap ye1.64 boy 60 kilo. Ben 58den aşağıya inince ruh gibi oluyorum yüzüm gözüm çöküyor. O yüzden bu kilolarda kalıp yüzmeye gidiyorum ( gidiyordum) sıkılaşıyordum ideal oluyordu.
İğrenç esprilerim burdan geliyor vTamam sen iyisin sen gec istedigin kadar börek yap ye
Ben yenmistim vallaBen onu 2 ay önce yaptım yenildimHemde ben kaçamak yapmadım o yaptı
Verirsin canım merak etme yeterki iste:)Rahatta veriyorsan sıkıntı yok:)Ben yenmistim vallaher bunye bir degil ama ben hile yaptim emziriyordum kolay verdim salak kafam emzirmeyi birakmadan su son 5 kiloyu verseydim ya simdi daha zor gidiyo
Victoria secret mankenleri 52 kilo falan benim neyim eksikboydan değil kilodan kaybetti arkadaş
Rahat veremiyorum iste bendede hasimato falan var cok zor veriyorum emzirirken 22 kilo verdim cok rahat emzirmeseydim hayatta veremezdim :)Verirsin canım merak etme yeterki iste:)Rahatta veriyorsan sıkıntı yok:)
Ben emzirirken hiç veremiyordum:)Bıraktım sonra verdim:)Rahat veremiyorum iste bendede hasimato falan var cok zor veriyorum emzirirken 22 kilo verdim cok rahat emzirmeseydim hayatta veremezdim :)
Azcık gitmişimKukrim ahretligim ,matmazeeel
Bazilari veriyor bazilari veremiyor demekki :) kilo sabit kalmali bence yani keske oyle olsaydiBen emzirirken hiç veremiyordum:)Bıraktım sonra verdim:)
5 yıl öncesine kadar hep kolay veriyordum ve zayıftım:)5 yıldır inip çıkıyorum:)
Bu sene hiç formumda değilim sanırım yaşlanıyorum
Magnetim benim