Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
O zaman bizi de tanı:)
Biz bazen ciddi konuşuruz,bazen saçmalarız,bazen ağlarız ,bazen güleriz:)Ama hep birbirimize destek oluruz:)
Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik.

onu yiyeceğime yağlarımla mutlu mesut yaşarım daha iyi gerçekten çok kötü Allah affetsin ama insan yiyeceği değil bence
Bir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu yaglarla mutlu yasayamamammm

Bir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu yaglarla mutlu yasayamamammm
bağzı yiyeceklerin instagram abartması olduğunu düşünüyorum mesela yulaf lapası mesela unsuz şekersiz yapılan kek bla bla bla

bağzı yiyeceklerin instagram abartması olduğunu düşünüyorum mesela yulaf lapası mesela unsuz şekersiz yapılan kek bla bla bla
Evet katiliyorum tam bugday unu ve zeytinyagiyla kek pogaca yapiyorum kalorisi baya dusuk oluyor ama cok egzantrik seyler bana gore degil. Hindistan cevizi yagiydi sütüydu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…