ben ayakta gidemem dizim ağrıyoKaptan bu kdr kişiyi nereye oturtcaz kızz
kaptanım izin var mı isveçe :)Zipzip-
Bende 5 kilo vermek istiyorum:)Benim oyle kilo problemim yok ama 5 kilo vermek istiyorum :)
Evet yaşamak gerekiyormuş.bende oğlumu kaybedince bunu anladım. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatları bizide unutmasın inşaallahBak ben örneğim canım korkma Rabbim nasip etsin elbet olur:)
Ne diyorum ilk hamilelikte bunları yaşadım ama ikincide hiç sorun yaşamadık.Demek yaşamam gerekiyordu:)
Utandım duramam buralarda gidiyorumAlinmadimki bende cevap verdim niye alinayim :)
Çok canımRabbim evlatlarını sana bağışlasın.. ama yani sorun eşindeyken sana tedavi uygulanması çok yıpratıcı olmuştur
Aman sende ne utaniyosunUtandım duramam buralarda gidiyorum
Amin canım benim:)Evet yaşamak gerekiyormuş.bende oğlumu kaybedince bunu anladım. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatları bizide unutmasın inşaallah
İyi ge beraber verelimBende 5 kilo vermek istiyorum:)
Masallah boyun uzunmus170 boyundayim 65 kiloyum virus sebebiyle iki kilo almasaydim son 3 kilom kalmisti
nevoş at bunu gruptan170 boyundayim 65 kiloyum virus sebebiyle iki kilo almasaydim son 3 kilom kalmisti
Kas yapısıda olabilir:)Çok tanıdığım var benden az kiloda benden kilolu:)Hımm bende 1.68 im bende anlamadım valla kim görseaynı böyle.
Utanma utanma.. Yani ben kilosunu bilmediğimiz biri kırılır diye düşündüm ama fazla kilosu yokmuş Allahtan.. ama zamanla tanışırız..Utandım duramam buralarda gidiyorum
Çokta güzel atalımnevoş at bunu gruptan
Gelmesin ya ben onu takımda sevmiyorumBu haftaCanfeb ile retro_hippo u listeye aldim gel sende yeniden takima baska takima gitmeyeceksen tabiki
2 kere tam yaptım dönmedi :)O sonra geri dönüyor ya:)
Tenks ama bende agir cekenlerdenim benim gibiler 55 kilo ben kilomu soyleyince sok oluyorlarMasallah boyun uzunmus
Yine kisa oldugumu fark ettim
ağlarım ama
Benimde yüzüm daha tombulkafalarımızı değişek mi? benim kafayı senin benede yapıştıralım
Teesuf ederim 34 beden olmak benimde hakkimnevoş at bunu gruptan