Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.64 boy 60 kilo. Ben 58den aşağıya inince ruh gibi oluyorum yüzüm gözüm çöküyor. O yüzden bu kilolarda kalıp yüzmeye gidiyorum ( gidiyordum) sıkılaşıyordum ideal oluyordu.
1.64 boy 60 kilo. Ben 58den aşağıya inince ruh gibi oluyorum yüzüm gözüm çöküyor. O yüzden bu kilolarda kalıp yüzmeye gidiyorum ( gidiyordum) sıkılaşıyordum ideal oluyordu.
Ben yenmistim valla her bunye bir degil ama ben hile yaptim emziriyordum kolay verdim salak kafam emzirmeyi birakmadan su son 5 kiloyu verseydim ya simdi daha zor gidiyo
Ben yenmistim valla her bunye bir degil ama ben hile yaptim emziriyordum kolay verdim salak kafam emzirmeyi birakmadan su son 5 kiloyu verseydim ya simdi daha zor gidiyo
Magnetim benim Jennam canımın içi... Eşimin tabiriyle üçüncü sınıf bir diziye kaptırdım kendimi dizi yeni bitti kuzum... Hindistan kültürünü seviyorum napim...