- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Ama valla dedim şu an aklıma gelmeyen sevdiklerimin de gönlündekileri duaları kabul et Allahım diyeBen neden yokum. Ingaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama valla dedim şu an aklıma gelmeyen sevdiklerimin de gönlündekileri duaları kabul et Allahım diyeBen neden yokum. Ingaaaaa
Allah razi olsun ne muradin varsa versin guzel yurekli insan❤❤❤❤Bu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adına Nevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin canım inşallah Allah o güzel dostunun hatrına bizim de dualarımızı kabul etsinAllah razi olsun ne muradin varsa versin guzel yurekli insan❤❤❤❤
O sıcakta oraya yürüyerek gidip dua ettikten sonra senO kadar sıcaktı ki beynim döndü birde bir durak önce inip fazladan yürüyünce pert oldum
O sıcakta oraya yürüyerek gidip dua ettikten sonra sen Eki Görüntüle 2881610
AynenO sıcakta oraya yürüyerek gidip dua ettikten sonra sen Eki Görüntüle 2881610
Allah razı olsun kukrişim allah kabul etsin inşallahEvva şum seni yazmayı unutmuşum mesaja ,Ama orda unutmadım duanı
Allah razı olsun canım Çok sağ olBu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adına Nevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin canımAllah razı olsun kukrişim allah kabul etsin inşallah
Sende sağol canım benimAllah razı olsun canım Çok sağ ol
Anaa hakikatenAa burası eski mekanmış
Allah razi olsun canım Rabbim gönlümüzden ne geciyosa hayırlı eylesinBu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adına Nevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin hepimizin inşallah canımAllah razi olsun canım Rabbim gönlümüzden ne geciyosa hayırlı eylesin
Çay saatine gel bebis
Çok teşekkür ederim kukriskom allah razı olsun, rabbim seninde ne muradın varsa nasip etsin inşBu gün Eyüp sultan a gittim hepiniz adına Nevreste , Jenna16 ,@yasminsay , ASSOSyal , E Elif_Eylul , X xnobodyx , alsem Blue_Peri @-cantanem- bildiğim dualarınız bilmediğim sıkıntılarınız için dua ettim
Amin canım benimÇok teşekkür ederim kukriskom allah razı olsun, rabbim seninde ne muradın varsa nasip etsin inş