Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Şeker orucundayken tb un ve balla top kek yaptım. İçine portakal kabuğu kattım.. tb un ve baldan magnolia yaptım.. hurma toplarım zaten vazgeçilmezim insan zorda kalınca yapıyor bir şeyler..
Bende bir diyet programina katilmistim orda hurma toplari diyet listesinin tek guzel seyiydi valla hurmayi zaten cok severim

Evet katiliyorum tam bugday unu ve zeytinyagiyla kek pogaca yapiyorum kalorisi baya dusuk oluyor ama cok egzantrik seyler bana gore degil. Hindistan cevizi yagiydi sütüydu falan
onlar kabul edilebilir ama ne bileyim bazı yiyecekler allasan da pullasan da aslı baki kalıyor yenmiyor ya yani yulaf lapasız da kilo verilebilir chia kinoa vs zaten bunlar bizim coğrafyamızda yoktu 3-5 sene öncesine kadar

Bende bir diyet programina katilmistim orda hurma toplari diyet listesinin tek guzel seyiydi valla hurmayi zaten cok severim
Yaa baya yaptım.. birde bitmesin diye 2 şer yiyorum.. evdekilerden saklıyorum dolabın iç kısımlarına falan.. kahve ile iyi oluyor

onlar kabul edilebilir ama ne bileyim bazı yiyecekler allasan da pullasan da aslı baki kalıyor yenmiyor ya yani yulaf lapasız da kilo verilebilir chia kinoa vs zaten bunlar bizim coğrafyamızda yoktu 3-5 sene öncesine kadar
Evet cok abartiliyo ben normal salatayla goturuyorum istikrarimi korursam ve gercekten lezzetli insan yemekleri kizartma yapmazsin vs vs bir suru yontem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…