- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ama minnoş kalbim kırıldıTamm gel ama sinirlerini aldır
o sayılmaz unut onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama minnoş kalbim kırıldıTamm gel ama sinirlerini aldır
Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik.O zaman bizi de tanı:)
Biz bazen ciddi konuşuruz,bazen saçmalarız,bazen ağlarız ,bazen güleriz:)Ama hep birbirimize destek oluruz:)
Bir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu yaglarla mutlu yasayamamammmonu yiyeceğime yağlarımla mutlu mesut yaşarım daha iyi gerçekten çok kötü Allah affetsin ama insan yiyeceği değil bence
Vay elit vay,Nah hediye ettin hani bana ?Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik.
Ya iste bende onu demek istedimElhan tanıdığımı sanıyordum. Meğerse yaşını bile bilmiyormuşum
bağzı yiyeceklerin instagram abartması olduğunu düşünüyorum mesela yulaf lapası mesela unsuz şekersiz yapılan kek bla bla blaBir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu yaglarla mutlu yasayamamammm
Ee yani yalanmi yalansa biri ciksin yalan desinde goreyimaaaa neden kız ciddi mi
Sen yaşlısın demek istedi kibarca ben diyimaaaa neden kız ciddi mi
küfür yok hacı çoluk çocuk var nettinVay elit vay,Nah hediye ettin hani bana ?
Oof sağlıklı olan çoğu şey de tatsız tutsuzbağzı yiyeceklerin instagram abartması olduğunu düşünüyorum mesela yulaf lapası mesela unsuz şekersiz yapılan kek bla bla bla
Evet katiliyorum tam bugday unu ve zeytinyagiyla kek pogaca yapiyorum kalorisi baya dusuk oluyor ama cok egzantrik seyler bana gore degil. Hindistan cevizi yagiydi sütüydu falanbağzı yiyeceklerin instagram abartması olduğunu düşünüyorum mesela yulaf lapası mesela unsuz şekersiz yapılan kek bla bla bla
Ay abla ben masanın altından yaptıydım kimse görmesin diye..küfür yok hacı çoluk çocuk var nettin
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınSen nasılsın canım
öyle miSen yaşlısın demek istedi kibarca ben diyim
ama olmaz yemek yiyoruz o masanın üstünde yemek topiği burası çarpılırızAy abla ben masanın altından yaptıydım kimse görmesin diye..
Uykusuzluk olabilir uyumuyorum:)Yasla metobolizma yavasliyor ben aslinda cok alip vermem cocuk olana kadar hep 60 62 dim ama tatliya cok düştüm. Seninde illaki vardir kilo almana sebep olan bisey ama farkinda degilsindir :)
Bende iyiyim canım çok şükür aynı devamİyiyim canım çok şükür sen nasılsın