Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
O zaman bizi de tanı:)
Biz bazen ciddi konuşuruz,bazen saçmalarız,bazen ağlarız ,bazen güleriz:)Ama hep birbirimize destek oluruz:)
Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik. :KK200:

onu yiyeceğime yağlarımla mutlu mesut yaşarım daha iyi gerçekten çok kötü Allah affetsin ama insan yiyeceği değil bence:bicak:
Bir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu 😃 yaglarla mutlu yasayamamammm🤣

Bir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu 😃 yaglarla mutlu yasayamamammm🤣
bağzı yiyeceklerin instagram abartması olduğunu düşünüyorum mesela yulaf lapası mesela unsuz şekersiz yapılan kek bla bla bla :ukala:

bağzı yiyeceklerin instagram abartması olduğunu düşünüyorum mesela yulaf lapası mesela unsuz şekersiz yapılan kek bla bla bla :ukala:
Evet katiliyorum tam bugday unu ve zeytinyagiyla kek pogaca yapiyorum kalorisi baya dusuk oluyor ama cok egzantrik seyler bana gore degil. Hindistan cevizi yagiydi sütüydu falan

X