Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik.
Bir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu yaglarla mutlu yasayamamammm
Buradan çok arkadaşım oldu bana çok şey kattılar burası sayesinde kitap okumayı inanılmaz sardım koca bir kütüphanem oldu. Birbirimize kitap hediye ettik.
Bir ay disimi sıkayim diyorum denedim ama aman ya ben zaten olen salata yerim mis gibi çeşitler yapip ton balikli yada kofte falan. Yulaf bowl lari bizi bozdu yaglarla mutlu yasayamamammm
Evet katiliyorum tam bugday unu ve zeytinyagiyla kek pogaca yapiyorum kalorisi baya dusuk oluyor ama cok egzantrik seyler bana gore degil. Hindistan cevizi yagiydi sütüydu falan
Yasla metobolizma yavasliyor ben aslinda cok alip vermem cocuk olana kadar hep 60 62 dim ama tatliya cok düştüm. Seninde illaki vardir kilo almana sebep olan bisey ama farkinda degilsindir :)