- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
Boyun kaçtı abla? Bende ameliyat için gittim dr senin kilon nerde dedi tartıya çıktım rakamı görünce inanamadı. Şimdide kim görse bence yeter daha fZla verme diyorİşte iyi olan şey ne biliyor musun kilo mu göstermiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun kaçtı abla? Bende ameliyat için gittim dr senin kilon nerde dedi tartıya çıktım rakamı görünce inanamadı. Şimdide kim görse bence yeter daha fZla verme diyorİşte iyi olan şey ne biliyor musun kilo mu göstermiyorum
Gercekten cok komikti cok güldümAleykümselam
KİLO
Benim oyle kilo problemim yok ama 5 kilo vermek istiyorum :)Sende mi:)
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.. ama yani sorun eşindeyken sana tedavi uygulanması çok yıpratıcı olmuşturRabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
kafalarımızı değişek mi? benim kafayı senin benede yapıştıralımİşte iyi olan şey ne biliyor musun kilo mu göstermiyorum
Ahh o 5 kilolar bir bitmedilerBenim oyle kilo problemim yok ama 5 kilo vermek istiyorum :)
Amin...Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
Olmuşsa özür dilerimKırıcı olmamış mi?
Canım çokta uzun değil aslında 1.66 ama kemiklerim mi iri bilmiyorum.Mesela herkes 54-56 olmak istiyor.Ben 2 yıl önce 62-63 kiloydum inan çok eleştiri alıyordum.Hortlak gibi oluyorsun diyorlar:)Oğlumdan önce 54-58 arası gidip geldim 36 bile gelmiyorduBoyun kaçtı abla? Bende ameliyat için gittim dr senin kilon nerde dedi tartıya çıktım rakamı görünce inanamadı. Şimdide kim görse bence yeter daha fZla verme diyor
Arada öyle saçma şeyler yapıyorum kusura bakma bu kadar alınacağını tahmin edemedim. Özür dilerimGercekten cok komikti cok güldüm
Bana değil de yazı dilinde bazen hoş olmuyorOlmuşsa özür dilerim
Bak ben örneğim canım korkma Rabbim nasip etsin elbet olur:)Amin...
Bilmem mi benim eşimde ameliyat oldu varikoselden. Prolaktin bende de yüksek. Duanıza talibim
170 boyundayim 65 kiloyum virus sebebiyle iki kilo almasaydim son 3 kilom kalmistiAhh o 5 kilolar bir bitmediler
O sonra geri dönüyor ya:)kaptanım izin var mı isveçe :) Zipzip-
Var kız çok yumuşak bir kaptan şeker şekerkaptanım izin var mı isveçe :) Zipzip-
Alinmadimki bende cevap verdim niye alinayim :)Arada öyle saçma şeyler yapıyorum kusura bakma bu kadar alınacağını tahmin edemedim. Özür dilerim
Hımm bende 1.68 im bende anlamadım valla kim görse aynı böyle.Canım çokta uzun değil aslında 1.66 ama kemiklerim mi iri bilmiyorum.Mesela herkes 54-56 olmak istiyor.Ben 2 yıl önce 62-63 kiloydum inan çok eleştiri alıyordum.Hortlak gibi oluyorsun diyorlar:)Oğlumdan önce 54-58 arası gidip geldim 36 bile gelmiyordu
Kız ben kaç kilo verdim bıraksan geri geliyo her diyet öyle.. hep dikkat etmek lazım..O sonra geri dönüyor ya:)
Ya doğrudur. Kaptırmış gidiyorum bende dan dun. Bi dur bak kime yazıyorsun ne yazıyorsun. Valla çok utandım. Ayıp ettim gerçektenBana değil de yazı dilinde bazen hoş olmuyor