Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.. ama yani sorun eşindeyken sana tedavi uygulanması çok yıpratıcı olmuştur

Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
Amin...
Bilmem mi benim eşimde ameliyat oldu varikoselden. Prolaktin bende de yüksek. Duanıza talibim 🤲

Boyun kaçtı abla? Bende ameliyat için gittim dr senin kilon nerde dedi😂 tartıya çıktım rakamı görünce inanamadı. Şimdide kim görse bence yeter daha fZla verme diyor 😂😂
Canım çokta uzun değil aslında 1.66 ama kemiklerim mi iri bilmiyorum.Mesela herkes 54-56 olmak istiyor.Ben 2 yıl önce 62-63 kiloydum inan çok eleştiri alıyordum.Hortlak gibi oluyorsun diyorlar:)Oğlumdan önce 54-58 arası gidip geldim 36 bile gelmiyordu:KK70:

Canım çokta uzun değil aslında 1.66 ama kemiklerim mi iri bilmiyorum.Mesela herkes 54-56 olmak istiyor.Ben 2 yıl önce 62-63 kiloydum inan çok eleştiri alıyordum.Hortlak gibi oluyorsun diyorlar:)Oğlumdan önce 54-58 arası gidip geldim 36 bile gelmiyordu:KK70:
Hımm bende 1.68 im bende anlamadım valla kim görse 😒 aynı böyle.

X