Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
Canım çokta uzun değil aslında 1.66 ama kemiklerim mi iri bilmiyorum.Mesela herkes 54-56 olmak istiyor.Ben 2 yıl önce 62-63 kiloydum inan çok eleştiri alıyordum.Hortlak gibi oluyorsun diyorlar:)Oğlumdan önce 54-58 arası gidip geldim 36 bile gelmiyordu
Bak ben örneğim canım korkma Rabbim nasip etsin elbet olur:)
Ne diyorum ilk hamilelikte bunları yaşadım ama ikincide hiç sorun yaşamadık.Demek yaşamam gerekiyordu:)
Canım çokta uzun değil aslında 1.66 ama kemiklerim mi iri bilmiyorum.Mesela herkes 54-56 olmak istiyor.Ben 2 yıl önce 62-63 kiloydum inan çok eleştiri alıyordum.Hortlak gibi oluyorsun diyorlar:)Oğlumdan önce 54-58 arası gidip geldim 36 bile gelmiyordu