Sağol amin inşallah. Duanda olmakyaaa rabbim gönlüne göre versin
Bu hafta @Canfeb ileretro_hippo u listeye aldim gel sende yeniden takima baska takima gitmeyeceksen tabiki
Olursun canim insallahBende 71 olsam keşke...
Senin sıkı yönetimini yerimYazarken fark etmemistim guzel denk gelmis
Hadi gel takima zaten sıkı yonetim ilan ettik takimda guzel kilo veririz
olacaksın az sabırBende 71 olsam keşke...
Benden cok sıkı yonetim olmaz da iste oldugu kadarSenin sıkı yönetimini yerim
cumaya kadar yiyipte mi geleyimYazarken fark etmemistim guzel denk gelmis
Hadi gel takima zaten sıkı yonetim ilan ettik takimda guzel kilo veririz
Kaptan bu kdr kişiyi nereye oturtcaz kızzOlursun canim insallah
Sende gel takima
Ben tüp mideliyim katı kuralları var grubun beni kabul etmezler ki. Birde netim yetmiyor çok aktif olamıyorum ama sağol yinedeOlursun canim insallah
Sende gel takima
Bişi derdim de neyse.. yediklerin yetmedi aklın yemediklerinde micumaya kadar yiyipte mi geleyim
Canım benim bekarlıktan beri kistlerim vardı.Evlendiğimde kistler için doktora gittim.İşte çocuk istemiyorduk aslında:)Ama bana verilen ilaçlardan bir yılda 20 kilo aldım:)Yanlış tedavi diyeyim:)Nasıl geçti? Abla neden söylemiyorsun ? Sende kilolumuydun? Senin bebişlerin var diye biliyorum nasıl oldular
AleykümselamSelamlar :) aman kilo demeyin yaa
Sende mi:)Selamlar :) aman kilo demeyin yaa
Anladım Allah sana bağışlasın evlatlarını. Ahh benimde ikizlerim olsa 1 kız 1 oğlan bu hamilelik işini zirvede bırakırdımCanım benim bekarlıktan beri kistlerim vardı.Evlendiğimde kistler için doktora gittim.İşte çocuk istemiyorduk aslında:)Ama bana verilen ilaçlardan bir yılda 20 kilo aldım:)Yanlış tedavi diyeyim:)
Sonra çocuk istedik ama olmadı:)Tabi kullanılan ilaçlarla benim bütün hormonlarım bozuldu ve PKO teşhisi kondu.hatta 22 yaşında menopoza girmek üzeresin dediler:)
Sorun eşimdeymiş:)O ameliyat oldu:)Sonra iğne tedavisi oldum doğal yolla ikizlere hamile kaldım:)
2. gebeliğimde herkes tedaviisiz hamile kalamazsın dedi:)
Kızlar 3 yaşındaydı bir ara düşündük yine kiloluydum olmadı:)Sonra diyet yaptım 5-6 ayda 54 kiloya düştüm:)Ve istediğim ilk ay hamile kaldım:)Şimdi kistte yok ,sorunumda yok:)
Bunlar sınav canım,bahaneler Rabbim ol desin her şey olur:)
Yiyerek gelirsen listeye almayizcumaya kadar yiyipte mi geleyim
Yer buluruz yaaKaptan bu kdr kişiyi nereye oturtcaz kızz
Tamam canim ne zaman gelmek istersen gelebilirsinBen tüp mideliyim katı kuralları var grubun beni kabul etmezler ki. Birde netim yetmiyor çok aktif olamıyorum ama sağol yinede
İşte iyi olan şey ne biliyor musun kilo mu göstermiyorumsen 71 kiloysan fotoğraflarda gördüğüm o incecik kadın kim enişte mi?
Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)Anladım Allah sana bağışlasın evlatlarını. Ahh benimde ikizlerim olsa 1 kız 1 oğlan bu hamilelik işini zirvede bırakırdım
Her şey nasip pkolu olduğunu bilmeden yaşayanlar var
Kırıcı olmamış mi?Aleykümselam
KİLO