Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Nasıl geçti? Abla neden söylemiyorsun ? Sende kilolumuydun? Senin bebişlerin var diye biliyorum nasıl oldular
Canım benim bekarlıktan beri kistlerim vardı.Evlendiğimde kistler için doktora gittim.İşte çocuk istemiyorduk aslında:)Ama bana verilen ilaçlardan bir yılda 20 kilo aldım:)Yanlış tedavi diyeyim:)
Sonra çocuk istedik ama olmadı:)Tabi kullanılan ilaçlarla benim bütün hormonlarım bozuldu ve PKO teşhisi kondu.hatta 22 yaşında menopoza girmek üzeresin dediler:)
Sorun eşimdeymiş:)O ameliyat oldu:)Sonra iğne tedavisi oldum doğal yolla ikizlere hamile kaldım:)
2. gebeliğimde herkes tedaviisiz hamile kalamazsın dedi:)
Kızlar 3 yaşındaydı bir ara düşündük yine kiloluydum olmadı:)Sonra diyet yaptım 5-6 ayda 54 kiloya düştüm:)Ve istediğim ilk ay hamile kaldım:)Şimdi kistte yok ,sorunumda yok:)
Bunlar sınav canım,bahaneler Rabbim ol desin her şey olur:)

Anladım Allah sana bağışlasın evlatlarını. Ahh benimde ikizlerim olsa 1 kız 1 oğlan bu hamilelik işini zirvede bırakırdım
Her şey nasip pkolu olduğunu bilmeden yaşayanlar var

Anladım Allah sana bağışlasın evlatlarını. Ahh benimde ikizlerim olsa 1 kız 1 oğlan bu hamilelik işini zirvede bırakırdım
Her şey nasip pkolu olduğunu bilmeden yaşayanlar var
Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…