Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.. ama yani sorun eşindeyken sana tedavi uygulanması çok yıpratıcı olmuştur

Rabbim gönlüne göre versin canım benim:)
Benim tiroit var hatta haşimato,o sıra prolaktin sorunum vardı:)Ama inan bunlar bahane:)Bilirsin bunların hepsi gebeliğe engel:)Eşimde varikosel vardı:)
Amin...
Bilmem mi benim eşimde ameliyat oldu varikoselden. Prolaktin bende de yüksek. Duanıza talibim

Boyun kaçtı abla? Bende ameliyat için gittim dr senin kilon nerde dedi tartıya çıktım rakamı görünce inanamadı. Şimdide kim görse bence yeter daha fZla verme diyor
Canım çokta uzun değil aslında 1.66 ama kemiklerim mi iri bilmiyorum.Mesela herkes 54-56 olmak istiyor.Ben 2 yıl önce 62-63 kiloydum inan çok eleştiri alıyordum.Hortlak gibi oluyorsun diyorlar:)Oğlumdan önce 54-58 arası gidip geldim 36 bile gelmiyordu

Hımm bende 1.68 im bende anlamadım valla kim görse aynı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…