geçen sene terasa korniş takıp perde asmıştım.ben takıyodum içeri girince rüzgar savurup atıyoduİyiymişDemek ondan koymuşlar
aaa bundan sonra klimacım sensin 7 göbekSıfır takmak daha kolay çünkü :)
Benim her aldgim şeyde kötü bir anım oluyor arkadaşlarımdan biri iki göbek klimaci :)
Onun yönlendirme si ile klima aldım
Çok az yakıyor
Sana anlattgiim giib bir sorun olunca arkadaş dedi ki sakın para verme işini düzgün yapsa iş cikmauacak o yüzden gazın kaçmasını sağlıyorlar
Tabi bende bayilikler i her yeri aradım ses kaydı aldım falan baaygi ugrastirdim adamlarıbizle birlikte ayni anda klima taktıran kişiden almışlar gaz parası
Bizden alamadılar
Tesadüfe bak iki kişi aynı anda taktiriyoruz aynı anda gaz kaçıyor nasıl ayarliyorlarsa artik o gaz işini
İşte biz masaya örtü bile seremiyoruzgeçen sene terasa korniş takıp perde asmıştım.ben takıyodum içeri girince rüzgar savurup atıyodu
yaz kış kaldırmamYorgan mi
Tamamdıraaa bundan sonra klimacım sensin 7 göbek
bence taşınmadan bile görmeyecek çünkü avizw uçarİşte biz masaya örtü bile seremiyoruz
Yeni binalardan biri balkona sallanan avize takmış:)Diyoruz yazık buranın rüzgarını bilmiyorTaşınsın görecek
Bende öyleyim ama yorgan değil minik yastığım var sarılmadan uyuyamamyaz kış kaldırmam
onu bacağımın arasına dolamazsam uyku tutmuyo
Bende yaz kış ortunemiyorim annemde kaldığımda hala gelip üstümü örteryaz kış kaldırmam
onu bacağımın arasına dolamazsam uyku tutmuyo
Aynen ya uçuyorbence taşınmadan bile görmeyecek çünkü avizw uçar
bana yetmez o yastık,ahtapot gibi dolanıyorum yorganaBende öyleyim ama yorgan değil minik yastığım var sarılmadan uyuyamam
Benim hamilelikten kaldı geçmiyorbana yetmez o yastık,ahtapot gibi dolanıyorum yorgana
Bende yüz üstü uyuma takıntısı oldu son 5 senedir diğer türlü rahat nefes alamıyorumBende öyleyim ama yorgan değil minik yastığım var sarılmadan uyuyamam
geçen sene 3.kattan teyzemin salıncağı uçmuştu balkondan. Allah'tan kimse yoktuAynen ya uçuyorPerde takmak imkansız:)
Benim yüzüstü de doğumdan sonra başladı doğum yaptığım gün anneme yüz üstü yatacağım oh be dedim patladı gittiBenim hamilelikten kaldı geçmiyor
yaaaaaBende yaz kış ortunemiyorim annemde kaldığımda hala gelip üstümü örter
Kalp içinde sıkıntılı olabilir aman dikkat:)Bende yüz üstü uyuma takıntısı oldu son 5 senedir diğer türlü rahat nefes alamıyorumhiç de iyi değilmiş yüzüstü uyumak doktorlar sırt agrisini ona da bağlıyor
Birde söyleniyor orterken bunun böylesi kendi çocuğunun üstünü örtecek birde diyoryaaaaa
asla uyuyamam ne sırt üstü ne yüzüstü.bide hadis vardı galiba yüzüstü uyumayın diyeBende yüz üstü uyuma takıntısı oldu son 5 senedir diğer türlü rahat nefes alamıyorumhiç de iyi değilmiş yüzüstü uyumak doktorlar sırt agrisini ona da bağlıyor
Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyoBende yaz kış ortunemiyorim annemde kaldığımda hala gelip üstümü örter