- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
ÖyleymişKalp içinde sıkıntılı olabilir aman dikkat:)
Bizimde uçuyor ya bir rüzgar çıksın affetmiyor:)geçen sene 3.kattan teyzemin salıncağı uçmuştu balkondan. Allah'tan kimse yoktu
Evet biliyorum ama vazgecemedimasla uyuyamam ne sırt üstü ne yüzüstü.bide hadis vardı galiba yüzüstü uyumayın diye
Huyumuzu değiştirdi:)Benim yüzüstü de doğumdan sonra başladı doğum yaptığım gün anneme yüz üstü yatacağım oh be dedim patladı gitti
Benim balkon da çok rüzgarlı kuzum. Geçen yıl en büyük boy şemsiyemiz uçmuş biz disardayken aradık bulamadık ... Gemlik çok rüzgarlı Balıkesir gibi...bir günde dört mevsim yaşıyoruz bazen...geçen sene 3.kattan teyzemin salıncağı uçmuştu balkondan. Allah'tan kimse yoktu
Bizde kisin örtü yok :)) ev 30 derece olunca yazın pike aliyoruz bazen kapı pencere açıksa :))Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyoama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın
Erzurum'da ince yorgan ile zor canım:)Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyoama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın
Evet yeme icmem bile değişti benim doğumlardaHuyumuzu değiştirdi:)
ben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldimBurda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyoama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın
Aynen onlarda oldu:)Benimde değişti:)Evet yeme icmem bile değişti benim doğumlarda
Et çok seven bir insandim ilk doğumdan sonra uzun süre et yemedim mesela
İkincide bamya ve bakla ya aşık oldum
ahahhaha aynen yaaa ben de yıllarca taze fasulye yiyemedim :)Evet yeme icmem bile değişti benim doğumlarda
Et çok seven bir insandim ilk doğumdan sonra uzun süre et yemedim mesela
İkincide bamya ve bakla ya aşık oldum
Bugün şaşırma günüm sanırımben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldim
gerçi haftada bir gece yatıyoruz ama :)
uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte
Dün mevzu oldu sordum o yorganlar kaç kilo diye, 7.5-8 kilo dediErzurum'da ince yorgan ile zor canım:)
Bende öyle canım daralıyorum:)Benimde var o yorganlardan ama hurçlardan hiç çıkmıyor:)Dün mevzu oldu sordum o yorganlar kaç kilo diye, 7.5-8 kilo dediben boşuna altında ezilmiyomuşum ben üşüsem de daralıyorum kışın boğazlı kazak bile giyemem
Bende artık giymiyorum annem giibDün mevzu oldu sordum o yorganlar kaç kilo diye, 7.5-8 kilo dediben boşuna altında ezilmiyomuşum ben üşüsem de daralıyorum kışın boğazlı kazak bile giyemem
eşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)Bugün şaşırma günüm sanırım
Neden bir gece kuzum
Ay abla ne kalitesi onu diyen yalan söylemiş ben sebebi açıklıyorum ağırlığı insanı aşırı yoruyo o yüzden uyudukça uyuyası geliyoben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldim
gerçi haftada bir gece yatıyoruz ama :)
uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte
Zor be ya ben 15 gece evde olmuyor uyuyamıyorum aynı şimdi ki gibieşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)
sadece cumartesi geceleri uyuyabiliyor.gündüz ben yataktan çıkıyorum o eve geliyor.hiç yatak toplama derdim yok,o gidince ben yatıyorum
Senin taraf değil miyatağın sağ tarafı göçmüş bu arada
bi ters düz yaptık bakalım ne kadar idare edicek