Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Bizde kisin örtü yok :)) ev 30 derece olunca yazın pike aliyoruz bazen kapı pencere açıksa :))

Erzurum'da ince yorgan ile zor canım:)

ben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldim
gerçi haftada bir gece yatıyoruz ama :)
uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte

Evet yeme icmem bile değişti benim doğumlarda

Et çok seven bir insandim ilk doğumdan sonra uzun süre et yemedim mesela

İkincide bamya ve bakla ya aşık oldum
ahahhaha aynen yaaa ben de yıllarca taze fasulye yiyemedim :)
ilk hamileliğimde canım pasta istedi.özsüt yeniydi galiba o zamanlar,bi de pahalı.gerçi hala pahalı ama :)
neyse ben evir çevir kıvır yuttum koca pastayı.eve geldim bir mide bulantısı.eşim yalvarıyor nolur kusma çok para verdim diye

Bugün şaşırma günüm sanırım
Neden bir gece kuzum

Dün mevzu oldu sordum o yorganlar kaç kilo diye, 7.5-8 kilo dedi ben boşuna altında ezilmiyomuşum ben üşüsem de daralıyorum kışın boğazlı kazak bile giyemem
Bende artık giymiyorum annem giib

Annem kızgınken gegirirdi taklidini yapardım gulerdik şimdi bende öyleyim

Ay abla ne kalitesi onu diyen yalan söylemiş ben sebebi açıklıyorum ağırlığı insanı aşırı yoruyo o yüzden uyudukça uyuyası geliyo valla ben bi kalkıyodum dayak yemiş gibi kemiklerim ağrıyo

eşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)
sadece cumartesi geceleri uyuyabiliyor.gündüz ben yataktan çıkıyorum o eve geliyor.hiç yatak toplama derdim yok,o gidince ben yatıyorum
Zor be ya ben 15 gece evde olmuyor uyuyamıyorum aynı şimdi ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…