• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
geçen sene 3.kattan teyzemin salıncağı uçmuştu balkondan. Allah'tan kimse yoktu
Benim balkon da çok rüzgarlı kuzum. Geçen yıl en büyük boy şemsiyemiz uçmuş biz disardayken aradık bulamadık ... Gemlik çok rüzgarlı Balıkesir gibi...bir günde dört mevsim yaşıyoruz bazen...

Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyo :KK70: ama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın :KK70:
Bizde kisin örtü yok :)) ev 30 derece olunca yazın pike aliyoruz bazen kapı pencere açıksa :))

Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyo :KK70: ama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın :KK70:
Erzurum'da ince yorgan ile zor canım:)

Huyumuzu değiştirdi:)
Evet yeme icmem bile değişti benim doğumlarda

Et çok seven bir insandim ilk doğumdan sonra uzun süre et yemedim mesela

İkincide bamya ve bakla ya aşık oldum 🤭

ben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldim :D
gerçi haftada bir gece yatıyoruz ama :)
uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte :D

Aynen onlarda oldu:)Benimde değişti:)

ahahhaha aynen yaaa ben de yıllarca taze fasulye yiyemedim :)
ilk hamileliğimde canım pasta istedi.özsüt yeniydi galiba o zamanlar,bi de pahalı.gerçi hala pahalı ama :)
neyse ben evir çevir kıvır yuttum koca pastayı.eve geldim bir mide bulantısı.eşim yalvarıyor nolur kusma çok para verdim diye :D

ben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldim :KK70:
uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte :KK70:
Bugün şaşırma günüm sanırım
Neden bir gece kuzum :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

Dün mevzu oldu sordum o yorganlar kaç kilo diye, 7.5-8 kilo dedi :KK57: ben boşuna altında ezilmiyomuşum :KK70: ben üşüsem de daralıyorum kışın boğazlı kazak bile giyemem:işsiz:
Bende öyle canım daralıyorum:)Benimde var o yorganlardan ama hurçlardan hiç çıkmıyor:)

Dün mevzu oldu sordum o yorganlar kaç kilo diye, 7.5-8 kilo dedi :KK57: ben boşuna altında ezilmiyomuşum :KK70: ben üşüsem de daralıyorum kışın boğazlı kazak bile giyemem:işsiz:
Bende artık giymiyorum annem giib

Annem kızgınken gegirirdi taklidini yapardım gulerdik şimdi bende öyleyim :olamaz:

Bugün şaşırma günüm sanırım
Neden bir gece kuzum :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
eşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)
sadece cumartesi geceleri uyuyabiliyor.gündüz ben yataktan çıkıyorum o eve geliyor.hiç yatak toplama derdim yok,o gidince ben yatıyorum :D

ben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldim :KK70:
uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte :KK70:
Ay abla ne kalitesi onu diyen yalan söylemiş ben sebebi açıklıyorum ağırlığı insanı aşırı yoruyo o yüzden uyudukça uyuyası geliyo :KK70: valla ben bi kalkıyodum dayak yemiş gibi kemiklerim ağrıyo :KK70:

eşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)
sadece cumartesi geceleri uyuyabiliyor.gündüz ben yataktan çıkıyorum o eve geliyor.hiç yatak toplama derdim yok,o gidince ben yatıyorum :KK70:
Zor be ya ben 15 gece evde olmuyor uyuyamıyorum aynı şimdi ki gibi 🙄

Back