Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyo :KK70: ama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın :KK70:
Bizde kisin örtü yok :)) ev 30 derece olunca yazın pike aliyoruz bazen kapı pencere açıksa :))

Burda kışlık yorgan çıkarıyolar belki heryerde öyledir ama biz kışın yorganla yazın pikeyle yattığımız için şaşırmıştım kışlık yorgana, öyle ağırki altından kalkılmıyor ben de onla yatamıyorum,geri verdim kayınvalideme , yaz kış ince yorganla yatıyorum artık , garibim eşim de bana uyup donuyo :KK70: ama annesi akıl verdi artık kendi kısmına bide battaniye örtüyo kışın :KK70:
Erzurum'da ince yorgan ile zor canım:)

ben sırf bu sebepten eşimle yatak ayırma aşamasına geldim :KK70:
gerçi haftada bir gece yatıyoruz ama :)
uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte :KK70:

Evet yeme icmem bile değişti benim doğumlarda

Et çok seven bir insandim ilk doğumdan sonra uzun süre et yemedim mesela

İkincide bamya ve bakla ya aşık oldum 🤭
ahahhaha aynen yaaa ben de yıllarca taze fasulye yiyemedim :)
ilk hamileliğimde canım pasta istedi.özsüt yeniydi galiba o zamanlar,bi de pahalı.gerçi hala pahalı ama :)
neyse ben evir çevir kıvır yuttum koca pastayı.eve geldim bir mide bulantısı.eşim yalvarıyor nolur kusma çok para verdim diye :KK70:

uyku battaniyesi var özel üretim,ağır.üzerimizde ağırlık olursa daha kaliteli uyurmuşuz.ben hep ondan kaliteli kaliteli 17 saat uyuyorum işte :KK70:
Bugün şaşırma günüm sanırım
Neden bir gece kuzum :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

Dün mevzu oldu sordum o yorganlar kaç kilo diye, 7.5-8 kilo dedi :KK57: ben boşuna altında ezilmiyomuşum :KK70: ben üşüsem de daralıyorum kışın boğazlı kazak bile giyemem:işsiz:
Bende artık giymiyorum annem giib

Annem kızgınken gegirirdi taklidini yapardım gulerdik şimdi bende öyleyim :olamaz:

Ay abla ne kalitesi onu diyen yalan söylemiş ben sebebi açıklıyorum ağırlığı insanı aşırı yoruyo o yüzden uyudukça uyuyası geliyo :KK70: valla ben bi kalkıyodum dayak yemiş gibi kemiklerim ağrıyo :KK70:

eşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)
sadece cumartesi geceleri uyuyabiliyor.gündüz ben yataktan çıkıyorum o eve geliyor.hiç yatak toplama derdim yok,o gidince ben yatıyorum :KK70:
Zor be ya ben 15 gece evde olmuyor uyuyamıyorum aynı şimdi ki gibi 🙄

X