Kolay gelsin nevrestem.Ellerine sağlık canımHayırlı olsun güle güle kullanın:)
Bizim ev çok esiyor kapı pencere kapatıp oturuyoruz:)Her yer mi böyle benim ev mi bilmem:)
Bende temizliğe başladım:)Dolaplar kaldı onuda yaparsak rahatlayacağım:)
Yok canım aksine özellikle akşamları balkonda bile oturamıyoruz:)esiyor hatta semtin adı esentepe
ama yeterli gelmiyo ya
lav gibi esiyor bazen esmese daha iyi
biri yatak odasına diğeri mutfağa takıldı.rahat rahat sunum yapabilirim artık
sana da kolay gelsin canım
Sağol ablam çoğu bitti azı kaldıKolay gelsin nevrestem.
Aynen canımmmSonra ver elini memleketdegil mi
İkna et o da gelsin...Evet annemin yanında kalmak muhteşem abla ama eşim de gelsin
bizde de var Esentepe :)esiyor hatta semtin adı esentepe
ama yeterli gelmiyo ya
lav gibi esiyor bazen esmese daha iyi
biri yatak odasına diğeri mutfağa takıldı.rahat rahat sunum yapabilirim artık
sana da kolay gelsin canım
O gelemez ablakuşum ancak bayrama gelecek malesef, dedimya işleri çok yoğunİkna et o da gelsin...
bizim yatak odasında vestel vardı.geçen sene aniden kapanmaya başladı.hem oraya hem mutfağa istiyordum.dükkanda 2 tane fazladan vardı hemen kaptımHangi marka taktirdin bilmiyorum ama aklındq olsun bir yıl yada iki yıl sonra sogutmadiginda eğer gazı bitmiş derlerse
Beş kuruş para verme onun gazı ömürlükmüs
Müşteri haklarına kadar gittim ücretsiz yaptılar kendi hataları çünkü
Klimaya bir kere gaz basıldı mi anca yeri değiştirildiğinde kacarmis
Bazen hile hurda yapıp 200 -300 lira gaz parası almak için yapıyorlar
Olsun sen git canım:)Ailenin yanında olmak sana iyi gelir,değişiklik olur:)O gelemez ablakuşum ancak bayrama gelecek malesef, dedimya işleri çok yoğun
hakkaten esiyor amabizde de var Esentepe :)
Ne uyanıklar ya:)bizim yatak odasında vestel vardı.geçen sene aniden kapanmaya başladı.hem oraya hem mutfağa istiyordum.dükkanda 2 tane fazladan vardı hemen kaptım
gelende arçelik yetkili servisi ama klimalar inverter marka :)
ustanın ilk dediği abla bunun gazı bitmiş,motor ölmüş yaptırmaya kalksan en az 2000tl.hiç sökmeye uğraşmayıp camdan aşağı atalım mı
deli misin evladım atılır mı dedim :)
öbür türlü evin dışından merdivem dayayıp uğraşacak çünkü
aynı benim kızEvet annemin yanında kalmak muhteşem abla ama eşim de gelsin
Aynen abla bütün bir sene yazın hayaliyle yaşıyorum resmenOlsun sen git canım:)Ailenin yanında olmak sana iyi gelir,değişiklik olur:)
gerisinde yorgan var
Sıfır takmak daha kolay çünkü :)bizim yatak odasında vestel vardı.geçen sene aniden kapanmaya başladı.hem oraya hem mutfağa istiyordum.dükkanda 2 tane fazladan vardı hemen kaptım
gelende arçelik yetkili servisi ama klimalar inverter marka :)
ustanın ilk dediği abla bunun gazı bitmiş,motor ölmüş yaptırmaya kalksan en az 2000tl.hiç sökmeye uğraşmayıp camdan aşağı atalım mı
deli misin evladım atılır mı dedim :)
öbür türlü evin dışından merdivem dayayıp uğraşacak çünkü
Bilirim canım 17 yıl gurbette kaldım :)Ailem gelemiyordu ben gelmek için can atıyordum:)Aynen abla bütün bir sene yazın hayaliyle yaşıyorum resmen ☺ Kışında onlar geliyo öyle idare ediyoz işte.