iyiyim kuzum ne olsun aynen devam,pişir yıka topla katlaÖyle canım benim
Nasılsın
Rabbım ferahlara çıkarsınHiç öyle işte
sana kim kayıtsız kalabilir kiiiiKayıtsız kalamaz ki lilim bana
Yarın hatta gece yarısını geçtiği için bugün böreğimi yapcam inşallah, onun planlamasını yapıyorum kafamda ablişkooomKayıtsız kalamaz ki lilim bana
İnşallah canım sağol Allah razı olsun hepimiz ferah olalım inşallahRabbım ferahlara çıkarsın
Ellerine sağlık canımiyiyim kuzum ne olsun aynen devam,pişir yıka topla katla
bu ara işlerim yoğun demiştim ya dün bitti :)
bugün de klimacılar geldi.8 saatte 2 klima taktılar,anca temizliği bitirdim
sen nasılsın
Hangi marka taktirdin bilmiyorum ama aklındq olsun bir yıl yada iki yıl sonra sogutmadiginda eğer gazı bitmiş derlerseiyiyim kuzum ne olsun aynen devam,pişir yıka topla katla
bu ara işlerim yoğun demiştim ya dün bitti :)
bugün de klimacılar geldi.8 saatte 2 klima taktılar,anca temizliği bitirdim
sen nasılsın
Yolculuk nereye:)Yarın hatta gece yarısını geçtiği için bugün böreğimi yapcam inşallah, onun planlamasını yapıyorum kafamda ablişkooom
Bide uçak bileti bakıyodum ama aklımda deli sorular, giderim sonra yine yasaklar başlarda orda kalırsam diye korkuyorum
Börek kolay kuzum.Yarın hatta gece yarısını geçtiği için bugün böreğimi yapcam inşallah, onun planlamasını yapıyorum kafamda ablişkooom
Bide uçak bileti bakıyodum ama aklımda deli sorular, giderim sonra yine yasaklar başlarda orda kalırsam diye korkuyorum
NeyiElalis iyi günlerde kullan bacım
Klima taktırmış ya bugün
Kizzzz deme öylesana kim kayıtsız kalabilir kiiii
Uçak kısmı Ankara ablacım :)Yolculuk nereye:)
Serin serin yaşasın eloşum...Klima taktırmış ya bugün
Allah kavuştursun inşaallah canımUçak kısmı Ankara ablacım :)
esiyor hatta semtin adı esentepeEllerine sağlık canımHayırlı olsun güle güle kullanın:)
Bizim ev çok esiyor kapı pencere kapatıp oturuyoruz:)Her yer mi böyle benim ev mi bilmem:)
Bende temizliğe başladım:)Dolaplar kaldı onuda yaparsak rahatlayacağım:)
Evet annemin yanında kalmak muhteşem abla ama eşim de gelsinBörek kolay kuzum.
Her şey muallak şu an bitanem. Biz de plan yapamıyoruz . Tereddüt yaşamakta haklısın. Kalırsan niye korkuyorsun kal işte annenin yanında doya doya...
Sonra ver elini memleketUçak kısmı Ankara ablacım :)