Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
esiyor hatta semtin adı esentepe :KK70:
ama yeterli gelmiyo ya :KK43:
lav gibi esiyor bazen esmese daha iyi :confused:
biri yatak odasına diğeri mutfağa takıldı.rahat rahat sunum yapabilirim artık :KK53:
sana da kolay gelsin canım 😘
Yok canım aksine özellikle akşamları balkonda bile oturamıyoruz:)
Hayırlı olsun serin serin :KK68: :KK60:
Sağol canım:KK60:

Hangi marka taktirdin bilmiyorum ama aklındq olsun bir yıl yada iki yıl sonra sogutmadiginda eğer gazı bitmiş derlerse

Beş kuruş para verme onun gazı ömürlükmüs

Müşteri haklarına kadar gittim ücretsiz yaptılar kendi hataları çünkü

Klimaya bir kere gaz basıldı mi anca yeri değiştirildiğinde kacarmis

Bazen hile hurda yapıp 200 -300 lira gaz parası almak için yapıyorlar 🙄
bizim yatak odasında vestel vardı.geçen sene aniden kapanmaya başladı.hem oraya hem mutfağa istiyordum.dükkanda 2 tane fazladan vardı hemen kaptım :KK53:
gelende arçelik yetkili servisi ama klimalar inverter marka :)
ustanın ilk dediği abla bunun gazı bitmiş,motor ölmüş yaptırmaya kalksan en az 2000tl.hiç sökmeye uğraşmayıp camdan aşağı atalım mı :KK57:
deli misin evladım atılır mı dedim :)
öbür türlü evin dışından merdivem dayayıp uğraşacak çünkü

bizim yatak odasında vestel vardı.geçen sene aniden kapanmaya başladı.hem oraya hem mutfağa istiyordum.dükkanda 2 tane fazladan vardı hemen kaptım :KK53:
ustanın ilk dediği abla bunun gazı bitmiş,motor ölmüş yaptırmaya kalksan en az 2000tl.hiç sökmeye uğraşmayıp camdan aşağı atalım mı :KK57:
Ne uyanıklar ya:)

Sıfır takmak daha kolay çünkü :)

Benim her aldgim şeyde kötü bir anım oluyor arkadaşlarımdan biri iki göbek klimaci :)

Onun yönlendirme si ile klima aldım

Çok az yakıyor

Sana anlattgiim giib bir sorun olunca arkadaş dedi ki sakın para verme işini düzgün yapsa iş cikmauacak o yüzden gazın kaçmasını sağlıyorlar

Tabi bende bayilikler i her yeri aradım ses kaydı aldım falan baaygi ugrastirdim adamları :KK53: bizle birlikte ayni anda klima taktıran kişiden almışlar gaz parası

Bizden alamadılar :KK53:

Tesadüfe bak iki kişi aynı anda taktiriyoruz aynı anda gaz kaçıyor nasıl ayarliyorlarsa artik o gaz işini :KK53:

X