kız ben tüy gibi kalkarım yataktan,yeterki istediğim kadar uyuyabileyim.size bi şok daha :)Ay abla ne kalitesi onu diyen yalan söylemiş ben sebebi açıklıyorum ağırlığı insanı aşırı yoruyo o yüzden uyudukça uyuyası geliyovalla ben bi kalkıyodum dayak yemiş gibi kemiklerim ağrıyo
ikimiz de aynı tarafta yatıyoruzSenin taraf değil mi17 saat nasıl uyuyorsun ya:)
Benim ki de öyle oldu daha 3 sene oldu alalıyatağın sağ tarafı göçmüş bu arada
bi ters düz yaptık bakalım ne kadar idare edicek
Öyle tabi uyursunkız ben tüy gibi kalkarım yataktan,yeterki istediğim kadar uyuyabileyim.size bi şok daha :)
yatak odamın camları duvar kağıdıyla kaplı,üzerine de karartma perde
ilk başlarda çok zor geliyodu ama artık alıştım,22 sene :)Zor be ya ben 15 gece evde olmuyor uyuyamıyorum aynı şimdi ki gibi
Ondan sen kocan evde kalsın hiç istemiyorsunikimiz de aynı tarafta yatıyoruz
her cumartesi evde yer kavgası var orası benim yerim diye,önce yatan kapıyo o zaman sağı
o gğn eşim öldü mü bu kız acaba deyip uyandırdı beni
Üçüncü okumamda anladım, diyorum ki duvar kağıdın da ne anormallik var ki , üçüncü de anladım cam da olduğunukız ben tüy gibi kalkarım yataktan,yeterki istediğim kadar uyuyabileyim.size bi şok daha :)
yatak odamın camları duvar kağıdıyla kaplı,üzerine de karartma perde
Kadın uyumak için ortam yapmışÜçüncü okumamda anladım, diyorum ki duvar kağıdın da ne anormallik var ki , üçüncü de anladım cam da olduğunu
kendim için yaptıysam nolayımÖyle tabi uyursunBenim kızlar 3 yaşına kadar uyumadı sonra cama branda çekmiştik sonra hiç uyanmadılar
aaa tam ortam hazırlarım :)Kadın uyumak için ortam yapmış
Ama sen ondan çok uyuyorsunkendim için yaptıysam nolayım
eşim gündüz karanlıkta uyuyabilsin diye valla bak
Ayy yok ben ses açık mı diye kontrol bile ediyorumaaa tam ortam hazırlarım :)
telefonu kısarım,zili de iptal ederim missss
kızıyo çok uyuyunca,canı sıkılıyormuşOndan sen kocan evde kalsın hiç istemiyorsun
Adam haklı
12 sene oldu hala sevmiyorum vardiya sisteminiilk başlarda çok zor geliyodu ama artık alıştım,22 sene :)
evde olunca tuhaf geldi bu yasaklarda
Anladım kuzum. Geçim mücadelesi Allah kolaylık versin. Zor bir hayat.eşim halde toptancı.az önce geçirdim işe :)
sadece cumartesi geceleri uyuyabiliyor.gündüz ben yataktan çıkıyorum o eve geliyor.hiç yatak toplama derdim yok,o gidince ben yatıyorum
yaptır valla :)Ama sen ondan çok uyuyorsunÇok yaratıcı :)Bende kalın perde düşünmüyor değilim:)
Çok geç yatınca gün ışıyor zor uyuyorum:)
Benim eşimde öyle az uyuyor:)Ama ben senin kadar uyumuyorum belki fırsatım olsa uyurumkızıyo çok uyuyunca,canı sıkılıyormuş
o da inadına 4 saat uyusa yetiyo :)
zorluğu çok canım.her organizasyonda eşin yanında değil.eve misafir gelse uyuyo mecbur,ben bi yere gitsem hep yalnızım12 sene oldu hala sevmiyorum vardiya sistemini
Sabaha kadar otururum ondan sonrayaptır valla :)
Sen ona özel battaniyeni örtmüyosundur ondan uyuyamıyodur yoksa ortam gayet uygunkızıyo çok uyuyunca,canı sıkılıyormuş
o da inadına 4 saat uyusa yetiyo :)