- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.940
- 78
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Eksik bilgi veren sizsiniz. Konuyu biz uydurmadik. Sizin uslubunuzla söylüyorum, rica ediyorum düzgün, net ve detaylı bilgi verelim.Bana bakmadığını nerden çıkardınız annem babamdan ayrıldıktan sonra. 8 yıl benim büyümemi bekledi. Benim dedemle ananem büyüttü çünkü ben öyle istedim. Annem evlenebilir dedim. Rızasız bi durum yok. Lütfen burada kendiniz konu uydurup üstüne bir de yorum yapmayın rica ediyorum hep aynı şey oluyor. Verilmeyen bilgiler üzerine konuşmayalım
Eski konulariniza baktım biraz.Yuzeysel. Baba erken yaşta başka kadınla kaçmış. Siz kendi(!) isteğiniz doğrultusunda anneannenizde kalmışsınız. Baba giderken kaç yaşındaydiniz, anneniz kaç yaşında yeniden evlendi???
Eşinizle 3 aylıkken kv terörü yüzünden ayrılmış siniz, boşanma olmamış herhalde. Bu arada kendi 50 kusur( tahminim, yine detaylı bilgi yok) yaşında kv terörü karşısında kızına cinsel hayatını anlatan anneniz, sizin kv terörü nedeniyle ayrı yaşadığınız eşinizle buluşmanıza karşı(?). Sizin tüm ilişki şemaları karışmış. Siz niye ergen gibi yazın 2 ay ordasiniz, o da enteresan. Terapilik sizin durum.