peki ya hiç aramassa nerdesniz die bile sormassa ?Olmazsa, evde yok say ve seni özlemesini sağla ?
Neden hatalı bu kadar eşin onu bi anlasam, napıyor bu adam?
Kıskançlık mı ne yanii ortada ki sıkıntılı olan şey ne ?
Hımmm. Burayı okumamıştım. O zaman geçinemez. Çok kötü. Ama çocuk için nafaka alabilir. Ya da ne bileyim eşini evden gönderebilir. Asgari ücretle geçim imkansız gibi bir şey. Hele de büyükşehirde falansa. Zaten ekonomik kriz var. Biz evde üç kişiyiz erzağımız bir asgari ücreti buluyor bazen. En az 1200 lira tutuyor. Asgari ücretli bir kadın nafaka almazsa geçinmesi çok zor.Konu sahibi asgari ücretle çalışıyormuş. Annesi zaten parayla torununa bakıyormuş. Bu şartlar altında annesinin kabul edeceğini pek sanmıyorum.
benim istedim eşimin kaybetme korkusunun olmasıBak canım sen gitmeden ya aramazsanın derdindesin, giderim gideceğim blöf değil diyen kadının A B C planları olmalı,senin yok, adam bunu biliyo, avm ye gittin saat 10 11 oldu, sonra? aramadı ve annene gittin, sonra? kaç gün kalacaksın, hala aramadı gel demedi?
Aramasın, sen oğlunla dolaş dışarıda yemek ye kafa dağıt dön ewine ?peki ya hiç aramassa nerdesniz die bile sormassa ?
o zaman ne yaprm
ama akşam dedini kesinlikle yapacagm 6 da cıkıyor saat 6 da oglumada alıp avm ye gidecegm ve ona hiç birşey yazmayacam kıskanclk yok
beni anlamıyor sevildiğimi hissedemiyorum
en ufak birşeyde hemen bagırıyor bana sinirleniyor
ben erkegim sen kadnsn kafasndan gidiyor.
haksız oldu cogu seyde kendini haklı göstermek içn konuşup duruor.
benm düşüncelerime önem vermiyor
beni anlamıyor.. sakin konuşp güzellikle yaklaştıkca olmuyor
yapma dedim şeyleri ısrarla yapıyor
asla gönül almasını bir kadını nasıl mutlu etmesini bilmiyor
süpriz romantiklik hiç ama hiç yok
bunun gibi örnekler..
benim istedim eşimin kaybetme korkusunun olması
kıymetimizi bilmesi..
gidebileceğimi aklının kesmesi..
su durumda ne kıymet bliyor nede kaybetme korkusu var yoks bende istemiyorum evliliğim bitsin..
benm herşeyden önce kücücük bir bebegim var =/ bende çözüm care arıyorum
benim istedim eşimin kaybetme korkusunun olması
kıymetimizi bilmesi..
gidebileceğimi aklının kesmesi..
su durumda ne kıymet bliyor nede kaybetme korkusu var yoks bende istemiyorum evliliğim bitsin..
benm herşeyden önce kücücük bir bebegim var =/ bende çözüm care arıyorum
E madem öyle neden gideceğim diye blöf yapıyorsunuz?calışıyorum işim var çok şükür..
ama gidebilecek bir yerm yok
asgari ücret alıyorum su an evladmla bir başıma düzen nasıl kurabilrm bilmiyorum
annemede gitsem bir türlü gitmesem bir türlü
eşim bizi kaybetmeyi nasıl göze alıyor inanın aklım almıyor
Bu blöfü neye güvenerek yaptınız?Yani blöfte olsa,bir dayanağı olması lazım insanın...bana en son mesajı
akşam bana en güzel cevabını ver verde ben de görüyüm oldu
yani git gitte benmde görüym gittini oldu
şimdi bu durumda ben gitmessem her daim blöf yaptımı düşnece
ne yaparsam yapym gidemez mantıgından hareket edecek
gitsem bir türlü bir yandan bebegim var.
enisi sessiz kalmak bu lafı yutmak mı olr dersiniz =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?