• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Evine Gitmelimiyim Bebegimle...

eşim mesaj atmş şimdi gidecek kadar yürekliysen gittn madem bende gerekeni yapacagm demiş..
Siz gitmek istemiyorsunuz ki öyle olsa buraya sormazdin bile bitirmek istemiyorsan yukarıda arkadaş biseyler yazmış onu mesaj at eşine de cevaba göre hareket edersin

Erkekler asla eleştirilmekten hoşlanmaz anladığım kadarıyla eşiniz sürekli çocuk üzerinden konuşmanızdan rahatsıZ

sen evladını düşünüyorsn ya hani bana bunu soruyorsn ya ben evladımın hatrına sustum olmadık lafına sözüne sustum sustum die kendini bir halt sandn göz dagı verdm sandn evet sandın ama sanma artık demiş..

Bütün sayfaları okudum.. Eşimde ilk evlendiğimizde bana her kavgamızda giderim boşanırım diye dikleniyordu bir gün gene tartıştık gene aynı laflar eşyalarını topla defol git bu evden dedim. Tamam dedi ne gitme ne birşey ellemedim yatağada almadım kilitledim kapımı her şeyi göze aldım kardeşimi aradım durumu haber verdim. Nasıl boşanılıyor araştırdım. Ertesi gün oldu iki tane kahve yaptım gel konuşalım dedim. Araştırdım boşanma böyle böyle oluyormuş neyse yapılacak yapalım bitsin dedim. İlk defa o değil ben boşanalım dedim ve delirdi s.tt.rr ederek kovdu beni evden dik durdum ben değil sen gideceksin burası benim evim yardım edeyim topla eşyanı dedim. Sen git dedi. Gitmem dedim sen benim düzenimi bozdun evlendik yeni düzen kurduysam ben değil sen gideceksin dedim ve tekrar odama çıktım.. hırsını alamadı ne laflar inanamazsın.. hiç takmadım 4-5 saat sonra yanıma geldi bende burada uyayım mı belim ağrıyor kanepede dedi hiç cevap vermedim. özür diledi konuştuk ve ahtapot gibi sarılarak uyudu. GİDERİM, BOŞANIRIM, TERKEDERİM bu kelimeler sizi sevmesini sağlamaz yapmayın. Tehditle dırdırla kendinizi sevdiremezsiniz. Ben eşim için ölüp biterim ama giderim dediği an defol demekten başka söz yok bence

sen evladını düşünüyorsn ya hani bana bunu soruyorsn ya ben evladımın hatrına sustum olmadık lafına sözüne sustum sustum die kendini bir halt sandn göz dagı verdm sandn evet sandın ama sanma artık demiş..
Konuna ilk defa yazıyorum takipteydim
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun mesajda gelmiş
Ben olsam cevap vermem gidecek yerim yoksa geri çekilir ve sorunu kendimde ararım
Evet diyeceksinki benmi hataliyim da geri cekiliyim

Yuvayi kurtarmak istiyorsan çeneni tutacaksin dır dır etmeyeceksin peşimde dolansin benden vazgecemesin diye bidaha ben gidiyorum terkediyorum demeyeceksin eşini evine baglayacaksin herkesin hatası olur bırak hatasını başına kalkmayı artık sen yumuşak oldukça eşin hatasını anlar emin ol değerin artar

İnsanları düzeltmeye çalışma kendi haline bırak aynı anneden çocuklar bile farklı olurken koca adamları nasıl degistirirsin

En sonki konunuzdan sonra böyle bir şey olacağı belliydi. Sürekli eşim kendini hep haklı sanıyor demişsiniz ama sizin de aşağı kalır yanınız yok. Birbirinize alan tanısaydınız böyle şeyler olmazdı bence.

Bu kadınlar işleri neden bu hale getiriyor anlayamıyorum.

Eğer bir kadın evi terk ediyorsa asla dönmeyecek şekilde gitmeli ve 3 5 tane bir yan planı olmalı ki bana göre asla evibterk etmemeli kadın kaptan misali.

Eğer ipler koptuysa boşanma davası açılır , ve evinde beklenir ne olacaksa .

Ha yok , kaybetme korkusunu anlamak için yapılıyorsa o plan elde patlar.

Akşam açık açık konuşun. Biraz yapıcı olun.
"Hiç bir insan boşanmak için evlenmez VR çocuk sahibi olmaz.
Ben bu evliliği de seni de seviyorum. Sadece çok yıprandım. Istediğim.şey, önemsemek , sevgi sadece. Büyük arzuların yok.
Boşanmak kolaydır. Rest çekmek daha kolay. Bu en son dusunecegimiz şey olmalı.
Oturup kararlar alalım. Ikimizde çeki düzen verelim birbirimize. Yok basaramiyirsak terapi görelim.
Bu evlilik kurtarılması hak edecek kadar kıymetli." V.s şeklinde güzel birbkonusma yapın ve ne olacağını bekleyin.

Yok olmuyorsa , evinizi terk etmeden o evde açın davanizi.

Sakın evibterk etmeyin. çok pişman olursunuz.

Avm ye de gidecekseniz nerede olduğunuzu not yazın. Avm de olduğunuzu , çok üzgün olduğunuzu , biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğu için ciktiginizi yazın.
Aramayı bekliyorsanız aramaz. Arasa bile sizi inada sokacak şekilde davranır.

Bir de bi konunuzda 3 yıllık evliyim demişsiniz..şimdi de 2 yıllık demişsiniz. 1 sene de az değil. İnsan bilmez mi kaç yıllık evli. Hangisi doğru?

Ben olsam cevap vermem gidecek yerim yoksa geri çekilir ve sorunu kendimde ararım

Yuvayi kurtarmak istiyorsan çeneni tutacaksin dır dır etmeyeceksin peşimde dolansin benden vazgecemesin diye bidaha ben gidiyorum terkediyorum demeyeceksin eşini evine baglayacaksin herkesin hatası olur bırak hatasını başına kalkmayı artık sen yumuşak oldukça eşin hatasını anlar emin ol değerin artar

İnsanları düzeltmeye çalışma kendi haline bırak aynı anneden çocuklar bile farklı olurken koca adamları nasıl degistirirsin
nasıl eşimizi bağlayabiliriz konu sahibiyle benzer sorunlarımız var

tam olarak konuyu bilemiyorum. ama siz resmen saldırarak konuşmuşsunuz. bakın yine diyorum öncesini bilemiyorum.
sen şöylesin sen böylesin seni istemiyorum falan filan.
kibarca canım oturup konuşarak sorunlarımızı çözmek istiyorum. evladımız mutlu anne mutlu baba görsün istiyorum. karşılıklı alttan alalım, karşılıklı dinleyip iyi niyet gösterelim o zaman herşeyin üstesinden geliriz falan gibi konuşma yapabilirdiniz.
kaldı ki yapamayacağınız şeyler için boş boş tehdit savurmayın. zaten gidebilecek potansiyelde değilsiniz adam da biiliyor ve boş yere adrenalin yükseltip tartışma ortamı oluşturmuşsunuz.

anladığım kadarıyla gidemeyeceksiniz. zaten bu şartlarda evinizi bırakmayın. gittiğiniz yer size huzur verecek gibi görünmüyor.pişman olursunuz.

ben olsam bu akşam çocuğumu alıp bir avm ye giderdim.geç vakitte eve gelip eşim sormasa bile kafamı dinledim yalnız kalmaya ihtiyacım vardı derim fazlada uzatmadan yatarım.

ayrıca paranızla birikim yapın. bi güvenceniz olsun. b planınız olsun.bu arada da eşinize karşı biraz sakin ve ılımlı olun. beklenti içine girmeyin. bu şekilde davranan bir adam zaten bir anda değişmez. kavga çıkarmayın bi süre onu görmeyin. bakalım ne değişecek.

bu arada giderim boşarım laflarını da asla kullanmayın. sizi kışkırtabilir dikkate almayın susun. bi yerden sonra zaten çok seven insan bile olsa boşarım seni bırakırım diyen bir eşe kapıyı gösterir.

Son düzenleme:
Ben sizi cok öfke dolu nefret dolu gördüm.öncelikle biraz sakin olmayi deneseniz. Sürekli kaybetme korkusu yok diye yazmışsınız..hırsinizi almaya çalışıyor gibi geldiniz bana..Size tavsiyem ustunüzdeki negatifligi atip daha olumlu olmanız.. yapıcı olmaya çalışın yıkıcı değil.

eşim mesaj atmş şimdi gidecek kadar yürekliysen gittn madem bende gerekeni yapacagm demiş..

Yani ne demek bunlar?? Tehdit mi ediyor seni? Sırf gezemedi diye mi bu kadar afra tafra??

çünkü diyorum ya herşeyi blöf yapıyorum sanıyor..

Çünkü blöf yapıyorsunuz? Blöfün tanımı tam olarak sizin yaptığınız şey. Şu anda bile akşam görürsün sen en güzel cevabı gibi beylik laflar ettikten sonra hala tereddüttesiniz. Hatta gitme ihtimaliniz %20nin bile altında.

Başımdan aynı olaylar geçti çook yıllar önce
Aynı şeyleri yaşadım sayılır eşime gözdağı vermek için çıktım evden belki 4 yada 5 kere küçücük bebegimle :KK43:
Baba evinde kimseye bişey diyemedim herkes tatile geldi sandılar hergün eşimin beyaz atıyla gelip beni götürmesini bekledim bekledim bekledim yok gelmiyor...ne telefon nede ses hic bişey yok
Kendi babamın bile konuşması battı bişey demiyor ama ben öyle anlıyorum 1 ay kaldım yaz tatilinde ve anladimki eşim çok iyi insanmış
Aradım eşimi dayanamadım yine altta kalirmiyim:KK53:
sen niye aramiyorsun beni 1 aydır hic mi merak etmez insan bu kadın çocukla ne yapıyor ne ediyor diye dedim yarın geliyorum hic aramadigina göre bizi unuttun dedim adam gecenin yarısı neye uğradığını şaşırdı
Ben seni evden kovmadim kendin gittin napabilirdim gitmek isteyene dedi

Yani konu sahibi bazen hatayı kabul etmekte erdemliktir buda bana ders oldu bidaha da seni terk ediyorum görürsün sen demedim
Geldim evime geri bazen hataları görmezden gelmek iyidir fazla detay mukemmelliyetcilik zarar verebilir iki tarafa da
Sana tavsiye sakın evini terketme gitme çık dolaş evine dön
Eşin atmaz seni merak etme

Gidicek yerin yok annen yeni evlenmis ve eşi seni kabul etmez etse bile rahat edemezsin anneninde huzuru kaçar o yüzden biraz daha ılımlı ol boşanma evi terketti cümleleri kurma sinirlenince muhatap olma

Başımdan aynı olaylar geçti çook yıllar önce
Aynı şeyleri yaşadım sayılır eşime gözdağı vermek için çıktım evden belki 4 yada 5 kere küçücük bebegimle :KK43:
Baba evinde kimseye bişey diyemedim herkes tatile geldi sandılar hergün eşimin beyaz atıyla gelip beni götürmesini bekledim bekledim bekledim yok gelmiyor...ne telefon nede ses hic bişey yok
Kendi babamın bile konuşması battı bişey demiyor ama ben öyle anlıyorum 1 ay kaldım yaz tatilinde ve anladimki eşim çok iyi insanmış
Aradım eşimi dayanamadım yine altta kalirmiyim:KK53:
sen niye aramiyorsun beni 1 aydır hic mi merak etmez insan bu kadın çocukla ne yapıyor ne ediyor diye dedim yarın geliyorum hic aramadigina göre bizi unuttun dedim adam gecenin yarısı neye uğradığını şaşırdı
Ben seni evden kovmadim kendin gittin napabilirdim gitmek isteyene dedi

Yani konu sahibi bazen hatayı kabul etmekte erdemliktir buda bana ders oldu bidaha da seni terk ediyorum görürsün sen demedim
Geldim evime geri bazen hataları görmezden gelmek iyidir fazla detay mukemmelliyetcilik zarar verebilir iki tarafa da
Sana tavsiye sakın evini terketme gitme çık dolaş evine dön
Eşin atmaz seni merak etme
peki şimdi ne durumndasınız düzeldi mi herşey
gittiniz zaman hiç mi özlemedi kızını sesini duymak içnde olsa aramadı mı
sizin kendi babanızın sözleri batmıs davranışları batmış
ben elin adamının yannda kaç gün sıgınacagm ki değil mi ?

eşini evine baglayacaksn demissn ya bir adam evine nasıl baglanır
hep ben sakin olacam hep ben ılımlı olacagm hep ben alltan alacagm eyvallah.
pki bu insaNI BİTİRMEZ Mİİİ..

Back
X