• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Evine Gitmelimiyim Bebegimle...

2 yılık evliyiz
evet asıl sorun bu
eşim biz olmayı ögrenemedi .!!
evli oldugun idrak edemedi.
Arkadaşım bak, 7 sayfa olmuş bile konu ama adamın ne yaptığı hala belli değil.. İlk mesajda diyoloğunuzu yazan sensin ve buradan senin de çok fevri bir karaketerin var gibi duruyor. Sürekli dürtüyorsun: ben dayanamıyorum, ben bitirmek istiyorum, sen hatanı anlamıyorsun, sen gidemem sanıyorsun... Bu uzlaşma arayan birinin yaklaşımı değil.

Onu geçtim, annen yeni evlendiyse, elbette seni ve çocuğunu evinde istemeyecektir. Düşünse eşiyle ilk defa aynı evi paylaşıyor, ama özel alanını ondan daha genç ve alımlı olan kızı işgal ediyor.

Eşinizle anlaşamıyorsanız bile, şartlarınız kendi evinize çıkacak kadar gelişmesini bekleyin; bu süreçte adamı sadece bir ev arkadaşı olarak görür, beklentinizi azaltırsanız, daha az hırgür olur.

elbette bendede vr hiç birşey tek taraflı değildir
ama ben düzeltmeye calştm olmadı olmadı eşim asla tatlı dilden anlamaz zaten..
ona görede
eşim agzıyla kuş tutsada yaranamazmıs bile onun düşüncesi buymuş bana karşı
en nefrret ettim ise haksızken kendini haklı cıkarması :KK43:
elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsanız ve sorun hala devam ediyorsa karşı taraf gerekeni yapmıyordur. Böyle bir eşe de nasıl dert anlatılır bilemiyorum.

Yanılıyor olabilirim ama galiba ikiniz de hatalısınız. Bence duygusallığı, hassasiyeti bi kenara bırakıp mantığını kullanmaya başlamalısın.

Eşinin yazdıklarından onun korkunç bir insan olduğu sonucuna varamadım maalesef. Biraz daha açar mısın? Eşinin hataları neler? Ona göre daha doğru yorum yapabiliriz.

yazdıklarınızı okuyunca bende blöf yaptıgınız ve hiç gidemiyecegınızı düşündüm ,

gerçektende gidemezsiniz ,

bence bu kadar giderim diyene kimse kal demez kal demek içinden gelmez ,
siz kendinizi bir gözden geçirin bu evliliği gerçekten devam ettirmek istiyormusun,

bişey yok, maddi durumu ev tutup giderlerini karşılamaya yetecekse..
Nafaka tazminat da alır boşanırsa, neden yetmesin? Kadın istedikten sonra her türlü ayakta durur. Eşi de iskele babası değil ya bebeğin ihtiyacını karşılasın.

peki ben ne yapmalıyım o halde _?
Zamana bırakın. Her konuda haklı haksız aramayın. Bazen iki taraf da hem haklı hem haksız olabilir. Zamanla birbirinizin dilinden daha iyi anlayacaksınız. Sivri yanlarınızı törpülemeyi ikinizde öğreneceksiniz. Herşeyi kafana takıp gözünde büyütme. Sonuçta bu adam evlenmeden önce de böyleymiş ve sende bu huylarına rağmen severek evlenmişsin. Eşinizle yuvanızı dağıtacak kadar büyük bir sorun göremedim açıkçası.

İnsanlar boşandıktan sonra öz anne babalarının yanına sığamıyorlar hele bir de çocuk varsa. Anneniz çocuğa kızsa üzüleceksiniz, üvey babanız suratını assa kendinizi sığıntı gibi hissedeceksiniz.

Daha çok gençsiniz ani kararlar vermeyin. Pişman olacağınız hareketlere ne kalkışın ne de dillendirin. Tepki koymak istiyorsanız sessiz kalın, eşiniz yokmuş gibi davranın, sürekli bağırıp çağırarak çözüme ulaşamazsınız.

Zamana bırakın. Her konuda haklı haksız aramayın. Bazen iki taraf da hem haklı hem haksız olabilir. Zamanla birbirinizin dilinden daha iyi anlayacaksınız. Sivri yanlarınızı törpülemeyi ikinizde öğreneceksiniz. Herşeyi kafana takıp gözünde büyütme. Sonuçta bu adam evlenmeden önce de böyleymiş ve sende bu huylarına rağmen severek evlenmişsin. Eşinizle yuvanızı dağıtacak kadar büyük bir sorun göremedim açıkçası.

İnsanlar boşandıktan sonra öz anne babalarının yanına sığamıyorlar hele bir de çocuk varsa. Anneniz çocuğa kızsa üzüleceksiniz, üvey babanız suratını assa kendinizi sığıntı gibi hissedeceksiniz.

Daha çok gençsiniz ani kararlar vermeyin. Pişman olacağınız hareketlere ne kalkışın ne de dillendirin. Tepki koymak istiyorsanız sessiz kalın, eşiniz yokmuş gibi davranın, sürekli bağırıp çağırarak çözüme ulaşamazsınız.
bana en son mesajı
akşam bana en güzel cevabını ver verde ben de görüyüm oldu
yani git gitte benmde görüym gittini oldu
şimdi bu durumda ben gitmessem her daim blöf yaptımı düşnece
ne yaparsam yapym gidemez mantıgından hareket edecek
gitsem bir türlü bir yandan bebegim var.
enisi sessiz kalmak bu lafı yutmak mı olr dersiniz =(

gidecek olan bak gidemem sanıyosun ama giderim demez bence. o yüzden eşinizin itimat etmemesi normal.

gidecek olan bak gidemem sanıyosun ama giderim demez bence. o yüzden eşinizin itimat etmemesi normal.

Orayı anladım zaten, bebeği annene bırak ev tut dedim. Çalışırken bebek annesinde kalır gündüzleri. Ne var ki bunda?
Konu sahibi asgari ücretle çalışıyormuş. Annesi zaten parayla torununa bakıyormuş. Bu şartlar altında annesinin kabul edeceğini pek sanmıyorum.

bana en son mesajı
Yazdım sana bir kaç soru sordum ama görmedin neyse.
Çık biraz dolaş oğlunla gitti sansın bakalım ne yapacak ?
Ewe geldiğinde de oğlumla biraz gezdim kafa dağııttım dersin.
Yani o aralıkta etekleri tutuşuyor mu tutuşmuyor mu görmüş olursun.

bana en son mesajı
eşinle yaşadığın sorunlar nedir tam olarak?
o yazdığın diyalogdan çıkarım yapamadım.
hangi hataları seni gitmeyi düşündürecek akdar zorluyor?

İlk defa haksız olduğunu düşünsemde bir üyeyi anladım.
Eşinle ilişkin kopmuş, sevilmediğini düşünüyorsun ve malesef adam sizden kaçıyor, sizde kendinizi çok yanlış ifade ediyorsunuz herşey çok büyüyor.
Öncelikle en son izin konusunda çok haksız olduğunuzu kabul etmelisiniz, adam da sizde bebekte o evde boğuluyor.
Biraz onuda anlamaya çalışın hem yok sayın, kendi kafanızı dinleyin muhattap olmayın.
Biraz birbirinizi özleyin
Bu hakimiyet savaşını bırakıp, saygı ve sevginizi yeniden canlandırmanız gerekiyor.
Diğer konuyu okuyup okuyup ben boğulmuştum. Biraz uzak durun eve geç gidin arkadaşınıza uğrayın bebekle avmye gidin ne bileyim biraz nefes alın
Gezmenin g sini ağzına alamaz diyordunuz ama asıl sorun bambaşkaymış adam gerçekten sizi ciddiye almayı bırakmış ki.
Yanlış anlamayın eleştirmek için değil gözüken tabloyu yazıyorum burdaki bazı yorumlarda çok kışkırtıcı oluyor burda okuyup eşinize dolmayın galeyana gelmeyin artık biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var.
Eşim hatasını anlamadı diyorsunuz ama mesela izin konusunda farklı yönlendirseydiniz olaylar böyle gelişmezdi siz ona çocuk gibi davranıp nesi haklı düşünüp düşünüp bulamıyorum gezmenin g sini ağzına alamaz dediniz her konuda böyle yaklaşırsanız tabiki cididye almaz. Çözümleyici değilsiniz, anneniz her gün geleceğine 3 gün gelseydi o dışarı çıksaydı üç günde bakmayı kabul etmezmiydi? Hem annenizin 3 gün tam günü olurdu hem eşinizin gönlü olurdu. Yada bu sefer böyle oldu idare et çocuk hasta oldu ama bi dahakine ben ayarlıcam sende görüşmek istediklerinle görüşürsün deseydiniz inanın olaylar böyle olmaz.
+1000000000000000000

Yazdım sana bir kaç soru sordum ama görmedin neyse.
Çık biraz dolaş oğlunla gitti sansın bakalım ne yapacak ?
Ewe geldiğinde de oğlumla biraz gezdim kafa dağııttım dersin.
Yani o aralıkta etekleri tutuşuyor mu tutuşmuyor mu görmüş olursun.
peki ya umrunda olmasa ? o zaman ne yapmalıyım
bunu deneyecegm aksam hava soguk ama olsun sıkı giydiririm oglumu onun gelme saatine yakın yapacagm hemde.

bunu deneyecegm aksam hava soguk ama olsun sıkı giydiririm oglumu onun gelme saatine yakın yapacagm hemde.
Olmazsa, evde yok say ve seni özlemesini sağla ?

Neden hatalı bu kadar eşin onu bi anlasam, napıyor bu adam?
Kıskançlık mı ne yanii ortada ki sıkıntılı olan şey ne ?

Boşanmayi düşündürecek ne probleminiz var. Sakince konuşmayı denedin mi? Terapi alacak durumunuz varsa bir de öyle deneyin. Çocuk da varmış. Hemen niye gitmeyi bosanmayi düşünüyorsun.

bana en son mesajı
Zaten durumu bu hale getiren de sizsiniz. Sürekli gideceğim boşanacağım diyerek. Farz edelim gittiniz eşinizde gurur yaptı peşinizden gelmedi. Ne yapacaksınız. Sonrası için bir planınız varmı? 3 gün sonra anneniz eşinizi arayıp gel eşini al derse daha kötü olmaz mı? Zaten eşinizin ailesiyle de sorunlarınız varmış, ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz.

Anneye giderek amaç ne? Gelip bizi alsın mı yoksa ipler koptu boşanıyoruz mu?
Orası netleşirse daha sağlıklı olur, çünkü bak ayrı eve çık diyenler de oluyo, amaç blöf yapmaksa ayrı eve falan çıkma tabi ama yok boşanıcam diyosan sanmıyorum ki başka bi adamla aynı evde rahat et

Bu bile blöf olduğunun kanıtı, gidecek kadın adamı beklemeden gider, aksi bak gidiyorum durdur beni demek

Back
X