• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Evine Gitmelimiyim Bebegimle...

Eşiniz ne gibi sorunlar yaratıyor bilmiyoruz.

Ama konuşmaya artık bu evliliği bitirmek istiyorumla başlayıp, sürekli sen suçlusun, sen yanlışsın, sen boş konuyorsun dersen, onu doğruya çekemeyeceğiniz çok net değil mi?

Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama sanki "biz" olmayı öğrenememişsiniz gibi.

e zaten gidemiyosun, annen eşime zaman ayırayım dememiş miydi geçen konunda yazmıştın, bu durumda çokta hoş karşılanmazsın heralde, kadın çocuğa baba baksın ben az nefes alayım demişken hem çocuk hem kızı evine gelse bilemem eşi ne der, aranız nasıl üvey babayla

Neden bu kadar anlaşamıyorsunuz?

Kavga sebepleri ne ?
neden anlaşmıyoruz
beni anlamıyor bn tatlı dille yaklaştıkca sinirlendiriyor..
yapma dediğim şeyleri ısrarla yapmaya devam ediyor
yalnışlarını gösteriyorm düzelmesini bekliyorum daha kötüye gidiyor
asla yalnışını görmüyor hatasını kabul etmiyor..
daha birkere hatasını kabul edipde gönlümü almamıştır..
hiç birşeyimz uymuyor sürekli fikir çatışması yasıyoruz
birşeyleri yapsa bile bizi düşündünden değil ben sırf birşey demeyim die..
kıymetimi bilmiyor kaybetme korkusu yok
biz olmayı ögrenemedi evli oldugunu idrak edemedi.

değer vermiyor bana..
asla kıymetimi bilmiyor
düşncelerimi fikirlerimi hiç bir zaman önensemedi..
hep bagırdı cagırdı ben ılımlı oldukca o çostu sessiz kaldkca anlamadı
yapma dediğim şeyleri inatla yaptı düzel dedikce düzelmedi..
haksız olsa bile asla kabul etmedi bir kere olsn gönlünü anlamadı..

Bak sinirlisin anlıyorum

Ama biraz da düşün diye soruyorum

Ne dedin yapmadı

Sana değer vermediğini nasıl anladın ne yapmıyor

Haksız olup kabul etmediği konu ne

Çok gençsin hayat zor

Eşinle Nasıl evlendiniz bilmiyorum
Ama beklentileriniz farklı gibi

Biriniz bardağın yarısı dolu diyor diğeriniz yarısı boş diyor ikiniz de dediğinizden dönmeyip o hatasını kabul etsin diyorsunuz sanki

Oysa cidden bardak yarım, yarısı dolu yarısı boş evlilik böyle bir şey

Eşiniz ne gibi sorunlar yaratıyor bilmiyoruz.

Ama konuşmaya artık bu evliliği bitirmek istiyorumla başlayıp, sürekli sen suçlusun, sen yanlışsın, sen boş konuyorsun dersen, onu doğruya çekemeyeceğiniz çok net değil mi?

Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama sanki "biz" olmayı öğrenememişsiniz gibi.
2 yılık evliyiz
evet asıl sorun bu
eşim biz olmayı ögrenemedi .!!
evli oldugun idrak edemedi.

Anneciğim seni çok özledim de. Ben sensiz bunalıyorum, biraz nefes almak istiyorum, ev işleri çocuk gerdi beni, biraz sende kalabilir miyim de. Ben anneme çok giderim normalde de. Farklı şehirlerdeyiz ama giderim yani. O yüzden anlamazlar bile. Zaten eşini getirme sıkılıyor bizim evde diyorlar :) Eşim sürekli aramazsa biraz soru sorarlar kavga mı ettiniz diye. Anlatırım o zaman ama geçeceğini bilirler yani. Hiç renk verme. Neşeli davran. :KK66:
olabilir aslnda peki geri dnmessem
ve annemin eşi beni istemesse o evde o zaman ne yapacagımm ?

neden anlaşmıyoruz

ifadelerin çok spesifik, yapma diyorum yapıyor hatasını anlamıyor...yapma dediğin ne hata gördüğün ne

Evliliğin ilk seneleri bu tarz anlaşmazlıklar normal. Benim eşimde ilk zamanlarda konuşup anlaşmak yerine evden gidiyordu. Ben arkasından mesaj atıyordum nerdesin nereye gittin filan diye. Zamanla bende bıktım o gitmeden ben çıkıyordum evden. O giderse nereye gittin diye sormadım artık çünkü bıktım sürekli her kavga da gitmesinden.

Sizde her kavga da boşanmak istiyorum, evden gideceğim dedikçe artık sizi önemsememeye başlamış. Birgün eşiniz de bıkıp elinize valizi tutuşturup git diyebilir.

Anneniz zaten yeni yuva kurmuş. Eşinin nasıl tepki vereceğini bilmiyorsunuz. Anneniz bir süre sonra evine git benimde huzurumu kaciriyorsun diyebilir. O begenmedigiz eşinize dönmek zorunda kalabilirsiniz.

Erkeklerin geneli ben haksizim demez ki zaten. Karısını aldatan erkek bile suçu yine karısında buluyor.

olabilir aslnda peki geri dnmessem
ve annemin eşi beni istemesse o evde o zaman ne yapacagımm ?
Boşanalım de eşine :) Bebeğini annene bırak, çalış iş bul ev falan tut. Ya da eşin evi terk etsin. Eşin seni seviyorsa gitmen işe yarayacaktır. Benim eşim o kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin, bugün gelmezsen bir daha gelmeleri çoook söyledi. Hep benim iradem kazandı. Annen çalışıyor mu?

İlk defa haksız olduğunu düşünsemde bir üyeyi anladım.
Eşinle ilişkin kopmuş, sevilmediğini düşünüyorsun ve malesef adam sizden kaçıyor, sizde kendinizi çok yanlış ifade ediyorsunuz herşey çok büyüyor.
Öncelikle en son izin konusunda çok haksız olduğunuzu kabul etmelisiniz, adam da sizde bebekte o evde boğuluyor.
Biraz onuda anlamaya çalışın hem yok sayın, kendi kafanızı dinleyin muhattap olmayın.
Biraz birbirinizi özleyin
Bu hakimiyet savaşını bırakıp, saygı ve sevginizi yeniden canlandırmanız gerekiyor.
Diğer konuyu okuyup okuyup ben boğulmuştum. Biraz uzak durun eve geç gidin arkadaşınıza uğrayın bebekle avmye gidin ne bileyim biraz nefes alın
Gezmenin g sini ağzına alamaz diyordunuz ama asıl sorun bambaşkaymış adam gerçekten sizi ciddiye almayı bırakmış ki.
Yanlış anlamayın eleştirmek için değil gözüken tabloyu yazıyorum burdaki bazı yorumlarda çok kışkırtıcı oluyor burda okuyup eşinize dolmayın galeyana gelmeyin artık biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var.
Eşim hatasını anlamadı diyorsunuz ama mesela izin konusunda farklı yönlendirseydiniz olaylar böyle gelişmezdi siz ona çocuk gibi davranıp nesi haklı düşünüp düşünüp bulamıyorum gezmenin g sini ağzına alamaz dediniz her konuda böyle yaklaşırsanız tabiki cididye almaz. Çözümleyici değilsiniz, anneniz her gün geleceğine 3 gün gelseydi o dışarı çıksaydı üç günde bakmayı kabul etmezmiydi? Hem annenizin 3 gün tam günü olurdu hem eşinizin gönlü olurdu. Yada bu sefer böyle oldu idare et çocuk hasta oldu ama bi dahakine ben ayarlıcam sende görüşmek istediklerinle görüşürsün deseydiniz inanın olaylar böyle olmaz.

Evliliğin ilk seneleri bu tarz anlaşmazlıklar normal. Benim eşimde ilk zamanlarda konuşup anlaşmak yerine evden gidiyordu. Ben arkasından mesaj atıyordum nerdesin nereye gittin filan diye. Zamanla bende bıktım o gitmeden ben çıkıyordum evden. O giderse nereye gittin diye sormadım artık çünkü bıktım sürekli her kavga da gitmesinden.

Sizde her kavga da boşanmak istiyorum, evden gideceğim dedikçe artık sizi önemsememeye başlamış. Birgün eşiniz de bıkıp elinize valizi tutuşturup git diyebilir.

Anneniz zaten yeni yuva kurmuş. Eşinin nasıl tepki vereceğini bilmiyorsunuz. Anneniz bir süre sonra evine git benimde huzurumu kaciriyorsun diyebilir. O begenmedigiz eşinize dönmek zorunda kalabilirsiniz.

Erkeklerin geneli ben haksizim demez ki zaten. Karısını aldatan erkek bile suçu yine karısında buluyor.
peki ben ne yapmalıyım o halde _?

Boşanalım de eşine :) Bebeğini annene bırak, çalış iş bul ev falan tut. Ya da eşin evi terk etsin. Eşin seni seviyorsa gitmen işe yarayacaktır. Benim eşim o kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin, bugün gelmezsen bir daha gelmeleri çoook söyledi. Hep benim iradem kazandı. Annen çalışıyor mu?

annesi 2.evliliğini yapmış üvey babası var

neden anlaşmıyoruz
1- Yanlışları ne?
2- Yapma dediğin ve onun inatla yaptığı şey ne?

Bana her yönden olumsuz geldiniz karı koca.
Aile danışmanına gitmelisiniz.

Surekli evi terketme ve bosanma lafini acmaniz dogru degil. Bunlar tabiki olabilir ama son noktadir. Siz bunlari cocuk korkutur gibi bir tehdit unsuru olarak kullaniyorsunuz. Yok artik bardaktan tasma noktasina geldik de ondan kullaniyorum diyorsaniz zaten annenizin tepkisini falan dusunmez gidersiniz. Kapiya atacak degil ya evladini ve torununu.

yok saymak sizce böyle bir adama çözüm olur mu ?
Üzgünüm ilişkiniz çok laçkalaşmış.
Bence bir çözüm bulmak çok zor.
Yok saymayı kafa dinlemen için önerdim.
Sürekli bağırış çağırışla yaşamak çok zor,iyi bilirim.

Back
X