arkadaşlar burda annemi kötüleme amaçlı bu konu açılmadı.dikkat ederseniz tüm ayrıntısıyla anlattım, annemle yanlış konuştugum diyaloğları bile yazdım...sadece yaşadıgım bir durumdan kaynaklı dertleşme var.annemi, bana emek çeken bir insanı burda yada başka bir ortamda kötüleyecek kadar ş.... Olmam..
Başım sıkışınca ilk koştugum kişi annemdir,herşeyimi paylaşırım... Bu konuda üslupla alakalı yanlış bir şey yaşadım, ama ana tema annemin eşime aramızda ve ailemizde gecen şeyleri anlatması ve benim bundan rahatsız olmam...
Burda konu açtım , elbetteki hak verende olucak hak vermeyende. Herkese saygım var...
60 yaşındasın diye bir kelime kullandım konumda anneme... Bunu yanlış anlayan kızlar oldu... Demek istedigim 60 yaşındaki bir insan tecrubeli olur,eşininin yanında kızıyla kavgasını anlatmaz,bugün küsüz, yarın konusuruz,sonuçla anne ile evlat arasına hiç birşey giremez..
Hepimizin çok sinirli anlarında 1. Dereceden yakınlarıyla konusurken saygı sınırıda aştıkları illaki oluyordur..kimse sütten çıkmış ak kaşık değil...
Eşim annemin söylediklerini kullanmaz , fakat dilin kemiği yok,ya kavga ettigimiz bir anda bazı şeyleri yüzüme vurursa eşim,ben çok üzülmekten korkuyorum....hep ne geregi var bilmesine diye düşünüyorum.. Ve ömür boyunca bu sabit fikirde olacagım...
Ama bu tarz durumlarda daha soğukkanlı, ve sakin olmam gerektigini biliyorum, ilk defa böyle bir durum oldu, inşallah bir daha olmaz...
Ben annemi aradım dün akşam, hiç birşey olmamış gibi konuştuk... Yani konuşuyoruz... E peki biz seninle et tırnak gibiysek ne geregi var aramızda sürtüşmeleri duyurmaya... Demek istedigim buydu kızlar...herkese teşekkür ediyorum tekrar...
arkadaşlar burda annemi kötüleme amaçlı bu konu açılmadı.dikkat ederseniz tüm ayrıntısıyla anlattım, annemle yanlış konuştugum diyaloğları bile yazdım...sadece yaşadıgım bir durumdan kaynaklı dertleşme var.annemi, bana emek çeken bir insanı burda yada başka bir ortamda kötüleyecek kadar ş.... Olmam..
Başım sıkışınca ilk koştugum kişi annemdir,herşeyimi paylaşırım... Bu konuda üslupla alakalı yanlış bir şey yaşadım, ama ana tema annemin eşime aramızda ve ailemizde gecen şeyleri anlatması ve benim bundan rahatsız olmam...
Burda konu açtım , elbetteki hak verende olucak hak vermeyende. Herkese saygım var...
60 yaşındasın diye bir kelime kullandım konumda anneme... Bunu yanlış anlayan kızlar oldu... Demek istedigim 60 yaşındaki bir insan tecrubeli olur,eşininin yanında kızıyla kavgasını anlatmaz,bugün küsüz, yarın konusuruz,sonuçla anne ile evlat arasına hiç birşey giremez..
Hepimizin çok sinirli anlarında 1. Dereceden yakınlarıyla konusurken saygı sınırıda aştıkları illaki oluyordur..kimse sütten çıkmış ak kaşık değil...
Eşim annemin söylediklerini kullanmaz , fakat dilin kemiği yok,ya kavga ettigimiz bir anda bazı şeyleri yüzüme vurursa eşim,ben çok üzülmekten korkuyorum....hep ne geregi var bilmesine diye düşünüyorum.. Ve ömür boyunca bu sabit fikirde olacagım...
Ama bu tarz durumlarda daha soğukkanlı, ve sakin olmam gerektigini biliyorum, ilk defa böyle bir durum oldu, inşallah bir daha olmaz...
Ben annemi aradım dün akşam, hiç birşey olmamış gibi konuştuk... Yani konuşuyoruz... E peki biz seninle et tırnak gibiysek ne geregi var aramızda sürtüşmeleri duyurmaya... Demek istedigim buydu kızlar...herkese teşekkür ediyorum tekrar...
Ben sizi anlıyorum 10 ay önce evlendim ve annemle didisip birbirini kiran bı iliskimiz oldu son yıllarda esimin ailesine koz vermesini özellikle kayınvalideme karsı beni korumasni aksi takdirde degerimi bilmediklerini kaç kez söylesem de annem karsı taraf gibi cirkeflesmyrdu tabiri caizse.. Bende sanki bana kötülük yapan annemmis gibi benim hakkımı arayamiyrsn diye annemi o kdr kırdım ki evleneceğim zamana kadar
kırmızıyla işaretlediğim yaptıgınız yorumlar ne kadar çocukça.... olumsuz yorumlar illaki olur sonuçta burda konu açan kişi bunlarıda göze alan kişidir.... ama bu baya bir çocukça ya... diyecek söz bulmaıyorum sizeee
kayınvalidem ben onlarda yeni evliyken kalıyorken 5 çocugunu etrafına almış 'gelinin yanında birbirinizle sıkı fıkı olun, sakın sır vermeyin ' diyipte bu kadar kurnaz olupta
benim annemin saflığı , rahatlığı beni geriyor....
sen nasıl bir mantık abidesisin ya... kaynanayı nerden çıkardın,bu konuyla kaynananın ne alakası var... aslında senin başka bir konuda yaran var da benimle araya soktun kaynana konusunu... görende 40 yıldır gelinlik yapmıssında yorum yapıyorsun sanacak...daha evlenmemişssin bee
canım sen annenin huyunu degiştiremezsin.o öyle gelmiş öyle gider saf bi insan herkeside kendisi gibi görüyor demekki.ama sen aşırı agressif davranmışsın.ayrıca eşinde hata var sanırım çünkü bir yorumunda kaynananın eşine söyledigi aabin olayını eşin sana anlatmış sanırım zira daha sonradanda kaynanandan duymuşsun bunu.eger bunu sana eşin anlattıysa çok çok büyük bi hata.
sen istedigin kadar kız annene o huyunu degiştirmeyecek bu yaştan sonra degiştiremezsinde annenle aranın bozulduguyla kalırsın.ki gereksiz bence.
örnek verecek olursam eger
benim annemler her bayram seyran demedi hastalıkta mutlu haberlerde kaynanamları aradı hep hemde ne arama mesela görümcem nişanlandı ben ordaydım o sırada annem aradı kaynananların ev telefonunu versene dedi anne ben ordayım vereyim teli dedim olmaz ayıp olur ben evlerini arıycam dedi düşün bu derece aradılar.ama benim annemin babası öldü kaynanam 2 hafta sonra aradı başın sagolsun diye.artı ben 4 gün önce kürtaj oldum bebegim öldü eşimi aradılar beni telefonaa istemediler bile.
ona ragmen annem hala her beni aradıgında annenler nasıl diye soruyor.bende ne soruyosun diye kızıp duruyorum ama o sormaya devam ediyor.bende artık kızmıyorum anneme napıyım o öyle yani o yüzden hiç ne kendini ne anneni ger boşu boşuna .
sen haklısın annede olsa cızgısını bılmelı ıkınız basbasayyyken ıstedıgını konussun ama sonucta dıgerı el oglu zaman ınsana ne getırır kımse bılemez kımsede senın cektıklerını bılmeden yargılayamaz! Ama masallah gene bızım akılküplerı sahneye dalmıs hatta bırısıde demıskı oku forumu kım senı haklı görüyoHeyallahım ya bunun gıbıler ınsanı katıl eder Ayrıca yorumlara verdıgın sert cevablardada haklısın herkez haddını bılerek yorum yapsın bu hırcın bı sekılde yargılama hakkını kım verdıkı sıze sız kımsınız?? Ay neyse konu sahıbı sensın ben fazlaca sınırlenmeyım Bazıları ıcın tatlı canımı üzmeyede hıc degmez
Aile içi durumların eşe yansıtılmaması gerektiğini düşünenlerdenim bende.. Bunun düşmanlıkla hiç ilgisi yok.
Eşide olsa insanın bazı konularda ince bir mesafeye ihtiyacı var..
Burada ki asıl mesele, siz eşinize yansıtmayacaksınız diye annenizi kırmışsınız.
En önemli yer ise; eşinize yansıtmayacaksınız diye çabalarken daha çok yansımış..
Anneniz kapris yaptığında, '' aa şimdi ben annemin gönlünü alırım'' diye geçiştirip, kalkıp annenize sarılsaydınız, yapmak istediğinizi başarmış olurdunuz.
Eşinizin yanında '' gelmese gelmesin '' demeniz düşüncenizle tam tezat olmuş.
Herneyse annenizle konuşmuşsunuz meseleyi çözmüşsünüz. Buna sevindim.
Çocukça mı?Yaptığım yorumdan cımbızla çıkardığınız tek sonuç bu mu?
Yorumumun aldığı beğenilere bakıp öyle konuşsaydınız bari,gerçekçi olurdu en azından.
Sizin sinirleriniz çok bozulmuş bence,burada aldığınız tepkiler belli.
Tek tepki veren ben olsam hadi haksız olayım da,
durumunuz ortada işte,fazla söze gerek yok!
Annenize karşı kullandığınız üslup ve burada hak vermediğimiz için çirkinleşme boyutu da malum.
Siz bildiğinizi yapın o halde,vicdanen ne kadar rahat olursunuz o tartışılır.
konu sahibi arkadaşım biraz rahat olmayı denesen iyi olur sanırım anneni kırma bor yere sonucta eşin seninle evli her türlü kabul etmiş neden aman duyulmasın diye kendını sıkıyorsun ki duyarsa duysun duyduklarından dolayı senı boşayacak halı yok eger boşarsada ya da bunları bir gün koz olarak kullanırsada adam degıldır derım...
erkeklerın genel huyları bu fazla birşey söylemezler aile konularında hele cok ketumdur.Kaç eş bulursunda anne bulamazsın bence özür dile affettir kendını
annemle konuşuyoruz, diğer yorumlarda yazmıştım zaten...
benim eşim annesiyle sorun yaşadıgını adım gibi bildigim gün, çok canı sıkılır, morali bozulur ama bana birşey demez... belkide benim oldugum bir konudur, konu büyümesin diye söylemiyor olabilir bana..bilmiyorum :26:
Telden giriyorum yazim hatalari yapmisim beni taniyormussunuz gibi anlatmisim sanirim
koz verme me sini mi vermesini mi?
korumasını isterken devamında çirkefleşmiyordu demişsiniz korumuyor olmasındanmı.
:44::44:ya kapkarışık geldi sadece alıntı yaptığım anlatımınız.
bi açarmısınız merak ettim ...
valla okuduığum kadarıyla çocukça davranan sizsiniz. yazık annenize!kırmızıyla işaretlediğim yaptıgınız yorumlar ne kadar çocukça.... olumsuz yorumlar illaki olur sonuçta burda konu açan kişi bunlarıda göze alan kişidir.... ama bu baya bir çocukça ya... diyecek söz bulmaıyorum sizeee
evet biliyorum, anneme sert çıkıştım. kesinlikle haklısınız keşke o an mutfaktan çıksaydım geçiştirseydim ama düşünemedim...
ben sadece teyzemle annemi o an güzel bir şekilde uyardım.çünkü teyzem, annem birşey anlatırken ağzını bozmaya başlamıştıki bende o şekilde bir diyaloğun eşim tarafından duyulmasını istemedim.... daha sonra annemden gördüğüm tepkiyle tabiri caizse kayış koptu.... biz daha sonra eşimle dışarı çıkıyoruz ve ben annemide arıyorum sende gel diye oda teli yüzüme kapatınca çok sinirlendim.bi anda herşey gözüme battı..
birde diger bi yorumda okudum... benim annemin çocuklarıyla sorunlu, eşiyle sorunlu, kendi kardeşleriyle sorunlu olarak eşim tarafından bilinmesini istemem...bu sorunlarda illaki annemin suçlu ve sorunlu oldugu anlamına gelmiyor ama ortada hata varsa yine yüzde 50 payıyla yine anneminde var..benim bunu eşimin bilmemesini istemem yine annemi dolaylı olarak savunmamı gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?