konu sahibinin eşi her şeyi başa kalkan biri mi acaba.?
belki de babası annesinin başına kalkmıştır her şeyi?
merak ettim, gelip cevap verse keşke...
konu sahibinin eşi her şeyi başa kalkan biri mi acaba.?
belki de babası annesinin başına kalkmıştır her şeyi?
merak ettim, gelip cevap verse keşke...
HerKes hatalı oldugunda hem fikir olunca bisey yazmak istememiş olabilir..annesini şikayet etseydi sorun degildi ama konu başlığı cok antipatik geldi biraz kırıcı konuştum o yüzden hiç huyum olmadıgı halde..umarım okumuştur yazılanları ve hatasını telafi eder cvp vermesinden daha önemli o kısım :)
sıze aynen katılıyorum .yanı kendı aıle sorunlarınızdan once ,bence sız kendı karı-koca ılıskınıze bı goz atın .
bu nasıl bır ılıskı ben anlamadım .aynı yastıga bas koydugunuz kısı sankı dusmanınız.
sız artık bı aılesınız,sızın bırbırnızden saklayacak nelerınız olabılır .
evlenırken bıle ,ıyı gunde kotu gunde dıyerek ımza atılır .ama sankı sız esınızle yabancı gıbısınız .
esınızın agzına laf vermekden cok cekınıyorsunuz .belkı esınız de sızın gıbı sıze sır vermeye
o da cekınıyor .ama boyle evlılık olur mu yaa .
ıkınızın bırbırınızın yanın da en rahat hıssedecegınız yer olması gerekırken ,
ıkınız de dıken ustundesınız bırbırınıze karsı .lutfen bırbırınıze guvenın .evlılık bu degıl kesınlıkle
senın sırrını eşin bilmeyecek de kım bılecek .siz düşman degıl karı kocasınız .
ıkınızın de bırbırınızden saklınız gızlınız olmamalı .
Okurken yok artık dedirten konulardansınız.
Ne kadar inndırmışsınız kendinizi annenizin patavatsız olduğuna.
Sorun anneniz değil ki,sorun sizsiniz!
Ayrıca kiminle evlisiniz kuzum,osmanoğulları soyunun yaşayan son şehzadelerinden biri ile mi?
Resmen eşinize laf vermemek adına kırıp geçirmişsiniz annenizi.
Yazık ki ne yazık!
Ben annemi terslemek şöyle dursun,hakkında tek bir olumsuz yorum için tanıdığım bütün herkesi silerim,
bunu yapan eşim bile olsa!
Türkiye'de yaşıyoruz farkındamısınız?
Bizim kültürümüzde kadınlar bir araya gelince illaki kötü amaçlı olmak zorunda değil ama,
ortak tanıdıklarını konuşurlar.Ne var bunda?Teyzenizin söylediği cümlede de ''amaaaan ne edepsiz kadın,nasıl aile bunlar''
dedirtecek türden bi taşkınlık da yok.Eee bu tepki neden?
Merak etmeyin kocanız sizi ailenizin kendi aralarında yaptığı masumane sohbet yüzünden bırakmaz,bıraksa bile öyle koca yine bulursunuz ama bir anne daha bulamazsınız.
Anneniz eşsizdir!Ve siz böyle yumurtadan çıktım ama kabuğumu beğenmeme bağlarsanız ilişkinizi,hem eşinizin gözünde,
hem çevrenizin nazarında kendi değerinizi kaybedersiniz.
Hayır ne yapmış kadıncağız anlamadım ki,damadına iyilik olsun diye park yerini söylemiş.
Neymiş kocanızdan önce biri kapmış da o arada kocanız arabayı almaya gitmiş de bik bik bik...
Vallahi çok zor ve enteresan bir insansınız.Annenizin ve eşinizin hiç bir şey yapması lazım gelmez.
Siz hayatı zorlaştırmak için tek başınıza yetersiniz!
ben bir de şuna takıldım pis inadımdır,açmam telefonunu diyorsun...gelmezse gelmesin biz çıkalım diyosun eşine. annene mi trip atıyorsun?annene mi küsüyorsun? annen yazık kimbilir ne haldedir?işte yaşlandıktan sonra böyle çocuğunun maskarası olacağına insan ne yaşasa daha iyi ya.
bilmem kaç yıl elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış,sonra ailemin sırlarını eşime bile vermem kisvesi altında kadıncağızı kır,dök... bütün forumu oku sana bi tane haklısın diyen varmı? smuwila ya baksana ne diyor annesini kaybetmiş 2 ay önce, geri gelir mi,gelmez...
anne ya anne.
bi de eşine kendini iyi göstermek için,dedikodu yapacaklardı,engel oldum diyosun,annen teyzen dedikodu yapıyor,iyi huylu ahlaklı orkidem engel olmaya çalıştı diye annesi küsüyor...annene böyle davranıyorsun,Allah bilir kayınvalidene nasıl davranıyorsun?
eşim başıma kakmaz kesinlikle, ama sizde çok fazla küsme olayı var demişti evliliğimin ilk aylarında eşim bana söyledi....söylediginiz doğru babam herşeyi annemin ailesindeki herşeyi annemin başına kaktı.. ve buda bende bilinçaltında çok fazla yer etti.
HerKes hatalı oldugunda hem fikir olunca bisey yazmak istememiş olabilir..annesini şikayet etseydi sorun degildi ama konu başlığı cok antipatik geldi biraz kırıcı konuştum o yüzden hiç huyum olmadıgı halde..umarım okumuştur yazılanları ve hatasını telafi eder cvp vermesinden daha önemli o kısım :)
üslupla lakalı bir sorunum oldu,haklısınız... ama annemin bizim aramızdaki kavgayı eşime yansıtması beni çok fazla gerdi....o yüzden bende sinir tavan yapınca kırıcı oldum..
annesinin ailevi şeylerini eşine yansıtmaktan rahatsız olan bir çok kişide burda yorum yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?