Boş vakit sahibi olmak ayıp mı ya?
Şahsen ben doğum iznindeyim benim çok boş vaktim var mesela şu an
Sizin hiç işiniz yok
Sizin hiç bu konuda yorum yapmamanız lazın
Ama vizyon hiç gelişmemişBenim işim bol. Ben her gün tez yazıp kurslara gidiyorum canım. Dans kursuna kadar aktifim merak etme
Vizyonu değerlendirecek kişi siz değilsiniz. Sizde de gelişmeyen pek çok şey aşikar.Ama vizyon hiç gelişmemiş
Yazık valla
'Bir derdim var' bölümü gelin burda yargı dağıtıp milleti eleştirin bölümü değil demek kievmiş kiraymış,kardeşinin hamilelik ihtimali fln dert etmiş konu açmış istediği yorumları alamayınca da burdaki üyelere çemkiriyor..madem hiçbir şeye minnet etmeyeceksiniz, ihtiyacınız yok ve her şey süperse neden "bir derdim var" bölümüne konu açtınız ??
bence burada çok büyük bir derdi olan biri varsa anneniz babanız ben onlara üzüldüm.
Tezlerimizi kapıştıralım mı?Vizyonu değerlendirecek kişi siz değilsiniz. Sizde de gelişmeyen pek çok şey aşikar.
Siz otururken biz de yazıyoruz işte. Boş boş lise terk gibi oturup beklemiyoruz sonuçtaTezlerimizi kapıştıralım mı?
Ne tezmiş arkadaş bitince boynunuza asın lütfen görmeyen kalmasın
Anlata anlata bitiremediniz
Neyse tamam inşallah kendimi durdurabilip yazmam tekrar
Bak bu huyumu durduramıyorum
O gelişmedi işte bende
siz derdinizi yazdınız biz de size diyoruz ki bakış açınızı değiştirin...bunu biraz sert söylemiş olabiliriz ama gerçekler acıdır.'Bir derdim var' bölümü gelin burda yargı dağıtıp milleti eleştirin bölümü değil demek ki
Ben çoktan yüksek lisansımı tamamladığım için şu an boş oturmaya vaktim var çünküSiz otururken biz de yazıyoruz işte. Boş boş lise terk gibi oturup beklemiyoruz sonuçta
Şekerim sınandım diyorum işte. Bak ailemin bütün mal varlığını reddettim, hepsini kardeşime vermelerini söyledim. Hem de seninki gibi yarım ev falan değil verdiğim. Aynı şekildeSınanmadığımız hiçbir şeyin masumu değiliz unutmayın. Klavye başında sallamakla olmuyor.
Herkes aynı olamaz hayatta. Ben buyum bitmiştirŞekerim sınandım diyorum işte. Bak ailemin bütün mal varlığını reddettim, hepsini kardeşime vermelerini söyledim. Hem de seninki gibi yarım ev falan değil verdiğim. Aynı şekildeKudrAlobar da kardeşine verilmesini istediğini söyledi. Bak sınandık ve duruşumuz bu. Kocalarımız ağzını açamıyor. Bize neden cevap vermiyorsun? Sınandığımız için mi
Demekki sınandığı halde karakterli duruş sergileyenler de varmış hayattaHerkes aynı olamaz hayatta. Ben buyum bitmiştir
Aynen bkz benDemekki sınandığı halde karakterli duruş sergileyenler de varmış hayatta
Aynen yarım ev için kocayla kendini ortadan ikiye yırtmak baya karakterli ciddenAynen bkz ben
Bunlara cevap veremiyor asla. Hatta ifade bile koymuyor, görmezden geliyor.Şekerim sınandım diyorum işte. Bak ailemin bütün mal varlığını reddettim, hepsini kardeşime vermelerini söyledim. Hem de seninki gibi yarım ev falan değil verdiğim. Aynı şekildeKudrAlobar da kardeşine verilmesini istediğini söyledi. Bak sınandık ve duruşumuz bu. Kocalarımız ağzını açamıyor. Bize neden cevap vermiyorsun? Sınandığımız için mi
Hahaha yes canımAynen yarım ev için kocayla kendini ortadan ikiye yırtmak baya karakterli cidden
Aaa cevap vermiş. Evet siz busunuz. Bencil ve kötü niyetli bir ablasınız. Anladık bunu zaten en baştan. Siz de anladıysanız problem yok.Herkes aynı olamaz hayatta. Ben buyum bitmiştir
Size ne ? Defolun gidin sizle uğraşmamAaa cevap vermiş. Evet siz busunuz. Bencil ve kötü niyetli bir ablasınız. Anladık bunu zaten en baştan. Siz de anladıysanız problem yok.
Yok verdi cağğğnım karakterli duruş sergiliyomuş bizim heralde pis tokgözlüler olarak kkda yerimiz yok…. Kellemizi ne zaman alırlar acaba?Bunlara cevap veremiyor asla. Hatta ifade bile koymuyor, görmezden geliyor.
Anca hakaret edebileceği yorumlara yazıp arada bir umurumda değilsiniz diyor. Yeğenim 2,5 yaşındayken bişey yapmasına izin vermeyince umyumda diişinij derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?