İşte insanlar detayları bilmeden yorum yapıyor. Sizin gibi soru sorarak anlamaya çalışmadan direkt atlıyorlar. Bizim toplum böyle cahil (sözüm bilgisizce ve vakti bol issiz gibi yorum yapan diğerlerine)
Aynen kardeşlik. Bu konu bana çok şey öğretti. Okut, meslek edindir, terbiyesini ver tamam. Mal mülk yapmak için yırtınma, ye gitsin. Ohhh.Amin yarabbim,evlerden ırak senin gibisi.Ama böylelerini okudukça kuruş bırakmamak gerektiğini anlıyorum, yesin içsin, canim feda yavruma ama ,anliyoruz ki kimseye mal mülk bırakmayacaksın bunu sayenizde anladık
Tek işinize orası geldiği için sanırım o kısım çok doğru gelmiş
Ama yok asla tenezzül etmezsiniz ailenizin gelirine karı koca
Hahaha okey yargı hanım. Umrumda değilsin. Güle güleeeAy karı-koca 1. kata merdiven dayayıp evin camlarına ekmek banacaklar neredeyse, neye tenezzül etmiyormuş?
Katiyen kabul etmiyorumAy karı-koca 1. kata merdiven dayayıp evin camlarına ekmek banacaklar neredeyse, neye tenezzül etmiyormuş?
Hay ağzını opeyim kendisi okumus etmiş gel evinde otur diyede ailesi soylemis ama kendisi ayri eve cikıp tek maaşla pıt diye cocuk yapmayı tercih etmiş o zaman kimseden birsey beklemeyip basının çaresine bakıcaksınİki daire haksızlık diyenler sizce konu sahibi yarın öbür gün kardeşi muhtaç olsa elinden tutacak karakterde bir insan mı? Biz burada az çok anladıysak karakterini anne baba evladını bizim bin katımız tanır. O yüzden muhtaç olma ihtimali olan çocuğun geleceğini garantiye almaya çalışıyorlar mecburen.
Evet çok da memnunum tercihimden.Hay ağzını opeyim kendisi okumus etmiş gel evinde otur diyede ailesi soylemis ama kendisi ayri eve cikıp tek maaşla pıt diye cocuk yapmayı tercih etmiş o zaman kimseden birsey beklemeyip basının çaresine bakıcaksın
I can relate diyorumEvet çok da memnunum tercihimden.
I can relate diyorum
Siz seversiniz İngilizce
İşinize gelmeyen her şey yargı. Aileniz size yine insaflı davranıyor. Ben olsam, okuttum mu okuttum büyüttüm mü büyüttüm, hadi yallah ben nasıl koştum ekmeğimin peşinde sen de koş, hazıra bel bağlama, para nasıl kazanılır mal nasıl yığılır bi öğren sonra talep edersin hazırı diye terlikle kovalarım.Hahaha okey yargı hanım. Umrumda değilsin. Güle güleee
Fikrim soruldu da söyledim demedim kiSize fikrinizi soran olmadı ama neyse hadi bakalım
Tamam o zaman anenin malı seni ilgilendirmez otur bak bebeneEvet çok da memnunum tercihimden.
Size kalmadı bana otur bak demek. Siz kendi hayatınıza bakın.Tamam o zaman anenin malı seni ilgilendirmez otur bak bebene
Vakit bol sizde demek yazın yazın hahahaBüşra, anne baban evlat ayırıyor, kardeşin ise hastalığın arkasına sığınıp okuyup çalışmaktan aciz, üstüne yetmezmiş gibi çocuk sahibi olmak için ağlayıp duruyor. Olan da senin gibi kendi kendine çabalayıp olağanüstü eğitim alan kızlarına oluyor. Kocan ise evlenmeden gezip görmüş, engin görüşlü bir bilge. Ailenle ilgili söyledikleri tamamen seni düşündüğü için.
Buradakilerin laflarına itibar etme.
Ah geliyor hemen. Siz tamamen yok olun da gelsin anneciğimSiz gidin anneniz gelsin. Ne akıllar veririz ona.
Ne münasebet yok olmak. Onun için işi gücü bırakırım.Ah geliyor hemen. Siz tamamen yok olun da gelsin anneciğim
Boş vakit sahibi olmak ayıp mı ya?Vakit bol sizde demek yazın yazın hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?