Sen mi tenezzül etmiyorsun?Resmen kıvranıyorsun bana az verecekler,kiramı vermiyorlar diyeBen de tenezzül etmedim zaten. Etsem gidip bedava otururdum aile apartmanına
Sonraki ayın kirasını verirken de bi uğrayın.Ben de tenezzül etmedim zaten. Etsem gidip bedava otururdum aile apartmanına
Ha ha evet aynenSen mi tenezzül etmiyorsun?Resmen kıvranıyorsun bana az verecekler,kiramı vermiyorlar diyeesim aileme bir sey demedi demişsin yok bir de yüzlerine böyle konuşsunda ağzının payını alsın, burada sorun sana senin ailenle ilgili konuşabilmesi.Ama sen de aile bilinci olmadığı için adam kendine her şeyi hak görüyor
Size koşucam coşku ve heyecanla ok?Sonraki ayın kirasını verirken de bi uğrayın.
Ahhahhah halamın 2 kızı aynı yıllarda evlenmişti,biri hamile kalınca halam,eyvahlar olsun X kıskanacak,o da çabuk hamile kalsa bari,yoksa uğraş dur demişti:)Sana gelince 30dan once dogurmak lazim kardeşine gelince 22 de bakamaz
Tenezzül etmemek şöyle olur ,onlar benim annem babam ,mal onların malıdır, canları nasıl isterse öyle yerler.Gelmişim 27 yasina evlenmişim 40 ina merdiven dayamış adamla, yapmışım yuksek lisansımı, akademik kariyerimi ,benim kimseye ihtiyacım yok.Esim kim oluyor ki benim annemin babamın yorgunluktan ölerek çalıştığı malın hesabını yapacak demektir.Senin ki resmen ,bana para vermiyorlar diye ağlamak oluyor maalesefHa ha evet aynen
Son cümleniz çok doğru fakat size de saldıracaklar şimdi şu yargı tayfası. Gülün geçin boş hepsieşinize ne ya sizin ailenizin malından mülkünden? insanlar daha hayattayken yok bize kaç ev verecek, kaçıncı kat olacak, yok kirasını versin bari....insanlar hayattayken mallarını istedikleri gibi tasarruf edebilirler. ancak sizin kız kardeşinizin de öyle çok dezavantajlı bir durumu varmış gibi gelmedi bana.
Hahaha boş vakit ve dolu yorum thanks tatlım. Kendine hayatına güle güleAhhahhah halamın 2 kızı aynı yıllarda evlenmişti,biri hamile kalınca halam,eyvahlar olsun X kıskanacak,o da çabuk hamile kalsa bari,yoksa uğraş dur demişti:)
Konu sahibi anlaşın da bari,sizinki buyuyune dogursun kardeşiniz:)
22 yaşında da baya genç anne olur,büyüyünce abla kardeş sanirlar valla:)
Hem anneniz bakar onun çocuğuna zaten,bakamaz diye üzülmeyin,bebeğinizi de üzmeyin..
Çok ağlıyorum bak hahahaha. Derdim de sana kalmis vah canım kıyamam yorumlarına ve o değerli eleştiri vaktineeTenezzül etmemek şöyle olur ,onlar benim annem babam ,mal onların malıdır, canları nasıl isterse öyle yerler.Gelmişim 27 yasina evlenmişim 40 ina merdiven dayamış adamla, yapmışım yuksek lisansımı, akademik kariyerimi ,benim kimseye ihtiyacım yok.Esim kim oluyor ki benim annemin babamın yorgunluktan ölerek çalıştığı malın hesabını yapacak demektir.Senin ki resmen ,bana para vermiyorlar diye ağlamak oluyor maalesef
Ya sen asil psikolojik olarak sorunlusun bence bak cımbızla isine gelen yorumları nasıl buluyorsun .Ne kadar bencil bir insansın sen ya ,resmen kardeş kıskançlığından kıvraniyorsunSon cümleniz çok doğru fakat size de saldıracaklar şimdi şu yargı tayfası. Gülün geçin boş hepsi
Siz kardesimsiniz ve sizi çok kıskanıyorum evet, haklısınız okey girlYa sen asil psikolojik olarak sorunlusun bence bak cımbızla isine gelen yorumları nasıl buluyorsun .Ne kadar bencil bir insansın sen ya ,resmen kardeş kıskançlığından kıvraniyorsun
Ağlamasan açtığın konuya bakÇok ağlıyorum bak hahahaha. Derdim de sana kalmis vah canım kıyamam yorumlarına ve o değerli eleştiri vaktinee
Konu sana dert oldu süper yesAğlamasan açtığın konuya bak
Son cümlesi doğru tabii ki,annenizin eli hep ustunde olacak,niye dejevantajli olsun..Son cümleniz çok doğru fakat size de saldıracaklar şimdi şu yargı tayfası. Gülün geçin boş hepsi
Tek işinize orası geldiği için sanırım o kısım çok doğru gelmişSon cümleniz çok doğru fakat size de saldıracaklar şimdi şu yargı tayfası. Gülün geçin boş hepsi
Senin gibi evlat bana dert oldu ,yazık anana babana ,buraya konu açıyorsan herkesin fikrini duyacaksın, kusura bakmaKonu sana dert oldu süper yes
Siz de evladinizdan sinanmayin aman dikkat edin. Neyden korkarsaniz ve kinarsaniz onu yaşarsınız.Senin gibi evlat bana dert oldu ,yazık anana babana ,buraya konu açıyorsan herkesin fikrini duyacaksın, kusura bakma
Amin yarabbim,evlerden ırak senin gibisi.Ama böylelerini okudukça kuruş bırakmamak gerektiğini anlıyorum, yesin içsin, canim feda yavruma ama ,anliyoruz ki kimseye mal mülk bırakmayacaksın bunu sayenizde anladıkSiz de evladinizdan sinanmayin aman dikkat edin. Neyden korkarsaniz ve kinarsaniz onu yaşarsınız.
Koş anam. Koş yavrum.Size koşucam coşku ve heyecanla ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?