anneme rko çeksem anca rahatlayacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben başlığı anlamadım Gangsta

Zekice bir özet konunun başlığı; S sassyassyy kendini kötü hissederken bile güzel tiye almış.
Amerikan güreşinde rakibi kafa kola alıp, kendi vücut ağırlığını bindirerek kafasını yere çakmak, rakibi yere vurmak oluyor.
Yani şu:

Ve bazen eşim de dahil olmak üzere bazı insanlara tam olarak bunu yapmak istediğim olmuştur; o yüzden çok güldüm.

Hahaha çok iyiymiş, ilk defa duydum
Teşekkür ederim açıklama için

Ne güzel kavınyalide oğlunu vermek istiyor

Kendi annen sevgilinin annesinden daha çok seni düşünüyor ve iyiliğini istiyor. Bunu unutma

Hep bunu savunan biri olarak artık söylüyorum ki maalesef canım bazen 7 kat elden bile kötü olanlar var ne düşüncesi kızını yalnız bırakmaya çalışan anneyi gördüm kızı ameliyata girmesine 2 gün var onu ağlatmak için evine gelmesini biliyorum artık ben de bu düşünceden sırıldım

kadın veya adamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. gitmezsen ayıp olur. git ve yüzleşmekten korkma, konu açılırsa erken olduğunu sebepleriyle birlikte anlatırsın. ama gitmeyip kaçarsan çocuk gibi hareket ediyor olursun. kolundan tutup zorla nikah masasına oturtacak değiller ya :)

Oyy babasinin aramasi kotu olmus
Git bakalim yemege ne yumurtlayacaklar
Ama kuzu ozelden yazicam simdi sana
Bu is sarpa saracak diyim ben sana

karar verdim gideceğim ama umarım her şey daha kötü olmaz

Rko ne demek

sinirlendi. senin ilişkin insanların üzerinde söz sahibi olabileceği bir şey değil herkes yerini bilsin ben onun annesini babasını gördüğüm yerde diyeceğim şeyi iyi biliyorum bunlar bizim ailemizden yararlanmaya çalışıyorlarsa çok yanlış yerdeler tarzı konuştu. umarım babamın konuşmasına gerek kalmaz yani hem bizim aramız bozulur hem de onların arkadaşlığı biter.

Erkek arkadaşınızın annesinin tavrı çok ilginç. Neden ki bu nişan ısrarı? Hani durumları iyi olmasa oğlunu zengin aile kızına yamamaya çalışıyor diyeceğim de öyle bir durum da yok. Sizi sevmiş olmasının da etkisi vardır tabii ki ama bu kadar ısrar kara kaşınız kara gözünüz için değildir herhalde sadece.
Babanızla arkadaş oldukları için oğulları evinize girip çıkıyor diye mahcup mu hissediyor acaba kadın? Sizin aile yapınız müsait bu duruma ama kadın biraz geleneksel yapıdaysa "oğlum kızınızı oyalamıyor" diye ispat çabasına girmiş olabilir mi acaba kendi kendine? Çok değişik durumlar.

Annenize diyecek bir şey yok zaten. Onun yaptıkları için hayatınızın hiçbir anında hiç kimseye karşı mahcup hissetmeyin kendinizi. Herkes kendisinden sorumlu. Aklı başında hiçbir insan da sizi annenizin davranışları üzerinden değerlendirmez.

Annen uni mezunuydu degil mi? Sanki kendi annemi gordum bir an ahahaha. Ya bu cok sey bilen,egitimli ve kulturlu insanlar bazen boyle halka karismakta zorlaniyor bence, normal insan gorunce sorun yasiyorlar,hepsi fazla zekadan bence. Eger ki sen annene cektiysen eminim o da cok zeki bir kadindir.

Ya bir hatadir olmus tanistirmissin anneleri
Henuz evlilik dusuncen olmadigi icin diyorum. Bosver artik idare edeceksin, gidiver bakalim yemege ne olacak.

Annesi uzman doktor

Sadece bu sıfatını yazınca basite indirgemiş gibi oldu

Esasen fazla eğitimli bilgili kültürlü klasik bir doktordan da öte çalışmaları var

Hah dogru tahmin etmisim. Kimseyi begenmemekte haklidir bana gore demek ki hoslanmadi karsi taraftan.
Hoslanmamasinin sebebi karsi tarafin cahil cuhela olmasi degil ki
Cocugun ailesi de ust seviyede egitimli , sevmemesinin nedeni ailenin sassynin babasinin arkadaslari olmasi
Kadin nefretinden kizinin mutlulugunu bile dusunemiyor

Hah dogru tahmin etmisim. Kimseyi begenmemekte haklidir bana gore demek ki hoslanmadi karsi taraftan.

abla karşı tarafın babası da profesör, annesi bir şirkette genel müdür yurt dışı masterlı filan. aileler aslında birbirine denk yani. mesela aralarında akademik olarak en yukarda olan benim babam ama sevgilimin ailesi babamın arkadaşı, annemin onlara tepki göstermesinin tek sebebi babam. babama olan hırsından onları beni kimseyi kırmaktan çekinmiyor işte.

onun annesi hep derdi bir yüzük taksanız diye böylece fırsat bulmuş oldu ama çok kırıldım sanki benim en kötü anımda böyle yararlanmaya çalışıyor gibi. bilmiyorum akşam konuşcaz işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…