-
- Konu Sahibi sassyassyy
yaa ne olduğunu yazmayacak mısın? merak ettim nasıl geçti yemeksabah aklıma geleni etiketledim, geç kaldınız küstüm size
olay çözüldü, melek görünümlü şeytan kayınvalide adayının maskesi düşürüldü, mission complete
daha evlenmiyorum onu da en az bir 10 yıllık rafa kaldırdık
yaa ne olduğunu yazmayacak mısın? merak ettim nasıl geçti yemek
Ben kayınvalide adayından aşırı kıllandım, bence o kadına dikkat et. Annen yine bir derece annen ama kadının birden sana bu kadar düşmesi bana anormal geldi.
iyi bari sevindim senin adına:) zaten işler tam resmiyete dökülmeden mümkün olduğunca tanışmamak görüşmemek en iyisi oluyorannesinin dağıttığını babası toparladı güzelce. ikimize de okuyabildiğiniz kadar okuyun, okulu uzatın, bir üniversiteye daha başlayın onu da uzatın okul bitince işler değişiyor evlilik ve çocuğa dönüyor hiç tavsiye etmem dedi
daha çok detayı var ama rahatladım sonuç olarak, annesinin neden böyle yaptığını bilmiyorum ama onunla da mesafe koyacağım artık arama.
Ne güzel kavınyalide oğlunu vermek istiyor
Sassi annen, baban, müstakbel KV birbirine girecek gibi bir his oluştu içimde ya hayırlısı.
abla o his ılık ılık bana da geldi.
okul başlayana kadar girmesinler, biz gittikten sonra isterlerse ankarayı havaya uçursunlar bir şey olmaz.
ben başından beri kılım ona, dün sakin sakin durmasına da kıl olmuştum. benim annemle çok benziyorlar hatta o daha tehlikeli çok güzel rol yapıyor. bugün baya batırdı ama kocası toparladı. gerisi için de ben artık kendisiyle arama baya bir mesafe koymayı düşünüyorum.
______________________Mune ablacım konuyu kapatabilir misin? yardımcı olmaya çalışan, parmaklarını yoran veya saçmalayan herkese teşekkür ederim, çözüldü. :)