Anneme giderken kayınvalide ve görümce.

Başınız sağolsun. Herkes ayrı bi aile nedir bu anlamıyorum. Bizimkilerde böyle yapıyor illa hep birlik çağırcaksın.

Başınız sağolsun. Herkes ayrı bi aile nedir bu anlamıyorum. Bizimkilerde böyle yapıyor illa hep birlik çağırcaksın.
Sagolun.Valla o kismi bende anlamis degilim.Mesela Kv ve Kp cagrildigi misafirlikte benim ne isim var.Davet etmek isteseler beni de ederler zaten cagrilmadigim yerde ne isim var

Kanaryacım asıl sorun ne biliyor musun zamanında yaşayıpta müdahale edemediğin terörlerde şimdi olmadık yerde olmadık huzursuzluk yaratman. Lütfen yanlış anlama burada sana full suçlusun imajı vermek değil derdim. Yani o kadar çok canın sıkıldı ki başta ve tepki koyamadin şimdi nerde patlasam diye tetiktesin. Kuzum ben de bunu inan hiç sağlıklı bulmuyorum dert ettin kendine farkında mısın? Bırak gelirse gelsin aile toplantısı değil mi sonuçta ev sahibi annende itiraz etmiyorsa sen neden dert edesin hiç mi görmüyorsun sanki görümceyi orası olmasa dahil olacak yer bulamicak mi sence? Hatta hiç böyle şeylerle muhattap olmak istemiyorum dersen annene söyle kayinvalideni aradığında kizinida bekliyorum desin. Ben şahsen sonrasında bana kocamdan bu soru gelsin istemiyorum dersem böyle yapardım. Ya da sana biri kardeşim de gelsin mi derse anneme sor ev sahibi o de. Ama bu sefer oku annene çevirmiş olursun o davet etmedi olur. Ha sen şimdi aman be kardeşinde her yere geliyor bu ne dersen adama, adamda dicekki ulan balayına bile geldiler bı şey yoktu da şimdi ne oldu? Ne demek istediğimi anlıyorsun değil mi asıl sorunlu zamanlarda tepki vermezsen basit konularda huzursuzluk çıkaran kadın sen olacaksın. Birde senden ricam bu kadar artık kafana takma o zaman daha mutlu olacaksın inan bana.

Çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anlıyorum. İlk başlarda bu kadar güçlü değilsin şuan güçlüyüm ve söylemek istiyorum kendimş savunmak isteklerimi dile getirmek istiyorum. Yanlış bi durummuş sağolun aslında dertte değil inanın eskisi kadar ağlamıyorum üzülmüyorum saçımı yolmuyorum sinirden. Daha sakin ve yapıcı olacağım. Tepki vermem gereken yerlerde sustuğum için kendime o kadar öfkeliyim ki. Affettim ama kendimi çizgi çektim. Benim için yeni bi dönem başlıyor. Bazen görümcemi sevmesemde kıza üzülüyorum bebek bakıyor evde bunalıyor diye. Sonra aklıma dengesiz hareketleri geliyor. Dediğim gibi gelsinler bana misafir geldiğinde de gelsinler bunu çok fazla sorun yapmayacağım.

Zaten gereken yerlerde tepkini açıkça koyduğunda her planına dahil olmaya çekinecektir merak etme

peki kızına gider mi kv giderken sizi çağırır mı. kızları kıymetli olur hizmet etsin istemezler genelde.

Selam bunda sorum yapacak birşey goremedim gorumcen gelse ne olacak annenin dedigi gibi iki tabak fazla koyarsiniz. Yani sanki senin pskoljin cok mu bozuldu acaba bu ayni binada canim ya .

peki kızına gider mi kv giderken sizi çağırır mı. kızları kıymetli olur hizmet etsin istemezler genelde.
Evet kizlari kiymetli olur katiliyorum sana hizmet etsin istemezler... Benim kv kizi geldigi zaman birak sen yikama bulasigi ordada elin bulasikta burdada mi elin bulasikta olacak diyor kizi evli de.... Biz yapcakmisiz eltimle yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…