Anneme giderken kayınvalide ve görümce.

Çok iyi anlıyorum sizi ancak dediğim gibi evliliği siyasetinde annenize giderken bu tepkiyi vermek iki dünür arasındaki olası dengeyi çok hızlı bozar.
Annem pandemiden dolayı sadece kayınvalidemi aricak onları davet edicek görümcemi davet etmicek ayıp olacağınıda düşünmüyorum daha öncelerde hep geldi çünkü annem hiç gitmedi ona. Annem gelsinmi derse bişey demem kızım gelsin dedi. Sorun şu kaynanam eşimi doldurup kardeşinde gelsn çağırmadı diyor. Bunada yeni şahit oldum ilk başlarda eşim istiyor sanardım. Ben burdaki yorumları dikkate alıp ses çıkarmayacağım lakin her yerde birlikte olmamanın nasıl normal olmadığını anlaticam bilmiyorum. Yıllardır böyle görmüş kardeşide tek başına ptt gitmez. Bu adama nasıl anlatıcam bilmiyorum. Yinede şükür söyleyince yapıyor ama ben sinirlenip çıkışmış buluyorum kendimi.

Eski evimde eltimle komsuyduk.ne zaman kv yemege hada oturmaya cagirsam kimse bana haber vermeden onlari da davet ederdi.bu duruma deli olurdum sizi anliyorum.bosverin simdi bisey deseniz esinizle araniz bozulur birakin gelsin bi kerelik

Eski evimde eltimle komsuyduk.ne zaman kv yemege hada oturmaya cagirsam kimse bana haber vermeden onlari da davet ederdi.bu duruma deli olurdum sizi anliyorum.bosverin simdi bisey deseniz esinizle araniz bozulur birakin gelsin bi kerelik
Evet tamda bu tarz çok rahatsız edici.

Annenizin evine giderken söylemeyin. Tarafsız baktığınızı düşünmezler. Ama kayınvalideniz görümcenizi başka bir yere giderken çağırdığında, sizinle bağlantılı olmayan bir yere giderken söyleyebilirsiniz. Anne neden davet edilmedikleri halde her yere peşinden sürüklüyorsun onları. Ev sahibi seni davet etmiş, bence emrivaki oluyor bu yaptığın. Ev sahibi isterse onları da davet eder, hem öyle olunca onlar da aile olduklarını daha iyi idrak ederler. Sen onları sürekli başkalarının evine çağırma diyebilirsiniz.

Açıkcası birlikte gelmelerinde ben bir sakınca görmedim. Tamam, her defasında kendi kafasından hemen kızını da dahil etmesi nezaketli bir davranış değil ama öyle dert edilecek bir sorun da değil.

Böyle yaşamak sizi çok yormuyor mu? Sizi tanımadığım halde artık kv konularınız beni bile bunalttı. Beyniniz ne halde? O isyan etmiyor mu bu hayata?

Normal şartlarda gelsin ne olacak. Eger ortamı bozup tartısma cıkarmıyorsa tabi.
Ama yine yine yine pandemi varken ne gerek var ki üstelik maskesiz bir ziyaret olacak buda belli

annenız haklı
gelmemesı gereken yerlere geldıler tepkı koymadınız buna tepkı vermeye gerek yok zaten kayınvalıde gelecek hazırlık olacak 2 tabak fazla konacak aradan cıksınlar geleceklerını de bılıyorsunuz hem suprız de degıl
tepkılerı yanlıs yerde ve zamanda verıyorsunuz

Haklısınız bunda bi sorun yok tepkisiz kalacağım.

Normal şartlarda gelsin ne olacak. Eger ortamı bozup tartısma cıkarmıyorsa tabi.
Ama yine yine yine pandemi varken ne gerek var ki üstelik maskesiz bir ziyaret olacak buda belli
Hadi kalkalım diye milleti yönlendiriyor sadece. Yani gerilimli hal tavırlarıda var o konuya çok girmeyeceğim.

Gitsende sen kalkma ev sahibi gibi yolcu et kendisini
Abisine diyor. Bohçam alınırkende hadi abi gidelim diye mevzu yaptı. Çocuk durmuyormuş. Ee gelme o zaman. Getirme. Yemeğe gelince de başlicak hadi çocuğun uykusu geldi diye. Zoruma gidiyor. Bi kerede bunların akrabasına gittik biz yeni evliyiz diye davet ettiler kaynanam görümcemde geldi. Görümcemin uykusu varmış kaldırdı hepimizi. Eşime bidaha gelmeyin niye onlarla kalkıyoruzda diyemedim. Ne bileyim denirmi böyle bişey ?

Kendini davet ettirmek hiç hoş değil . Siz ne derseniz kötü olursunuz çünkü onların doğruları ve normalleri bu siz onlara garip geleceksiniz bence de iki tabak fazla koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…