Annen seni okuldan alsaydı, çalışmana izin vermeseydi, sana bilgisayar almasalardı netinde olmasaydı, kız kısmı okumaz diyip seni 16 yaşında evlendirselerdi, şu anda bir kaç tane çocuğun olacak ve bütün gün ev işi yapıyor olacaktın. Her anne kızlarına karışır, beğenmez, dırdır konuşur. Benim de vardır bu kısımda annemle kavga ettiğim bir yazım. Benim annem de sürekli ev işi yapalım ister. Anneler böyledir. Çocuklarından memnun olmazlar bazen konu komşuya anlatıp rezil ederler. Evden kaçacak kadar büyük değil sorunların. Ne sorunlar var. Bırak konuşsun dır dır yapsın oralı olma dinleme. Benim annemde çok der interneti kapattırıcam bütün gün net başındasın hiçbir iş yapmıyorsun diye. Ne anneler var çocuklarını dövüp hastanelik eden, defol git deyip kaıpı dışarı koyan, kız diye sevmeyen. Bence şükret ve biraz daha mantıklı düşün. Evden kaçmak çare değil. Evden kaçıp düşündüğün hiçbir şeyi gerçekleştiremeyebilirsin. Pişman olup eve döndüğünde de annen seni affetmeyebilir. Ya da sen evden kaçınca Allah korusun annenin başına üzüntüden bir şey gelebilir. O zaman vicdanın rahat mı olacak?