• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden nefret ediyorum ve evi terkediyorum...

Annen seni okuldan alsaydı, çalışmana izin vermeseydi, sana bilgisayar almasalardı netinde olmasaydı, kız kısmı okumaz diyip seni 16 yaşında evlendirselerdi, şu anda bir kaç tane çocuğun olacak ve bütün gün ev işi yapıyor olacaktın. Her anne kızlarına karışır, beğenmez, dırdır konuşur. Benim de vardır bu kısımda annemle kavga ettiğim bir yazım. Benim annem de sürekli ev işi yapalım ister. Anneler böyledir. Çocuklarından memnun olmazlar bazen konu komşuya anlatıp rezil ederler. Evden kaçacak kadar büyük değil sorunların. Ne sorunlar var. Bırak konuşsun dır dır yapsın oralı olma dinleme. Benim annemde çok der interneti kapattırıcam bütün gün net başındasın hiçbir iş yapmıyorsun diye. Ne anneler var çocuklarını dövüp hastanelik eden, defol git deyip kaıpı dışarı koyan, kız diye sevmeyen. Bence şükret ve biraz daha mantıklı düşün. Evden kaçmak çare değil. Evden kaçıp düşündüğün hiçbir şeyi gerçekleştiremeyebilirsin. Pişman olup eve döndüğünde de annen seni affetmeyebilir. Ya da sen evden kaçınca Allah korusun annenin başına üzüntüden bir şey gelebilir. O zaman vicdanın rahat mı olacak?

bak kardesim keskin sirke küpüne zarar. öfke ile oturan zararla kalkar.bu atasözlerini iyi düsün ve ona göre karar ver.hayat disridan görüldügü gibi degildir.sen belki kacinca bambaska seyler hayal ediyosun ama ne yazikki hersey hayaledildigi gibi olmuyo.tvlerde neleri görüyoruz evden kacan kizlarin ne hallere düstüklerini kadin pr larinda görüyoruz.eger keskeleri yasamak istemiyosan bir kere daha düsün derim.hci kimse icin degil kendin icin düsün

bencede okulu bitirene dek sabret canım! nasılsa o zaman daha iyi bir iş çıkar ve kaçmana gerek kalmadan işini bahane eder ayrı eve çıkarsın.Allah korusun günümüzde kötü niyetli insan az değil seni bu psikolojinle daha kolay tuzağa düşürebilirler...

canım yaşadıkların çok zor ALLAH yardımcın olsun.erkek arkadaşın sana şimdi destek olsa da evleneceğiniz ne malüm? belki ortada kalabilirsin. yabangülüm. ün dediği gibi seni istemeye gelen olsa bı kız evden kaçmış zamanında derler.bence ne olursa olsun evden kaçmamalısın geleceğini düşün. ne güzel okuyorsun işte okulunu bitirene kadar sabret sonra başka şehirde iş bulmaya bak derim. öfkeyle kalkıp zararla oturma lütfen. 88 lisin herhalde daha 20 yaşındasın geleceğini mahvetme sokaklar kötü.

her kaçış yolunun sonu kaçtığın yerde biter canım.. özellikle kaçtığın yer ananın babanın yanıysa.. ne insanlar var ve neler neler yaşıyorlar evlerinde ne acılar çekiliyor.. herkesin yaşadığı acı kendine ağır gelirmiş ama ne kadar üzülürsen üzül yine de en rahat olacağın en güvende olacağın yer annenin babanın yanıdır canım.. sabret sen sadece herşeyin yoluna girmesini bekle ve düzelmesi için bol bol dua et rabbimize.. kaçmak gerçekten çare değil sorunlarına

kaçmak demeyelim ayrılmak diyelim daha şık durmaz mı? okulunu okuyosun paranı kazanıyosun, bence kendi hayatını kurabilirsin çünkü biliyorum çok çekiyosun.. ama bunu yaparken o erkek arkadaşına güvenme.. eğer kendine güveniyosan yap yoksa evinde otur derim.. sen kocaya kaçmıyosun sonuçta, kendi yaşamını kuruyosun.. bir üniversite öğrencisi olarak buna hakkın olduğunu düşünüyorum.. lisede olsaydın böle demezdim..

güzelim gercekten düşüncelrini bi kez daha gözden gecir ve kacma sakın..olan sana olur herkes sana yüzünü cevirir annesini bıraktı gitti diye kötü olan sen olursun ve herzamn böyle kötü şeyler olacak diye birsey yok sen de evleneceksin ordan zaten istemesende bigün cıkıp gideceksin ama bu şekilde olmamalı akllını başına topla kendini ve gelecegini düşün hayatında keşkelere yer verme sen hayata göre degil hayat sana göre oynasın oyununu sabırlı ol biliyosun sabrın sonu selametmiş a.s

deminki msjımı yazarken herşeyi okumamıştm ama şimdi şunlarıda gördümki kardeşininki yüküde sendeymiş..eger cekip gidersen kardeşinede yüklenip seninle görüşmesini yasaklayabillirler ve onu okulundan bile alabilirler bu konuya daha mantıklı ve uzun süreli bi cözüm bulmalısın onlara anlat ben yatılı bi yere gidicem diye ne biliym daha mantıklı şeyler yapmalısın bnce cekip gitmek cözüm degil zor bi durum Allah yardımcn olsun 10 defa düşün bi kez karar ver cnm

Anlıyorum ailen kültürlü insanlar degil.Bir söz vardır hatta "allah kimseyi cahille terbiye etmesin"diyebenneyaptımki durumun cok zor.Evden ayrıldıgında stresin olmayacak en azından gereksiz konulardan uzak kalacaksın ama hem kardeşinin yukumlulugu hem senin basedebilecek misin? yarın bir gun evlenmeye kalktıgında evlenmek istedigin gencin ailesi icin ailenden ayrılıp tek basına yasamak istemis olman cok eksi bir puan olacak hatta belki de evlenmenize karsı bile cıkacaklar bu yuzden.Annesini babasını terk edenden sana ne hayır gelir oglum diyecekler belkide.Hatta belkidesi fazla Türkiyede yasıyoruz uc asagı bes yukarı ailelerin olaylara bakısı bellidir.Senin durumunda olan kızlar erkenden evlilik yolunu tercih ediyorlar istebenneyaptımki ama siz kardesinle mucadele edip okumayı ve calısmayı secmissiniz.Sizi kutluyorum.Vallaha el ne der gul ne der diye dusunup yasamak cok zor ama aileni cekmekten baska caren yok su durumda.Sırf namusuna durduk yere leke surulmesin diye.Ailen hem cahil hem de susmayan ve otorite uygulamaya kalkan insanlar anladıgım kadarıyla.Vallahi isin cok zor ama en dogrusu katlanman gibi görünüyor.Mantıklı olanı evi terk etmen ama toplum bakısı baska bisi diyor iste.Offffffffffffffffffffffff ben yazarken cıkamadım isin icinden sen nasıl deli olmussundur.Allah yardımcın olsun!

açıkçası bende çok kınıyorum sizi ne yapıyorsunda anneni bu kadar çıldırtıyorsun kimbilir
hiç bir anne evladının mutsuz olmasını istemez bu sözleride hiç bir anne haketmez canım
birazda annenin tarafından düşünmeyi denesen diyorum.evden bir kaçta gör dışarısı çokmu güvenli bir yer acaba bu yazdıklarını umarım öfkeyle yazmışsındır.ana gibi yar olmaz aklını başına al ve aman bir hataya düşüp evini terketme derim ben.

bitanem kaç yaşındasın sen?
evden ayrılma sakın.
dışarısı çokmu güvenli sanıyorsun sen?
rahat bırakırlarmı seni sanıyorsun çakallar kurtlar
birde İstanbulda yaşıyorsun.
sürüden ayrılanı kurt kapar!
tamam sen haklısın ama o evden gelinliğinle çıkana kadar katlanmalısın.
inan gidersen yanlız yaşıyosun diyede kimse seninle evlenmeyi düşünmez,hakettiğin değeri vermezler.
o evden ayrılma lütfen !!sana bir abla tavsiyesidir..

açıkçası bende çok kınıyorum sizi ne yapıyorsunda anneni bu kadar çıldırtıyorsun kimbilir
hiç bir anne evladının mutsuz olmasını istemez bu sözleride hiç bir anne haketmez canım
birazda annenin tarafından düşünmeyi denesen diyorum.evden bir kaçta gör dışarısı çokmu güvenli bir yer acaba bu yazdıklarını umarım öfkeyle yazmışsındır.ana gibi yar olmaz aklını başına al ve aman bir hataya düşüp evini terketme derim ben.

ben ne yaptımda annemi delirttim???

soruyu şöyle sorsanız annem ne yaptıda beni delirtti?
şu linkteki yazıyı lütfen okurmusunuz?ben onun yüzünden sinir krizi geçirip psikolog kapılarında süründüm.günlerce sakinleştirici aldım.ne çektim bir ben bilirim!

http://www.kadinlarkulubu.com/ben-bu-anemle-ne-yapacagim-t195513/index8.html

sayfanın ortasında 4 ve 5.msj.lütfen okuyun!

Son düzenleme:
evettt...dün buraya msj atıktan sonra annemle tartıştık ve ben neti kapattım.kasımpaşaya gittim.hani tanıtım yaptım markete.hatta şimdi orada sürekli olarak işe girmek istiyorum falan.orada bir kızla dertleşmeye gittim.şimdide annem mukabeleye gitti.bu fırsatta yazıyorum.

dün oraya gittim hoşlandığım kişiyide gördüm.bu arada bazı ablalarım onu sevgilim sanmış.o kişi sevgilim dğeil sadece hislerimi biliyor.ailevi sorunlarım konusunda destek olamaya ççalışıyor.ama dün çok soğuktu.beni sinir etti.açıkçası bende ona ümit bağlamıyorum..ben hep tek başımaydım ve bir erkeğin korumasınıda istemiyorum zaten..

oraya gittimde bir pasta ustası vardır.tahir abi oda bnm meslelerimi bilir(benden 8 yaş büyük.28 yaşında)
bana sakın böyle bir delilik yapma!dışarısı cadı kazanı.evden ayrılmak diyorsun ama dışarıdakiler evden kaçmak olarak alıgılayacaksın sen türk insanıın kafası nasıl çalışır bilmiyormusun?ha dul ha evden kaçmış!insanlar senin yüzüne gülerse ya etin için(yani cinsellik için) yada cebin için(yani para) gülerler.kötüde olsa sabret.çünkü mezun olunca hayatın değişecek olmadı en geç evlenince hayatın değişecek.ve sen 20 yaşındasın.en fazla 4-5 yıla o evden ayrılırsın.10 senedir o çocuk halinle başettinde şimdimi pesedeceksin.bir çalış işe gir.kendi paranı alınca bir laf edemezler.hem işe girincede zaten 12 saat işte olacaksın.eve gidince yorgunluktan kavga edecek zaman bile olmaz.rahatlarsın.sen şimdi bu düşünceleri kafansdan siliyorsun ve kendine iş bakıyorsun dedi.
başka bir arkdşımda msj atmış.bana güneş en zifiri karanlıktan sonra doğar.allah seni zayıf olduğun noktadan sınava tabi tutuyor.eğer allah bir kuluna bu kadar dert veriyorsa ya var olan günahlarını affetmek için yada öbür dünyada derecesini artırmak içindir.inançlı ol.herşeyin allahtan geldiğini düşün.senden dahada kötü olanları düşün.kötüdeolsa varlar.okumana izin vermişler.bunun için şükret.ve geleceğine umutlarını ümitlerini ek yeşermesini bekle dedi.

şimdide buradaki yazıları görünce bir ağlamak geldi içimden.annem beni insan yerine koymazken burada hiç tanımadığım insanlar bnm için üzülüp bana destek olmak istiyorlar.ya bnm annem...

ama annemede fazla kızmıyorum artık.eğer önceki konuyu okursanız psikologa gidip annemi anlattımda onun için kişilik sorunları var seni kıskanıyor dediğini görürüsünüz.
şuanlık bu evden ayrılmaz kararından vazgeçtim.
yabangülünün ileride istemeye gelince bu sana eksi olacak demesi çok iyi geldi bana.
ayrıca tricky ve tembeltenekede çok doğru yazmışlar.ya bu olanlaklarımda olmasaydı ben napardım?

şimdilik ağlamayı kestim.evden ayrılmaktan falan vazgeçtim a.s.

annemle ilişkiler koptu.haa bakın eğer iyiye giden birşeyler olsa dayanırım sabrederim.ama yok yılardır aynı tavırlar..

bnm şimdi acilen iş bulmam lazım.işi bulunca tmm.açıkçası gerçekten şöyle 2-3 gece olsa bile evden ayrı olsam bana o kadar çok iyi gelecekki...
ama işte ailem bu konuda daha bir katıdır.teyze kızlarımın yanına yatıya bile izin vermediler.o derece!birde ben evi terketmek söz ediyorum.şimdi gülesim geldi gerçekten :1rolleyes:

olmadı birileriyle dertleşerek.tepem atına gene gelip buraya yazarak bir şekilde geçiricem zamanı..

allahım sen bnm yanımda ol.senden başka kimsem yok.
.

Son düzenleme:
Bu karari almana cok sevindim canim, gercektende evden ayrilman hic iyi olmazdi...:delphin:

Tamam annele ilgili sorunlardan onun sana olan cirkin davranislarindan kurtulurdun ama bu sefer cok daha kötü seyler gelebilirdi basina... dogru karari almisin gülüm sabret et inanki ilerde cok sükür böyle bir delilik yapmadim diyeceksin...a.s

Anne baba sifatinin arkasina gizlenip evladina her türlü hakareti siddeti cirkinligi uygulayan insanlarida kiniyorum bu arada.. anne babada olsa buna hakklari yok..:kızgın:

Evladini sevgisinden mahrum birakan anneleri hicbir zaman anlayamicam:çok üzgünüm:

Bu karari almana cok sevindim canim, gercektende evden ayrilman hic iyi olmazdi...:delphin:

Tamam annele ilgili sorunlardan onun sana olan cirkin davranislarindan kurtulurdun ama bu sefer cok daha kötü seyler gelebilirdi basina... dogru karari almisin gülüm sabret et inanki ilerde cok sükür böyle bir delilik yapmadim diyeceksin...a.s

Anne baba sifatinin arkasina gizlenip evladina her türlü hakareti siddeti cirkinligi uygulayan insanlarida kiniyorum bu arada.. anne babada olsa buna hakklari yok..:kızgın:

Evladini sevgisinden mahrum birakan anneleri hicbir zaman anlayamicam:çok üzgünüm:

çok sağol cnm.sonuçta aklın yolu bir.

yağmurdan kaçarken fırtınaya yakalanmayalım :)

bende sabredicem.geleceğe umut ektim bekliyorum :1hug:

çok güzel söylemişsin.hani diyorlar ya "o senin annen sen ne biçim evlatsın tuuu yazıklar olsun" diye.bence her anne-baba anne-baba olmuyor.bu biraz vicdan ve gönül işi.
çocuğu olmadığı halde liseden bir hocam bana annemden daha sıcak sarılırdı...
ve ben inş iyi bir kaynanam olur diye dua ediyorum.çünkü onu kendi annem yerine seveceğim....

ve inş çocuğum olur.ve onlar bnm gözümün nuru olacak...
bnm çektiğim hiçbirşeyi çekmicekler!onalara anne sevgisini iliklilerine kadar hissettircem :asigim:

canim ya ben cok onceden beri diger yazinida okumus oradada sana yazmistim hatirlarsin cocuk dogurmakla anne olunmaz diye sevmeyi korumayi baglanmayi saygiyi biliceksin saygi gormek istiyorsan anne bile olsan once saygi duyucaksin............dilekcim daha 20yasindasin biliyorum ev ortaminida cok uzuluyorum senin adina umarim su mubarek gunlerde hersey yoluna girer evden ayrilmama konusuna cok sevindim Istanbuldasin en tehlikeli bir sehir disarisi urkutucu senin kactigin seyler disaridaki pislikten karmasadan tehlikeden inan daha iyidir iyi demeyelim kotunun iyisidir evin yarin birgun hikayene eklediginde seni zor durumda birakir bu kacis bence okulunu bitir evinde olcalistigin icin yorgun olucaksin derslerin derken kavga edicek ne zamanin ne enerjin olucak oda seni gormeyecek belki ama diger yonden evden kacmis olmani insanlar kotu niyetle yorumlayacak duygusal bakip annene hak verenler bile olucak sen hep ezileceksin hakli oldugun noktalarda bile evden ayrilan evlerindeki sorunlardan kacan insanlarin gztelerdeki sozleri hep keske evimden ayrilmasaydim diye biter.........................tamam sen akilli bir kiza benziyorsun belki boyle trajik seyler yasamayabilirsin ama herzaman kotusunu dusunmeli degilmi ablacim......ben senin ablan yasindayim keske sana daha elle tutulur yardimlar yapabilseydik yorumlarin disinda.. hayatin birkac yil daha zorluklarla gecicek ama dayan sabret gucunu kaybetme gelecekteki diplomani bulacagin iyi isleri kuracagin yuvani bebeklerini dusun hayallerin umutlarin sana dayanma gucu vericek ve sen iyi egitimli akilli sevecen bir anne olucaksin ama once SABIR edeceksin unutma sevgilerimle

ilk sayfayı okuduğumda hemen yazmak istedim ama 4. sayfayı okuyun demişsin, çok sevindim bu kararına.
aah ahh, insan gün geliyor zamanında yapmayı düşündüklerini hatırlayınca gülmeden edemiyor. ben de orta okul- lise yıllarında intihar etmeyi düşünmüştüm hatta bir arkadaşıma aileme vermesi için mektup bile bırakmıştım.

şimdi 28 yaşındayım ve nasıl daha sağlıklı daha uzun yaşarım diye kafa patlatıyorum.

o markette çalışan ağabeyine de buradan teşekkürler... kelimesi kelimesine doğru... ne kadar şanslısın ki öyle bir insanla da karşılaşmışsın. kendimden biliyorum ki, kadınların söyledikleri tabii ki çok değerli ama bir erkeğin gözüyle de aynı düşünceleri duymak insanı daha bir kendine getiriyor.

dediklerinde çok haklı, neden kendini o kadar zor duruma sokacaksın. en kısa zamanda bir iş bulmanı, meşgul olmanı ve bu şekilde evde daha az zaman geçirmeni dilerim. bakarsın her şey daha da güzel olur. zaten o yorgunlukla ne onların dediklerini duyarsın ne de cevap vermeye tenezzül edersin.

en önemlisi okulunu bitirip, eline mesleğini alman. ve lütfen ama lütfen bu ailevi sorunlar yüzünden yanlış bir karar alıp evden kurtulmak için evlenmeye kalkma. insan sığınacak bir liman arayabiliyor, özellikle babasından göremediği ilgiyi sevgiyi bir erkekte bulunca, diğer olumsuz yönleri göremeyebiliyor.

şu an buraya yazdiklarin içinden geçenler hatta yaşadiklarin ağlayarak kahhhhrettiğin şeyler bile sana birkaç sene sonra o kadar komik gelecek ki anlatamam....sadece sana yaşa ve gör diyebilirim..tek temennim ise sende sadece sana komik ve çocuksu gelsin ve seneler sonra gülerek animsa bu çocukça düşüncelerini gülerek....ama asla pişmanlikla geri dönmek isteyerek değil...keşke diyerek değil...o an olduğun yerde mutlu herşeyin aslinda ne kadar ufak olağan şeyler olupda senin büyüttüğünü düşünerek animsa..
Tamam hadi canin sikkin hiç birşeyi güzel düşünemiyorsun aslinda normal olan hayatini kendine zindan ediyorsun..tmm hadi öyle düşünelim..düşün o zaman seni doğuran seni büyüten insan ayni evi paylaşdiğin ayni sofraya oturduğun ve senelerdir hayatini paylaşdiğin bu insanlar seni sevmiyor tmm sevmiyor düşün o zaman bu insanlar seni sevmiyorsa hiç kimse seni sevemez ....sevmezzzzz.......
Senin asil hayatin işe girdikten sonra başlayacak.....sabredenin herşey ayağina gelir....

canim ya ben cok onceden beri diger yazinida okumus oradada sana yazmistim hatirlarsin cocuk dogurmakla anne olunmaz diye sevmeyi korumayi baglanmayi saygiyi biliceksin saygi gormek istiyorsan anne bile olsan once saygi duyucaksin............dilekcim daha 20yasindasin biliyorum ev ortaminida cok uzuluyorum senin adina umarim su mubarek gunlerde hersey yoluna girer evden ayrilmama konusuna cok sevindim Istanbuldasin en tehlikeli bir sehir disarisi urkutucu senin kactigin seyler disaridaki pislikten karmasadan tehlikeden inan daha iyidir iyi demeyelim kotunun iyisidir evin yarin birgun hikayene eklediginde seni zor durumda birakir bu kacis bence okulunu bitir evinde olcalistigin icin yorgun olucaksin derslerin derken kavga edicek ne zamanin ne enerjin olucak oda seni gormeyecek belki ama diger yonden evden kacmis olmani insanlar kotu niyetle yorumlayacak duygusal bakip annene hak verenler bile olucak sen hep ezileceksin hakli oldugun noktalarda bile evden ayrilan evlerindeki sorunlardan kacan insanlarin gztelerdeki sozleri hep keske evimden ayrilmasaydim diye biter.........................tamam sen akilli bir kiza benziyorsun belki boyle trajik seyler yasamayabilirsin ama herzaman kotusunu dusunmeli degilmi ablacim......ben senin ablan yasindayim keske sana daha elle tutulur yardimlar yapabilseydik yorumlarin disinda.. hayatin birkac yil daha zorluklarla gecicek ama dayan sabret gucunu kaybetme gelecekteki diplomani bulacagin iyi isleri kuracagin yuvani bebeklerini dusun hayallerin umutlarin sana dayanma gucu vericek ve sen iyi egitimli akilli sevecen bir anne olucaksin ama once SABIR edeceksin unutma sevgilerimle

evt hatırlıyorum.doğurmakla anne olunmaz....bu sözü nasıl unuturum ya..

ilk sayfayı okuduğumda hemen yazmak istedim ama 4. sayfayı okuyun demişsin, çok sevindim bu kararına.
aah ahh, insan gün geliyor zamanında yapmayı düşündüklerini hatırlayınca gülmeden edemiyor. ben de orta okul- lise yıllarında intihar etmeyi düşünmüştüm hatta bir arkadaşıma aileme vermesi için mektup bile bırakmıştım.

şimdi 28 yaşındayım ve nasıl daha sağlıklı daha uzun yaşarım diye kafa patlatıyorum.

o markette çalışan ağabeyine de buradan teşekkürler... kelimesi kelimesine doğru... ne kadar şanslısın ki öyle bir insanla da karşılaşmışsın. kendimden biliyorum ki, kadınların söyledikleri tabii ki çok değerli ama bir erkeğin gözüyle de aynı düşünceleri duymak insanı daha bir kendine getiriyor.

dediklerinde çok haklı, neden kendini o kadar zor duruma sokacaksın. en kısa zamanda bir iş bulmanı, meşgul olmanı ve bu şekilde evde daha az zaman geçirmeni dilerim. bakarsın her şey daha da güzel olur. zaten o yorgunlukla ne onların dediklerini duyarsın ne de cevap vermeye tenezzül edersin.

en önemlisi okulunu bitirip, eline mesleğini alman. ve lütfen ama lütfen bu ailevi sorunlar yüzünden yanlış bir karar alıp evden kurtulmak için evlenmeye kalkma. insan sığınacak bir liman arayabiliyor, özellikle babasından göremediği ilgiyi sevgiyi bir erkekte bulunca, diğer olumsuz yönleri göremeyebiliyor.

evt ablam bu konuda çok dikkatli olucam.sevsem bile bana eziyet bir ilişkiyse o an çekip giderim.nişanlıymışım çocukluymuşum hatta gerdekte bile çeker giderim! :1closedeyes:

şu an buraya yazdiklarin içinden geçenler hatta yaşadiklarin ağlayarak kahhhhrettiğin şeyler bile sana birkaç sene sonra o kadar komik gelecek ki anlatamam....sadece sana yaşa ve gör diyebilirim..tek temennim ise sende sadece sana komik ve çocuksu gelsin ve seneler sonra gülerek animsa bu çocukça düşüncelerini gülerek....ama asla pişmanlikla geri dönmek isteyerek değil...keşke diyerek değil...o an olduğun yerde mutlu herşeyin aslinda ne kadar ufak olağan şeyler olupda senin büyüttüğünü düşünerek animsa..
Tamam hadi canin sikkin hiç birşeyi güzel düşünemiyorsun aslinda normal olan hayatini kendine zindan ediyorsun..tmm hadi öyle düşünelim..düşün o zaman seni doğuran seni büyüten insan ayni evi paylaşdiğin ayni sofraya oturduğun ve senelerdir hayatini paylaşdiğin bu insanlar seni sevmiyor tmm sevmiyor düşün o zaman bu insanlar seni sevmiyorsa hiç kimse seni sevemez ....sevmezzzzz.......
Senin asil hayatin işe girdikten sonra başlayacak.....sabredenin herşey ayağina gelir....

biraz filozofik olmuş,3 kere okuyunca anladım ama çok sağol inş o gerye bakıp ügleceğim anlarda gelir...

ya bişi dicem.gerçi ramazan vakti pek olucak iş değil ama ben yurt falanda istemiyorm evimden biryere gitmicem.ama çok yorgunum yaa.bir kaç gün kafayı dinlemek istiyorum.ah çeşke şöyle günü birlik adalara yada sapancaya gidebilsem...:çok üzgünüm:

evttt bizim kadın gene başladı.oturdum odama gelip kafa ütüler.pc yi açtım.geldi başımda dır dır hemen babamı aramış.babamda küfür etirmeyin bana gelirse tepelerim ben o dileği!
demiş.düşünün artık nsl anne..
ve bu yüzden sakın bana annen haklı diye yazmayın kalbinizi kırarım!

Back