• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden nefret ediyorum ve evi terkediyorum...

canım bence evden gıtme fıkrını bırdaha dusun.aılelerımız ne kadar kotu de olsalar sonucta bızım canlarımız,sen sımdı annene karsı cok kızgınsın,ama onun basına bırsey gelse en cokta uzulen ve kosan sen olursun..bız evlatlar hep kızarız,kuserız ama onlara bırsey oldugundada vıcdan azabı cekerız,sonucta ınsanın 10 tane annesı babası yok degılmı..ınsallah duzelır aranız.

Çok akıllı bir kızsın. Tedavini aksatma canım. Arkadaşlar da demiş, çok normal öyle bir ortamda sinirlerinin yıpranması ve biraz yardıma ihtiyaç duyman. O ilaçlar sana destek olur eğer tabi doktor gerekli görüyorsa. Kaç yılın kaldı okulda?

evettt...dün buraya msj atıktan sonra annemle tartıştık ve ben neti kapattım.kasımpaşaya gittim.hani tanıtım yaptım markete.hatta şimdi orada sürekli olarak işe girmek istiyorum falan.orada bir kızla dertleşmeye gittim.şimdide annem mukabeleye gitti.bu fırsatta yazıyorum.

dün oraya gittim hoşlandığım kişiyide gördüm.bu arada bazı ablalarım onu sevgilim sanmış.o kişi sevgilim dğeil sadece hislerimi biliyor.ailevi sorunlarım konusunda destek olamaya ççalışıyor.ama dün çok soğuktu.beni sinir etti.açıkçası bende ona ümit bağlamıyorum..ben hep tek başımaydım ve bir erkeğin korumasınıda istemiyorum zaten..

oraya gittimde bir pasta ustası vardır.tahir abi oda bnm meslelerimi bilir(benden 8 yaş büyük.28 yaşında)
bana sakın böyle bir delilik yapma!dışarısı cadı kazanı.evden ayrılmak diyorsun ama dışarıdakiler evden kaçmak olarak alıgılayacaksın sen türk insanıın kafası nasıl çalışır bilmiyormusun?ha dul ha evden kaçmış!insanlar senin yüzüne gülerse ya etin için(yani cinsellik için) yada cebin için(yani para) gülerler.kötüde olsa sabret.çünkü mezun olunca hayatın değişecek olmadı en geç evlenince hayatın değişecek.ve sen 20 yaşındasın.en fazla 4-5 yıla o evden ayrılırsın.10 senedir o çocuk halinle başettinde şimdimi pesedeceksin.bir çalış işe gir.kendi paranı alınca bir laf edemezler.hem işe girincede zaten 12 saat işte olacaksın.eve gidince yorgunluktan kavga edecek zaman bile olmaz.rahatlarsın.sen şimdi bu düşünceleri kafansdan siliyorsun ve kendine iş bakıyorsun dedi.
başka bir arkdşımda msj atmış.bana güneş en zifiri karanlıktan sonra doğar.allah seni zayıf olduğun noktadan sınava tabi tutuyor.eğer allah bir kuluna bu kadar dert veriyorsa ya var olan günahlarını affetmek için yada öbür dünyada derecesini artırmak içindir.inançlı ol.herşeyin allahtan geldiğini düşün.senden dahada kötü olanları düşün.kötüdeolsa varlar.okumana izin vermişler.bunun için şükret.ve geleceğine umutlarını ümitlerini ek yeşermesini bekle dedi.

şimdide buradaki yazıları görünce bir ağlamak geldi içimden.annem beni insan yerine koymazken burada hiç tanımadığım insanlar bnm için üzülüp bana destek olmak istiyorlar.ya bnm annem...

ama annemede fazla kızmıyorum artık.eğer önceki konuyu okursanız psikologa gidip annemi anlattımda onun için kişilik sorunları var seni kıskanıyor dediğini görürüsünüz.
şuanlık bu evden ayrılmaz kararından vazgeçtim.
yabangülünün ileride istemeye gelince bu sana eksi olacak demesi çok iyi geldi bana.
ayrıca tricky ve tembeltenekede çok doğru yazmışlar.ya bu olanlaklarımda olmasaydı ben napardım?

şimdilik ağlamayı kestim.evden ayrılmaktan falan vazgeçtim a.s.

annemle ilişkiler koptu.haa bakın eğer iyiye giden birşeyler olsa dayanırım sabrederim.ama yok yılardır aynı tavırlar..

bnm şimdi acilen iş bulmam lazım.işi bulunca tmm.açıkçası gerçekten şöyle 2-3 gece olsa bile evden ayrı olsam bana o kadar çok iyi gelecekki...
ama işte ailem bu konuda daha bir katıdır.teyze kızlarımın yanına yatıya bile izin vermediler.o derece!birde ben evi terketmek söz ediyorum.şimdi gülesim geldi gerçekten :1rolleyes:

olmadı birileriyle dertleşerek.tepem atına gene gelip buraya yazarak bir şekilde geçiricem zamanı..

allahım sen bnm yanımda ol.senden başka kimsem yok.
.

tatlım allah sana kolaylık versin.. bence de sorun sende değil annende. yani psikolojik destek alması gereken kişi annen. (inşallah dr.un verdiği ilaçlarla kendini iyi hissedersin)
şuan ki konumunda bunu annene anlatamazsın elbet ama onun her yaptığıyla zıtlaşmayarak,herşete evet diyerek onla arandaki bağları sıkılaştırabilirsin.. herşey yoluna girmeye başladığındaysa onu ikna edersin dr.a gitmeye emin ol.

sakın ve sakın evden ayrılmayı düşünme:oklava: anneninki bi hastalık bence. şimdi tek amacın onun yanında olup onu bu durumdan kurtarmak olsun lütfen bunun için kat kat fazla sabır göster:1no2:

Son düzenleme:
haksızsın annene elini kaldırdığını okudukdan sonra bu sonuca vardım
ne söylesen boş bu noktadan sonra

haksızsın annene elini kaldırdığını okudukdan sonra bu sonuca vardım
ne söylesen boş bu noktadan sonra

konunun detayını okuma gereği bile duymadım
sadece annene el kaldırdığını bu arkadaşın mesajında gördüm
yazık başka dicek bişey bulamıyorum
anaya babaya her ne olursa olsun el kalkmaz

konunun detayını okuma gereği bile duymadım
sadece annene el kaldırdığını bu arkadaşın mesajında gördüm
yazık başka dicek bişey bulamıyorum
anaya babaya her ne olursa olsun el kalkmaz

detaylı okusaydınız olayın el kaldırmak değil bana vurmaya çalıştığı zaman üstümden itmek olduğunu anlardınız.bana vurmasın diye elini itmiştim.sandığınız gibi tekme tokat dalmadım.
umarım bu sefer doğru anladınız?

detaylı okusaydınız olayın el kaldırmak değil bana vurmaya çalıştığı zaman üstümden itmek olduğunu anlardınız.bana vurmasın diye elini itmiştim.sandığınız gibi tekme tokat dalmadım.
umarım bu sefer doğru anladınız?

burdan doğru olanı anladık ;

şimdi iki gün önce çok feci bir kavga ettik.beni dövmeye yeltenirken(ki bu arada 19 yaşımdayım gerisini siz düşünün artık..) bende en sonunda kendim korumak için bir iki tanede ona vurdum.

yorumun ait olduğu konunun linki ilk sayfada verilmiş.ben yinede yazayım ;
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/195513-ben-bu-anemle-ne-yapacagim-gelin-paylasalim.html

arkadaşlar yapmayın allah aşkına. tamam büyüklere saygısızlık yapılmamalı başta anne ve babaya..

ancak arkadaşımız sorunlu bir annenin evladı.ben sanmıyorum ki o ailede büyüyüp psikolojisi normal kalmıştır. anne yanlş ve sorunlu davranıyor.ee çocukta ister istemez doğrudan ayrılabilir(istemese bile)

empati yapacak olursanız arkadaşın psikolojisinin bozukluğunu da tahmin etmiş olursunuz..hissedin biraz.üzerine yüklenmek yerine destek olup fikirler verin..

canım benim durumun beni çok etkiledi.çok üzüldüm gerçekten.sana kol kanat germek geldi hemen içimden.bak olaylar karşısında biraz soğuk kanlı hareket et ve mantıklı kararlar almaya çalış.öfkeyle kalkıp zararla oturan sen olursun.kız başına ayakta durman çok zor.aile arkada olmak bayanların bir yere gelmesi çok zor.annen hakkında kötü bir şey yazmak istemiyorum sonuçta annen elbet bir gün onu affedersin.burdan anneni haklı bulduğum ortaya çıkmasın.annen tamamen haksız.kurduğu cümleler ve tavırları cahilce.okulun açılana kadar huyuna suyuna git.sonrası allah kerim.selam ve dua ile kardeşim allaha emanet ol.

şuan fena sinirliyim ve kırıcı olmamak için zor duruyorum!

öyle bir anlayaşınız varki sanki kadına tekme tokat dalmışım gibi anlamışsınız.bu sizin eksikliğiniz.ben sonra bin kere kendimi savunmak için ellerine vurdum.bana vurmasın diye yazdım.ama nedense oradan alınrtı yapmıyorsunuz???

bakın bayanlar bir kere yazıyorum ve gerisine karışmıyorum!
ben burada destek almak için fikir için sorunlarımı yazıyorum sizlerden saçma sapan yorumlar almak için değil!eğer bi bayan daha kalkar bana o konuyla ilgili birşey yazarsa kalbini kırıarım!!!

ayrıca oturduğunuzyerden ahkam kesmek kolay.siz rahattasınız acımı bir tek ben biliyorum.bu hafta erenköy ruh ve sinir hastalıklarına sevk etti doktor depresyon tedavisi göreceksin diyor.ben o kadın ve o adam yüzünden gidip deli muamelesi göreceğim.ve öfkemden yere göğe sığramıyorum.laflarınıza dikkat edin!ben bu hale onun yüzünden geldim kalkıpta bana name okumayın!......

selam ablalarım size çok güzel bir haberim var!durumlar düzeldi.yada direk şöyle diyeyim.beni sevk etii ya doktor ben randevu almak için uğraşınca bunlar bi afalladı.ben sevki direk ellerine verince yani bu kız hasta ilaç tedavisi görmesi gerekiyor yazsını görünce bir sakinlşrme geldi!hem anneme hem babama!birde ben çok ii 2 burs kazandım birde part time çalşıyorum ya.çok iyi katkım var.bu yüzden onlarda insafa geldi.şuanlık durumlar iyi hatta gece annemin yanına yatıyorum.çok kabus gördüğüm için beni yanına aldı.çok sıkı fıkı deiliz ama kavga etmiyoruz yaa :) ya hakiketen bu durumlar çok ii geldi bana.ona ısınmaya başladım.bazen okula giderken onu öpüyom bile! :)

ayy alah bozmasın yaa :)

selam ablalarım size çok güzel bir haberim var!durumlar düzeldi.yada direk şöyle diyeyim.beni sevk etii ya doktor ben randevu almak için uğraşınca bunlar bi afalladı.ben sevki direk ellerine verince yani bu kız hasta ilaç tedavisi görmesi gerekiyor yazsını görünce bir sakinlşrme geldi!hem anneme hem babama!birde ben çok ii 2 burs kazandım birde part time çalşıyorum ya.çok iyi katkım var.bu yüzden onlarda insafa geldi.şuanlık durumlar iyi hatta gece annemin yanına yatıyorum.çok kabus gördüğüm için beni yanına aldı.çok sıkı fıkı deiliz ama kavga etmiyoruz yaa :) ya hakiketen bu durumlar çok ii geldi bana.ona ısınmaya başladım.bazen okula giderken onu öpüyom bile! :)

ayy alah bozmasın yaa :)

cok sevindim Allah bozmasin agzinizin tadini sende bir ana kuzususun iste umarim annende babanda sakinliklerini bir omur korurlar burslarinada cok sevindim akilli kizsin belli sakin dr icinde endiselenme gitmediysen git unutma ruhte beden gibi hastalanir daralir arada ruhuda beslemek lazim degil mi umarim 2009 ve gelecek yillar senin icin mukemmel olur opuyorum seni hersey guzel gonlunce olsun Şeniz

Heh şöyle başlarda ne kadar sinirliydin eleştirenlere de kızıyordun bende hiç yazmadım sana o senin annen güzelim ana gibi yar olmaz çok sevindim aranızın düzelmesine Allah bozmasın sonunda annende insafa gelmiş demek ki daha anlayışlı olmuş

bu saatte msjların konunun hepsini okudum gece gece ayrılamadım sonuç ne oldu acabba merak ettiğimden..sevindim daha iyiyye gitmesine ve üzüldüm boyle olayları yasamana özellikle annenle yasamana.uarım hersey daha ıyı olur senın acından.bende 20 yasındayım uak tefek tartısmalarımız oluyor mutlaka ama senın yasadıklarını okuyunca anneme minnetim 1 kat daha arttı sabah ilk işim ona sarılmak olucak...
kuzenimde senın gıbı bır yoldan gectı kendını çalısmaya vererek şuan ıstanbulda cok ıyı bı unıversıtede cok ıyı bı konumda kendısıde der eger yasadıgım kotu olaylar bana kurtulmak ıcın çalısma azmi vermese bugunlerde olamazdım dıye...seninde yurudugun zorlu yolların sonunda aydınlık senı bulur ınsallah.

Dilek arkadaşım ben de senin gibi kötü bir durumdayım. Ama benim bütün aile üyelerim normal değil. Sana sadece yaşadıklarımın bir kısmını anlatacağım.
Delirmenin eşiğindeyim, konuşacak kimsem yok. Duvarlar en yakın arkadaşımdır.
Üniversiteyi zor bir ortamda kazandım, ailem göndermedi babam gönderecekti aslında ama annem izin vermedi. Şehirdışında okunulmazmış.
Annemin çocukluğu ve anneannemin çocukluğu berbat geçmiş. Anlatsam roman olur. Hüngür hüngür ağlarsınız ve erkeklerden nefret edersiniz.
Hayat çok acımasız.
Açıköğretimden kendi kendime okumaya çalıştım. Evden çıkmama müsade yoktu, ben 1 yıl boyunca biliyormusunuz evden ekmek almaya dahi çıkmadım bunalıma girdim.
Hiç kız arkadaşım olmadı, beni anlayacak dinleyecek biri olmadı.
Annem sarhoş dayım yüzünden hep dayak yermiş.
Anne diyemiyorum ona artık biribirimizden nefret ediyoruz. Ben daha yeni yeni genç kız gibi olmaya başladım. İlk defa bu sene annemden saklı gözüme kalem çektim, ben 21 yaşındayım.
Evden dışarı hiç çıkmadım, 6 ay önce ilk defa sevgilim oldu gizli görüşürdük beni aldattı bıraktı ailem tarafından sürtük damgası yedim.
Hep aşağılandım, teyzem annemin psikolojik sorunları söyledi.
İnternete girmem yasak, işe girmem yasak, çünkü dar kafalılar. Param yok soluk bir kot pantolonum var, özenirim parfüm sıkmaya. Birinin omzuna kafamı dayayıp hüngür hüngür ağlasam içimi boşaltmak için herşeyimi verirdim. Babam da psikolojik olarak hasta babamda kaş koparma hastalığı var. Evet yanlış duymadınız. Bunu babam yapıyor. Kendisi 52 yaşında ve bunu ben bildiğim bileli yapıyor. Arkadaşlarımın yanında ondan utanıyorum yüzü bir tuhaf travestiler gibi duruyor bu adamın benim babam olması için ne yaptım ben? Bunun yanında sürekli bağırıyor durup dururken, çok samimi bir okul arkadaşımı market çıkışı gördüm erkekti elini sıktım 5 dakika sohbet ettik nasılsın dedim okuyormusun çalışıyormusun vs.. dedim.
Neymiş efendim evi taşımak zorunda kalırmışız, ya çocukla sarılmadım öpüşmedim sadece 5 dk konuştum nerede okuyorsun napıyorsun diye.
Kahvenin önünden geçtim diye tokat yiyorum. Annem temizlik hastasıdır. Ben 2 günde bir evin camlarını siliyorum. İnanmıyorsunuz değil mi? Ellerim acıyor kızlar ciften. Yerleri parkeleri siliyoruz.
Para gitmesin diye annem soba yaktırmıyor evde paltoyla oturuyorum, akşam babam eve geldiğinde sobayı yakıyor onun için. Bir keresinde odama gidemedim çok soğuktu, gece yarısıydı ilk defa tv kumandası elime geçmişti. Çok heyecanlıydım ilk defa yalnız kalacaktım. Romantik bir film izliyordum. Battaniyeye sarındım oda soğumaya başlayınca öyle huzurluydum ki uyuya kalmışım. Tv yi şalterinden değil kumandadan kapadım.
Sen misin kumandadan kapayan? Sen misin misafir odasında uyuyan.
Sıcak diye orada yatmıştım.
Koltuk örtüsü bozuldu diye annem beni tırnaklarını yüzüme geçirerek uyandırdı.
Hep ağlıyorum...hep yatıp uyuyorum çünkü ev soğuk olduğundan ya ders çalışıyorum ya uyuyorum.
Duşa girince annem 20 dk dan sonra şohbeni kapıyor. Çok su gitmesin diye.
Saçlarım açılmıyor taranmıyor deliyim ben artık. Saç kremi özendim diye annemle tartıştık ve babamda kızdı sofrayı devirdi. Annem sürekli bana küfür ediyor. Yanlış duymadınız küfür ediyor.Delirdim.
Makyaj yapmam. Parfümüm yok. Ayrı odam yok. Zar zor nete giriyorum. İstediğim kanalı izleyemiyorum. Dışarı çıkmama müsade yok.
İntiharı düşünüyorum cidi ciddi...
Sakın bana aile haklı demeyin.
Dikiş kursuna gittim yalvar yakar. Babama yalvardım. Annem makinasını vermek istemedi ben bozarım diye. Bir kez makinasına dokundum kendi oturdu sonra kayışını kopardı. Suç benim üstüme kaldı.
Etek diktim kursta ne özendim bir bilseniz ne uğraştım evde dikemezdim dikiş, annem evde iplik oluyor diye beni dövdü.
Güneşliği bazen aralayıp dışarı bakıyorum kızların üzerinde moda ne kıyafet var diye. kedilere bakıyorum manzaramız yok ki zaten evimizin.
Neymiş karşıda neriman teyzenin oğlu varmış yarıçıplak otururmuş onunla görüşüyormuşuz.
Aklımın ucundan bile geçmedi.
Artık pencerden dışarı da bakamıyorum.
Bana anneler babalar haklıdır diyenin alnını karışlarım saçını başını yolarım. Herkesin annesi ana değil, insan evladı değil.
Herşeyiniz tam tabi sizin, siz hiç arkadaşınız evinize gelince onun parfüm kokusunu özenerek kokladınız mı?
Hiç dayak yemediniz tabi... herşeyiniz tam takırdı sevgiliniz iyi biriydi çeyiniz vardı, okudunuz.
Benim vücudumda morluklar var.
Bende hafif kekeleme var. Utanıyorum dışarda konuşurken.
Annedir döver söver ha? sırf doğurduğu için yere patlatıp dövebilir değil mi?
Neymiş efendim kimbilir ne yapmışız da annelerimizi çıldırtmışız.
Ne yaptığımı söyleyeyim.
Ben uyurken sigara içiyordu, sigara içmemesini söyledim genzim tıkanıyor.
Bütün iç çamaşırlarımı karidora attı.
İlk adet kanamam olduğunda benimle dalga geçti, babama ve erkek kardeşime iç çamaşırımı gösterdi altına yapmış dedi. Adet kanamasının ne olduğunu sonradan öğrendim.
Yatağım kan içinde kalınca annnem sabahları uyandırırdı beni yatağa leke yaptın diye.
Ben iyi değilim. hastayım.
Şu her zaman anneleri haklı bulanlar dilerim ki belallarını bulsunlar.
Dayak yimekten bıktım. Sürekli kahve ve sigara içiyor. Bana tembelsin diyor. Hiç bir imkanım yok.
Evet ben kıskancım keşke normal bir hayatım olabilseydi...

Ah canım ya bu ne? Sana nasıl yardımcı olabiliriz? Ne korkunç insanlar var ya. Pes...

okudukça içim fena oldu ne olur gerçek olmasın okuduklarım dedim

ama şu doğru gerçekten herkes anne olamıor o duygu çok farklı

hangi şehirde sin belki bri yardımımız dokunur

kızlar ben 3 aylık hamleym eşimle ayrılma noktasına gelmştk eşime öldür onu seni aldatıodr dedi küstük snra barıştm eşimle 4 ay 5 ay önce olan olay bu suan ii aramız geçenlerde hamiş olduğumu duymus eşimi arayıp cocuk senden deildr demş anneye bakın

Back